Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
nõiad
 
m. 21. juuli 2002, kl 09.05
Kas keegi on nö. nõia juures käinud needust maha võtmas ja kuidas mõjus?Oskate ehk kedagi soovitada,kes pole mingi soolapuhuja vaid ikka teeb seda ,mille eest talle maksad.Olen kindel,et mul on mingi needus või painaja peal ja raske on elada.
 
sissi 21. juuli 2002, kl 09.17
Kuidas sa seda tunned? Kas keegi otseselt sajatas su ära ja pärast seda hakkasid end pahasti tundma? Ei tahaks hästi uskuda sellist needust. pöördu pigem mõne psühholoogi poole või otsi õiget lugemist. Aita ennast ise!

Sa paistad olevat tõsises hingelises kriisis ja sellisel juhul selgeltnägijate poole pöörduda on muidugi üks võimalus, kuid see ei lahenda su probleeme.

Mina kunagi aastaid tagasi ühe juures käisin. Ka hirmsa murega. See oli veel sihuke nõid, et mu rase sõbratar pidi kaugemale jääma, ei pidavat hästi mõjuma.. :-) Niisiis, kui olin tund aega oma raskest saatusest rääkinud, ta pani oma käed mu peale ja ütles, et jah, on tunda, et mingi sisemine asi (nimetus, mida ma ei mäleta), on täitsa sassis. Ja proovis mulle nagu kaitset peale panna jne. Ausalt öeldes, kõik oleksid osanud sellise jutu peale niimoodi öelda. Ja minu probleemid läksid kahjuks edasi ja aina hullemaks. Kuni aastaid hiljem ikka ise koos sõber Ajaga neist jagu sain!

Jõudu igatahes.
 
keski 21. juuli 2002, kl 09.55
Oli ju siin Laura, kelle juures sai suure hurraaga käia:)
 
Arstitädi 21. juuli 2002, kl 11.47
Kuhu me jõudnud oleme????!!! Nüüd tekib juba vajadus nõidade ja needusest vabanemised järele!
 
tips 21. juuli 2002, kl 12.31
põhiline, et sa otsid nõida KES POLEKS SOOLAPUHUJA...nuuuujaaaahhhh. Aga kui sa ise muidugi sellesse nii kindlalt usud, et mingi suvaline konksus ninaga ja luuaga tädi sind aidata saab... siis palun väga.

Mina isiklukult arvan, et need, kes end a la nõidadeks nimetavad on normaalsemad inimesed kui need, kes neid nõidasid usuvad ja neile kogu jama eest ka makasavad...
Suurem kasu sünniks sellest kui nõile mõeldud raha mõnele kodutule kingksid... usu mind, tunned end kohe kergemalt.
 
m. 21. juuli 2002, kl 18.41
tähendab ,ma ei palunud moraali lugema hakata,ma lihtsalt esitasin küsimuse,millele ootan vastust.Kui inimene ei ole nõia juures käind ega ole selle asjaga kursis,siis paluks üldse mitte kommenteerida!Lugege enne küsimus läbi.Ja see on minu enda asi ,millesse ma usun või mitte,olen juba piisavalt vana,et ise otsustada.
 
H. 21. juuli 2002, kl 20.44
Kolmandas Silmas on olnud tel.numbreid ja millega ka tegelevad. Sealt leiab kindlasti sobiliku. Soov ka kohtuda ühe inimesega.
 
blue 21. juuli 2002, kl 21.29
ehh... naljatilk... miskesed on need kursis inimesed? :))
mõni on nii kursis... et vaatab hoolegahoolega nii nõiast kõneleja näolappi kui nn nõia oma :). Sest asjaolud olid sellised, et sai noid kohe tahtmata ... ehk mitte öelda vägisi... enne lõunat ja peale lõunat ja pikalt jutti. Sealjuures suutis too mõni ikka oma arunatukese alles hoida. Ma arvan... et olen just selline "mõni".
Olen ma uskmatu? oo ei :).
Näedsiis ... Ma peaksin olema kursis ja usuga on mul ka enamasti kõik korras.
Kui minult küsitaks, kas ma soovitan minna? Vastaksin... kui kõik muu on läbi katsetet... ning alles siis ja ainult siis (sest siis ongi aeg mujalt abi saada... iseasi kellelt just). Ja vaata... vaata talle silma sisse... mida sa seal näed? Vat.
 
solistaja 22. juuli 2002, kl 11.33
vaata www.vasmann.ee

Mina sain abi
 
riki 22. juuli 2002, kl 13.10
mina sain ka www.vasmann.ee abi ja mitu korda erinevatel asjadele.Ja veel tean et Ants Pihlap on ka väärt nõid.Üldse tean selliseid inimesi umbes kümmekond, suhtlen nendega aeg-ajalt.Võin öelda, et igaüks on meister enamsti ühe-kahe küsimuse lahendamise peale.Nii,et enne tasub uurida, millega tegeleb ja siis alles pöörduda.Ta võib jah tahtsa sind aidata, aga kui ei aita, siis pole asi mitte selles et ta on soolapuhuja, vaid antud ala pole talle kättesaadav, Mõnes teises küsimuses on ta jälle proff.
 
rikile 22. juuli 2002, kl 19.50
Kas sa tead ka selliseid nõidasid,kes tegelevad alkoholi probleemidega?Näit.panevad alkoholivastaseid koode jne.Soovita kedagi!
 
blue 23. juuli 2002, kl 08.45
 
Miisu 23. juuli 2002, kl 11.59
Soovitaksin ka Ants Pihlapit, väärt mees.
 
miisule 23. juuli 2002, kl 19.10
kus ta elab ja kas tead ta kontaktandmeid?
 
Retooriline küsimus. 09. oktoober 2023, kl 15.33
Kas nõid
võib
süüa võid
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!