Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Orungal
 
Liina 04. detsember 2002, kl 11.23
Kas keegi on küünteravi teinud orungaliga(15 kapslit - 732.-krooni), kas see on ka nii tõhus, kui hinna järgi võiks arvata?
 
Kill 04. detsember 2002, kl 12.05
olen kasutanud ja tundub, et aitas. möödas on mõned kuud nii, et tegelik tulemus selgub siis kui küüs on välja kasvanud.
tegin ühe kuuri ka mingi teise ravimiga (oli sama kallis, nime ei mäleta), kuid see ei aidanud üldse, kohe tuli tagasi.
nüüd kasutan kogu aeg Gutasepti kui trennis käin, paanilises hirmus, et äkki tuleb tagasi...
 
Arstitädi 04. detsember 2002, kl 14.30
Nii Orungal kui lamisil on tuntud oma kõrge hinna poolest, ent ka AINSAD ravimid, millega on võimalik küüneseenest jäädavalt lahti saada.
Minu isiklik sümpaatia kaldub lamisili poole, ent ei oska kommenteerida. Arvan, e nende efektiivsus on sisuliselt võrdne.
 
arina 04. detsember 2002, kl 14.54
no aga arstitädi,on veel olemas diflucan ja mycosyst - need pole ka eriti odavad? kas need siis ei ravi?
 
plika 04. detsember 2002, kl 15.15
Minul ravib arst küüneseent Nizoraliga. Olen juba aasta seda tarvitanud aga ei mingit muutust. Ajab täiesti ahastusse, meeletu raha on juba magama pandud. Tuttaval ka raviti lamisiliga, kasutas vist mõni kuu ja poole aastaga oli küüs korras.
 
kogenu 04. detsember 2002, kl 15.35
Pool aastat lamisili aitas. Kaks aastat probleemideta siiani.
 
kogenu 04. detsember 2002, kl 15.37
Tegelt ei mäletagi, kas ravi kestis ikka pool aastat. Kulutasin 1400.- eeku, vist oli 50% soodustus.
 
plika 04. detsember 2002, kl 15.40
Lugesin siin teie kirju ja muutusin oma arsti peale jube tigedaks, dr. Vessin on muuseas tema nimi. Käin iga kahe kuu tagant retsepti uuendamas ja paar viimast korda olen öelnud, et vähimatk muutust pole toimunud, pigem uus küüs nakatunud. Tema ikka, et no jätkame siis võtmist. Küsisin, et kuna tavaliselt küüned paranema hakkavad, tema, et ei oska öelda, nii ja naa. Isegi orienteeruvat aega mitte, kas 1 või 2 aastat. Lisaks muule on ta ka väga järsu käitumise ja ütlemisega. Tema ukse taga oodates võib sageli kuulda, kuidas ta patsiente sõimab. Ta ei põhjenda end, ütleb vaid, et tuleb tema korraldusi täita. Kaalun arsti vahetust. Pigen käin korraga suuremad summad lühikese aja jooksul välja kui aastaid nirutan.
 
Arstitädi 04. detsember 2002, kl 17.59
Nizoral on vanema grupi ravim, mida on kasutatud pikka aega. Võrreldes uuemate ja hirmkallite ravimitega on ta tksilisem ning odavam, ka efekt on tunduvalt tagasihoidlikum.
Kui olete juba üle aasta tarvitanud, tundub see küll liiana.

Diflucan ja mycosyst on mõlemad flukonasooli nimelised ravimid ning ei aita iga jalaseene korral. On rohkem Candida jt seeneliste raviks mõeldud (ent konkreetne arst oskab öelda, mis seen TEIL just kasvab).

Lamisili kohta väidan surmkindlalt, et küüned hakkavad välja kasvama ca paari kuu pärast. Rohtu tuleb võtta kergetel juhtudel 2 kuud, raskematel ka kaks ja enam korda kauem.
Raha tasub end ära!

Jõudu ravimisel!
tihottee 15. oktoober 2023, kl 15.16
Flukonasool ilma retseptita - https://euhealth24.com/et/drug/diflucan Soovitan.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!