Tervisemure
Tsöliaakiahaiged, millest toitute
toit 17. märts 2016, kl 22.09 |
Tere, ehk siin liigub ka mõni tsöliaakiat põdev isik ja viitsiks vastata, et millist tatart süüa julgeb. tsöliaakia kodukal nagu seal mõni teadja ei julge enam veski mati jms tatart tarbida, millist tatart siis veel süüa julgeks? riisiga on lihtne, bosto riisil kenasti märk peal, et gluteenivaba kindlasti. Tahaks veel vahest tegelikult tatrahelbeid ja riisihelbeid ja üleüldse sellist helvestekraami süüa, aga ei ole leidnud nagu gluteenivaba märgisega tooteid:S. hind võiks ka mõistlik olla, nii paar eurot pool kilo võinii, kusagil ökopoes vms nägin möödaminnes, aga seal maksis tatrahelveste karp, kaalu eivaadanu, aga pool kilo heal juhul võis olla, hind samas aga pea 6 euri, gluteenivaba kiri oli muidu kenasti all, aga sellise hinna eest ma ei jõua osta neid. Küsimusi oleks veel, aga hea kui nendelegi mingigi vastused saan, mis praegu ette lugesin. sinna tsöliaakia lehele foorumisse tuhlama ja küsima minna ärge soovitage, läbi tuhlatud ja paar küsimustki küsitud, aga vastust ootad kuu paar kui üldse vastab keegi ning üleüldse tundub selline suht surnud foorum olevat.
mõnmmi 17. märts 2016, kl 22.29 |
toit 18. märts 2016, kl 18.25 |
Ise põete seega sama haigust ja see välja nokitud teradega tatra söömine ei mõju vere näitudele negatiivselt? Riisiga on lihtne, riis kasvab enamjaolt sellises piirkonnas, kus teravili temaga kõrvuti ei kasva, seega saastumise oht väike, enamasti vist kohalikud pakendajad saastavad oma ühiste hoidlatega riisi ära, samas bosto riisil märge peal ja ei ole ülemõistuse kallis.
Lisa postitus