Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Peavalu ja nõrkus juba nädal aega ja ikka pole lootust paremuse poole
 
Meeleheitel juba 29. märts 2021, kl 11.50
Mida ma teen!? :'( Paraku ei saa minna perearsti jutule, et laseks tervisenäitajaid kontrollida. Sest see neetud koroona ei võimalda ju minna. Ma laseks vereproovi teha, et teada saada miks mul on nii kohutav tunne peas! Kui laman, on ka tunda väga halba enesetunnet, ka palavik on juba nädal aega kestnud. Tõusmisest on parem mitte mõeldagi, siis on tunne, et kukun kokku!
Kui saaks perearsti jutule, laseks kontrollida verd, et kas on veresuhkur korrast ära, rauapuudus, madal hemoglobiinitase, kilpnääre või aneemia tekkinud.
Sest NÄDAL aega on juba kestnud selline tunne! Tavaliselt palavik ja muud haigustunnused kaovad ju nädalaga. Aga mul sedamoodi ei paista, et hakkaks paremaks minema!
 
Kuu ulgur 29. märts 2021, kl 20.09
Sa peaksid oma perearstile helistama ja oma mure ära rääkima.Vereanalüüsi saab polikliinikus anda,pandeemia ei ole siin takistuseks.
Tõenäoliselt on sul koroona.See pidi kestma pikalt ja nõrkus on tavaline selle katku juures.
Samas sa saad kohe helistada tasulisele perearsti nõuande telefonile 1220 ja arst ütleb kuidas sa käituma peaksid.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!