Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
kes kasutav valsacori vererõhuga
 
aino 15. märts 2021, kl 20.12
kuidas teile tundub, kas aitab, kas on jõledaid kõrvalmõjusid? kas toimib mahedalt või äkililiselt. kas ajab köhima ka? mulle määrati, surmahirm on meeletu, kuid rohtu võtta ei julge. sellised kõrvalmõjud et oh hullu. arst midagi rääkis et toimemehhanism on teistsugune kui metoproloolil. kas keegi oskab selgitada, kuidas ta siis vererõhku langetab? tänu millele? ikka tänu sellele ju et veresooned suurenevad ... või mismoodi siis
 
Kuu ulgur 18. märts 2021, kl 00.54
Tänapäeva ravimitel pigem ei ole kõrvalmõjusid.Või on need minimaalsed.
Kirjutad et ei julge rohtu võtta.Arvan et peaksid oma haigusega ka psühhiaatri juurde minema.Sest kannatad tugevate ärevushoogude all kui sellist juttu ajad.
 
aino 03. aprill 2021, kl 10.03
mul on kõrvalmõjud kõigele, ka toidule ja ravimtaimedele. ammugi siis ravimitele. seni olen võtnud vererõhualandajaid, mis ajavad meeletult köhima, niikui kaks-kolm päeva ravimit ei võta, nii kaob köha ära. hakkan uuesti võtma, tekib ka köha paari päevaga ja ei lähe üle. viimati köhisin neli aastat jutti. arst väidab et see mu peas kinni. ega ikka ei ole küll. samuti olen võtnud ravimeid, mis võtavad rõhu nii alla, et kukun korraks kokku juba esimese tableti peale. võtab lihtsalt niiii väga alla. mida küll teha. mitte mõistus ei võta. nüüd kirjutati uus ravim. käin pigem kõrge rõhuga edasi, kui julgen seda rohtu tarvitada. lootsin saada häid sõnumeid, et pole nii hull rohi üldse. et mõjub enamikule hästi
 
julia 09. aprill 2021, kl 12.27
kasutan aastaid valsacori,ega väga alla ei võta rõhku,aga ainus vererõhu alandaja mida ma välja ei oksenda.Kõrval mõjusid ei ole.Aga iga inimene on erinev.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!