Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Ärevushäire abi
 
ärevus 11. august 2018, kl 19.31
Vaevlen eärevushäiret all, kas keegi ehk oskab aidata ja nõu anda :((.Antidepresante võtma ei taha hakkata, kuna võib sõltuvusse sattuda.

Ehk on abi ka mõnest apteegis müüdavast ravimist? nagu näiteks Becalm, või Stress-Strong tabletid.Palun aidake, tahaks ärevusest vabaneda
 
jhhhhhhh 11. august 2018, kl 20.20
hakka tööle..väsin nii, et pole aega ärevust tunda.
 
ikka võta AD sid 12. august 2018, kl 10.01
Mina jäin teovõimetuks , sest arst keeldus ravimast.Nüüd eluks ajaks teiste hooldada. Närvihsigustega nalja pole mõtet teha.
 
Mari 12. august 2018, kl 16.40
Pane googlesse oma küsimus... apteegist võta veiste südamerohu tinktuuri (on ka tablette), ja palderjani tablette ...on ka teesegusid.

Googelda: looduslikud vahendid ärevuse vastu, looduslikud rahustid...saad mitmeid muidki kasulikke vihjeid. (Ja allikate suhtes ilmuta kriitilist meelt, terviselehed, arst.ee kõik terviseportaalid, kus arstid, spetsialistid kirjutavad).

Perearsti nõuandenumber ju ka olemas ja oma perearst parim abimees (-naine).

nalja jahh nende asjadega ei maksaks teha.
 
kui ärevushäire põhjustaja 12. august 2018, kl 18.00
...on keegi lähedastest, siis viska need oma elust välja.
 
Keldrikass 13. august 2018, kl 01.33
Kes sulle rääkis et AD tekitab sõltuvust? Mõtled ise lugusid välja?
Rahustid tekitavad sõltuvust.AD ja rahusti on kaks ise asja.AD ei ole rahusti !
 
Ehk aitab 13. august 2018, kl 17.53
https://www.peatreener.org/psueuehikatreening
 
pilveke 16. august 2018, kl 14.56
Mul on ärevyshäire,selle tagajärjel iiveldus,oksendamine,südame kloppimine,Abi ei osanud kuskilt saada,sest perearst ei osand aidata.Tavaline iiveldusrohi ei aita ,kui on tegemist psüühilise iiveldusega.Pöördusin psühhiaatri juurde ,kust sain koheselt abi--rahusti ja mingi rohi veel,mis polnud kumbki depressant ,ega ei tekitanud ka kõrvalmõjusid kumbki.Nüüd tervis hea ,ning arst mainis,et alati ei pea depressante võtma.Selline siis minu lugu.Mine arstile ...
 
Giizu 16. august 2018, kl 19.51
Mina võtan 2,5mg foolhapet. Peas oli selline raske tunne ja väsimus, pea käis tihti ringi. Ärritus ja paanika oli kerge tulema. Oli hetki, kui ma ei saanud mitte millegagi hakkama, isegi nõudepesu käis üle jõu. Homotsüsteiin mõõdeti veres 14(mingit ühikut) ja kirjutati foolhape. Väga hästi aitab. Ju see on mingi vanainimeste vitamiin.
 
Kliinik 17. august 2018, kl 23.21
Foolhape ongi vitamiin B9. Ta osaleb aju ainevahetus ja erütropoeesis ehk vererakkude tekkes. Foolhape on vajalik üldiselt kas mao imendumishäirete või aneemia puhul. Aneemia puhul ongi väsimus, jõuetus, pearinglus jm kaebused.
Homotsüsteiin suurenebki vanusega. Ta on rakkudele kahjulik ja foolhape aitab teda rakust välja viia. Homotsüsteiiniga saab vaadata veresoonte jäigastumise (ateroskleroos) riski ja nt ka foolhappe vajadust hinnata.
Ärevushäiret, paanikahoogu kahjuks foolhape ei ravi. See on hoopis teine teema. :)
 
Mari 20. august 2018, kl 21.23
Googeldasin su heaks:

https://m.postimees.ee/section/2125/2831537

Sisesta googlesse: looduslikud rahustid ja vastuseid saab piisavalt.
 
küsimus pilvele 20. august 2018, kl 21.37
MIs olid nende rahustite ja mingi veel rohu nimed, mis polnud antidepressandid ja kõrvalmõjusid ka ei tekitanud ?
 
Iluselu 20. august 2018, kl 22.51
Päris ärevushäire all kannatajat ikka palderjan jm becalm ei aita. Tegu on ajukeemia häirega.
Antidepressandid EI tekita sõltuvust. Rahustid tekitavad sõltuvust. Seega viimast tõesti ei soovita! Mõni võtab antidepressante elu lõpuni, see pole nii hull kui esmapilgul tundub! Elu ja selle kvaliteet on 120% parem!
 
Loooduslik 21. august 2018, kl 22.18
Kas absoluutselt mitte mingisugune apteegis müügis olev loodusslik rahusti vms, ei aita leevendada ärevushäireid?
 
pilveke 23. august 2018, kl 15.45
Kirjutan rohu nimed ,mis siis on rahustavad ja ärevuse vastu.Tuleb võtta skeemi järgi,teatud päevad.Muidugi on need retseptiga DIAZEPEKS-5MG. BETAMAKS-50MG.Need rahustavad ka seedimist,kui iiveldab.Mul igatahes süda ei klopi enam ,söögiisu üli hea,ärevust ka pole olnud,kuigi see oli seotud tervisega.Edu teile,sest need pole depressandid,nagu mulle arst kinnitas.
 
betamax 23. august 2018, kl 18.39
Näidustusteks on skisofreenia, depressioon ja depressiivsed seisundid; mao- ja kaksteistsõrmiksoole haavand.
 
küsimus 24. august 2018, kl 18.26
https://www.meravita.ee/toode/meravitax-narvisusteemile-sam-e-ja-naistepunaga/

Keegi ehk seda toodet proovinud, kas aitab leevendada ärevust?
 
endine ärevik 24. august 2018, kl 23.34
mul olid ka ärevushäired ja paanikahood. Läksin otsejoones psühhiaatri vastuvõtule. Kirjutas välja AD-d. Esimesel olid hirmsad kõrvaltoimed. Siis proovisin teist AD-d ja see sobis. Esimene oli Alventa ja teine Cymbalta (või oli see vastupidi). Mõningad kõrvaltoimed ikka olid pidevalt, aga elasin üle. Võtsin umbes 1,5 aastat ja siis hakkasin tasapisi lõpetama. Sõltuvust ei tekitanud, aga lõpetamine oli mulle raske, võttis kaua aega ja lõpetamiseks kasutasin mingit homöopaatilist preparaati, mida apteegist soovitati. Viimased 3 päeva oli küll jube tahtmine hakata uuesti AD tarbima, aga õnneks suutsin need üle elada. Nüüd juba paar aastat ilma. Ärevust ikka tekib, aga sellist pidevat ärevust ja paanikahooge pole olnud.
 
kliinik 25. august 2018, kl 09.54
Ei soovita diasepaami - see on sõltuvust tekitav rahusti (kui siis ravi alguses KOOS ADga).
Sulpiriid ehk betamaks käitub nii neuroleptikumi kui antidepressandina (ehk arst ei valetanud).
 
katselabori rottid 26. august 2018, kl 14.04
Teatud toitudest saab paanika, ärevuse, hirmu, paranoia, magamatuse,oksendus jne häired.
Headisu! Nii palju võiks ikka inimene areneda, et saada aru sellest, et kõik hädad aetakse suukaudu sisse. Kui arengut ei ole, siis on võibolla teile tõesti abi ainult arstist ja tablettidest kuni mulla alla minekuni välja. Mul endal ka kõik hädad olnud aga kui mürki suhu ei pane saab paari päevaga kõikidest hädadest lahti kuni sinna maani kui peaks jälle mõni saata poe produkt suhu sattuma. Tänaseks on mul juba ilusti teada, mida tasub poest osta, et omale neid sümptomeid saada ja kui ma neid sümptomeid ei soovi, siis jalutan külmalt nendest poe toodetest mööda :) Kõigil soovitan toidu menüü üle vaadata, mürki on lademetes poodides müügil,mida suhu manustada, kas siis piima või mõne muu produkti näol :) Ained on võrreldavad kangete nakootiliste ainetega, 2017 olid doosid veel kangemad, mõned tootjad on oma doose nati lahjemaks toitudes keeranud ju paljud siis said väriseda ärevusest ja ropsida, tuikuda jne kui olid kangemad doosid igal pool, Selverisgi nägin pilve laksu all olevaid inimesi talvisel ajal:) Teile tekitatakse probleem ja siis arstid ulatavad teile lahkelt oma abi käe aga maksma peate jällegi, kui kõik toidud korras oleks kaoks arstidel töö ära aga nemad tahavad ju ka elada :) Kui tablad aitavad neid mürke ära neutraliseerida ja muid hädasi ei tekki, siis pangegi tabletti sisse kui te ei saa aru, millisest poodide jne toidust või joogist häda saate. :)
 
Viimasele 28. august 2018, kl 19.42
Skisofreenia on selle nimi. Ilmselt ka teadmatus inimkeha füsioloogiast, biokeemiast ning üldisest ainete farmakokineetikast. Palun võtke oma ravimeid ettenähtud korras.
 
naistepuna 29. august 2018, kl 17.32
keegi teab, kas naistepuna ka ehk aitab?
 
to Viimasele 01. september 2018, kl 02.52
Palun minge poodi ja ostke 2L pakk Farmi piima või mõned pakid kohupiima ja sööge Rukkipala leiba kõrvale, võibolla teete mõnest lahtisest kartulist, mis mõnest poeketist ostetud on omale ilusti kartuli putru juurde ja ärge kindlasti magusaks unustage osta Head Bitteri šokolaadi ja mõnda head Eesti pagari kooki :)
eid_15612493e91a62 01. september 2018, kl 10.15
miks te jahvatate arstide plära, et ad ei tekita sõltuvust? kui endal kogemusi pole, siis ärge teiste "tarkust" jagage.tekitavad küll sõltuvust.nimelt nii, et kui juba aasta aega võtad, siis jäädki võtma sest ilma nendeta tunned end jälle ülihalvasti.tean, mida räägin! mõni tahabki seda manti närida ega viitsi peale tabletivõtmise midagi muud ette võtta-las siis närib! minul on "vitsad" käes ja mina soovitan psühholoogi või mõnd teraapiat.ilma keemiata.
 
Sauna-Ants 01. september 2018, kl 19.28
A-fitamiin aitab ärevust leevendada. Nagu minu ihuarst ütles-,, Ja mogu tebja letchit, no k sozaleniju võletchit ne-kak ne mogu,,
 
endine ärevik 03. september 2018, kl 00.04
ei jaga teiste tarkust, ikka ise kogenud ja läbi teinud. Tekitab jah sõltuvust, selles mõttes, et lõpetamine on pikaajaline ja raske. Aga täiesti võimalik. Omal nahal läbi proovitud. (24.08 kl 23.34)
 
Ärevus 07. september 2018, kl 08.58
Tegelikkuses on ja JÄÄB kaasaja haiguseks, ükskõik millist keemiat te endale ka sisse topite. Arstid TEGELIKKU põhjust mitte kunagi ei teata, sest inimene PEAB ostma RAVIMIFIRMADE TOODANGUID.
Tegelik põhjus, ja ülimalt lihtne on selles, et kaasaja inimene on hakanud hingama VALESTI. Kaasaja inimene tarbib minutis ligi 10 liitrit õhku. Et selline TOHUTU SUUR kogus jõuaks ühe hingetõmbe ajal kopsudesse, peab see õhk liikuma kopsutorudes kiiresti. Ja sellise suure kiiruse juures, õhus olevad hapnikumolekulid, põrkudes vastu kopsutorude seinu .... ligi 2% hapniku molekulidest/aatomitest muutub vabadeks radikaalideks. Ning kuna kopsudest jõuab õhk ESMAJÄRJEKORRAS ajusse ja südamesse, siis seal need vaba radikaalid hakkavad vaikselt hävitama aju ja südame rakke.
Ning need surevad rakud tekitavadki ärevustunde, sest need ORGANID ON hirmul/ärevuses oma saatuse pärast.
Tehke hingamistreeninguid - harjutage oma keha hakkama saama vaid 4 liitri õhuga minutis, ning kaobki selline asi, nagu ÄREVUS (ning palju ka teisi haigusi). Lihtne ... ainult sel juhtumil arstid kaotavad ligi 90% oma teenistusest. Kuid kes see soovib "saagida oksa, millel istub?"
Mina ise tarbin/VAJAN 2 liitrit õhku minutis, ning oma 77 aastase vanuse juures on arsti juures käinud vaid autojuhi lubade jaoks tervisetõendit küsimas.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!