Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
vesi
 
Käklin 28. oktoober 2002, kl 14.45
ma tean kyll et vett tuleks larpida päevas mingi 1,5 liitrit. aga kas on mingi erinevus selles ka, et kas juua gaseerimata/karboniseerimata või nn mullidega vett? kas see esimene variant võib takistada kaalu langemist mingil moel?
 
anu 28. oktoober 2002, kl 15.25
ma pole veel küll kuulnud, et gaseerimata vesi kaalust allaminemist takistaks. Või sain ma Su kommist puhta valesti aru? Kehale on gaseerimata, puhas ja toasoe vesi kõige parem.
 
dr.Habe 28. oktoober 2002, kl 15.35
vee larpimine sul jah nüüd kohe kaalu langetab. ja üldse on selle larpimise soovitamistega liiale mindud. organism annab veevajadusest märku janutundega.
 
Käklin 28. oktoober 2002, kl 15.49
vabandust, ma ise kirjutasin valesti, mõtlesin seda et äkki see mullivesi takistab kaalu langetamist.
 
anu 28. oktoober 2002, kl 17.44
kui mullivesi Sind kuidagi mõjutab, siis sellega, et röhitsed paar korda ja puuksutad rohkem. Ausalt, ma tõesti ei usu, et see kaalulangetamist märkimisväärselt mõjutada saab. Millest selline küsimus Sul tekkis? Ma mõtlen, oled Sa seda kuskil kuulnud või oled asja mingi oma loogika kaudu välja juurelnud. Huvitav oleks teada...

*Bubbles and peace*
 
Marella 28. oktoober 2002, kl 20.17
Mina ei usu, et oleks mingit vahet, kas juua mullivett või tavalist vett. Lihtsalt maitse asi.

Aga lisan siinkohal juurde, et mina olen kuulnud, et mullivesi tekitab tselluliiti.

Aga noh, eks igaüks ise teab, mida usub, mida mitte.

Minumeelest on peamine see, et liigse vee joomisega enda neerudele liiga ei tehta.
 
Käklin 29. oktoober 2002, kl 09.48
olen kuulnud jah just seda tselluliidi juttu, a kysimus tekkis ennekõike sellest, et viimane kord kui ma korralikult nn dieeti pidasin (tervislik toitumine õigetel kellaaegadel + natuke füüsilist koormust),siis jõin sidruniga vett ja kaal langes päris ilusti. aga nyyd, umbes aasta hiljem, võtsin korraliku keha eest hoolitsuse käsile, käin 3xnädalas trennis, söön nii nagu on ette nähtud ja 1,5 kuu jooksul ei läinud kaal alla mitte 1 kopikas. kusjuures vett olen joonud koguaeg, aga selle mullideta vahetasin mullide vastu välja. ja aru ma ei saanud mis värk on. aga nyyd hakkasin uuesti mullideta vett jooma ja yhe nädalaga on kaal langend kilo. sellest mul ka see kysimus. kusjuures mingeid tervisehädasid kindlasti ei tohiks olla, enesetunne on normaalne. ja mingit meeletut näljutamist pole absoluutselt mitte korraldanud.
 
Vesi. 29. august 2023, kl 15.29
H 2 vesinikvesi
did_1305161 29. august 2023, kl 20.16
Kuule, "vesi", mis seos on sul on selle H2 vesinikveega et sa topid seda igale poole?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!