Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
piinlik hetk
 
merle 08. august 2002, kl 22.28
Elasin täna läbi väga-väga piinliku hetke.Nimelt töö juures pidin kummardama ja arvutit tõstma. Samal ajal aevastasin ja piss tuli püksi.Kas kellelgi on olndud midagi sarnast.
 
maasik-mari 08. august 2002, kl 22.41
Mul oli mõni aeg tagasi selline asi, et käisime ujumas ja panin endale kõik kuivad riided selga ning läksime edasi kohvi jooma ja sööma. Ma tundsin äkki, et mingi nire jookseb mööda säärt alla. Ma ei tea, kas teised seda ka märkasid aga ise läksin näost punaseks küll.
Ei selgitanud välja millega tegu oli.
 
sohh 08. august 2002, kl 22.43
aevastades on tilgad püksi tulnud küll...

aga õnneks olin üksi kodus ja olin purjus...

ajasin liigse alkoholi süüks ja igaks juhuks hakkasin neid alumisi lihaseid kõvasti treenima.

(tead... kui keegi midagi vigiseb selle hetke pärast siis nähva, et kõige piinlikum on kogu selle loo juures just see asi, et naisterahvas kontoris raskeid asju tõstma peab...)
 
merle 08. august 2002, kl 23.12
Meie kontoris valitsevad hundiseadused ja kindlasti teavad vahejuhtumisest juba varsti töökaaslaste sõbrannad ja sõbrannade mehed jne. Homme panen igaks juhuks lapi püksi.
 
Meta 09. august 2002, kl 07.29
to maasik-mari:

peale ujumist või vanniskäiku võib vesi tulla tupest.
 
oi, ma ei julge 09. august 2002, kl 09.22
to Meta: oige, minul on peale vesivoimlemist tanaval tulnud enda arvates ikka lahinal vett tupest, onneks oli see talvel ja midagi valja ei paistnud, sest paksud puksid olid jalas, aga jalgevahe oli vastikult marg.
Aga aevastamise ajal panen alati jalad risti. Vanusega pidi pissipidamatus norgem olema.
 
SaaraLeena 09. august 2002, kl 09.30
Mul tekkis sama viga raseduse ajal ja jäigi. Lihased on küll treenitud, kuid sama-aegselt ei oska mitmes kohas lihaseid korraga pingutada. Kui aevastan, pingulduvad kõhulihased ning allpoololevad annavad järele. Sama on mõne raskuse tõstmisel, kui ese on oodatust raskem või näiteks asutuse spordipäeval kuulitõukamisel. Ei saa ju head tulemust teha, kui samal ajal tuleb alumisi lihaseid pingul hoida. Sportides panengi sideme alla, et piinlikku momenti poleks. Siiani õnneks kellelgi peale oma pere liikmete minu nõrgast küljest aimu pole.
 
lolo 09. august 2002, kl 11.26
Minul on olnud probleeme põiepõletikuga ja arst küsis ka, et kas naermist või aevastamise ajal on mul tulnud tilk püksi. Õnneks pole tulnud, aga ta ütles, et kui noorena tekivad sellised tilgad, siis vanemas eas muutub see hullemaks ja tulebki hakata kandma neid nn täiskasvanute mähkmeid.
 
Krista 09. august 2002, kl 13.37
üks loll lugu: juhtus kunagi keskkooliajal... tulin koolist ja õudne pissihäda oli. Mõtlesin, et keegi on kodus, tormasin trepikojas treppidest üles ja vajutasin jalad ristis ukselingi alla. See oli kinni. Hakkasin kotis võtmeid otsima, aga need olid kusagil põhjas. Häda läks iga sekundiga hullemaks. Lõpuks leidsin oma võtmepuntra, aga õige võtme otsimine võttis ka ega ja ei suutnudki enam vastu pidada, lihtsalt voolas kogu see põietäis mulle püksi. Õnneks keegi ei näinud. Oli talv ja mul olid täis tehtud sukad, püksid, saapad... õudne. hakkasin lihtsalt üksinda nutma ja läksin sisse, pesin oma siided nuttes ära. Kusjuures ma polnud mingi väike algklassilaps, vaid juba noor neiu, vist 10. või 11. klass. Pole sellest siiamaani kellelegi rääkinud.
 
tädi anni maalt 09. august 2002, kl 13.48
to merle!

ära pabista...selles, mis sinuga juhtus, pole midagi imelikku. täiesti tervetega võib antud olukordades a`la - raskuse tõstmine, aevastamine jne. taoline toimuda. sa tegid ju kaks korraga koguni...ja midagi ei pea vanemas eas hullemaks minema.
 
eke 09. august 2002, kl 15.53
Sellist tuupi onnetustega on selline lugu, et aja möödudes kaotavad nad oma piinlikusmomendi ja muutuvad naljakateks:)

Endal juhtus ulikooli ajal peaaegu sama lugu, mis Kristal, onneks leidsin votmed ules ja suutsin vetsu joosta ja seelikusaba ules krabada. Istusin siis paksude talvesukkadega potile... Tänasin onne, et teksad jalas polnd;)
 
K 12. august 2002, kl 10.46
neljapäeviti on nelonenist tihti päris huvitavad dok.filmid kas seksi või tervise probleemidel. alles mõni nädal tagasi oli jutt põiepidamatusest. seal oli nii noori kui vanu ja neil oli ikka asi palju tõsisem.. inimesed ei julgend üksi poeski käia, et äkki on vaja midagi kummardades võtta või äkki on mõni asi liiga raske ja siis püksid märjad..
kui selline asi on aint üks kord juhtund, siis pole vaja vast põdeda kuid kui kipub korduma, siis peaks küll kiiremas korras arstile minema.. seal veel mainiti, et alles sünnitanud naistel on oht, et tekib põiepidamatus..
 
Kitsad teksad 19. august 2023, kl 13.01
Mul oli kunagi nii et tulin töölt kitsad teksad olid jalas jooksin vetsu aga lukku ei saanud lahti ja siis nagu plahvatus voolas kõik püksi.
 
Dressid 19. august 2023, kl 13.03
Mul oli nii et tulin õuest räige kaka häda oli jooksin potile aga ei jõudnud pükse alla tõmmata istusin dressidega potile ja situsin need täis kas kellelgi on ka juhtunud
did_1305161 19. august 2023, kl 23.05
Kui algab räige s.. a häda, siis õigem dressipüksid juba eelnevalt ära võtta, sest neil on peale kummi veel nöör ka ja kiiruga võib see sõlme minna ja siis on tulemused kurvad!
 
Samad dressid 20. august 2023, kl 18.01
Ei jõudnud lihtsalt pükse ära võtta aga täna juhtus veel et tulin töölt ei leidnud võtmeid ja siis tuligi kaka püksi öösel ka on olnud kas kellelgi on kaa juhtunud
 
Mul ka 20. august 2023, kl 18.19
Mul juhtund nii et magasin koos sõbrannaga ja nägin unes et olen vetsus ja lasin ta täis
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!