Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Paresteesia - jalad surisevad ja torgivad
 
Paresteesia 04. aprill 2021, kl 11.36
Mul on viimasel ajal jalgades imelikud aistingud – jalatallad surisevad ja nagu nõeltega torgiks ja mingi hetk liigub ebamugavustunne natukene üles poole ka. Ei ole tingitud mingist valest asendist, asendit muutes asi ei lahe üle.
Jalatallad higistavad ka sellel hetkel siis. Ja neid hetki on nii hommikul, õhtul kui päeval ja vahest on terve päev.

Samuti on sellist surinat ja torkimist olnud kätes ja ühel päeval oli korra ka paremal pool näol imelikud tõrjuvad aistingud. See läks aga kiiresti mööda.

Ei mäleta, et varem väga sellist asja oleks olnud (jah öösel on käed ära surnud vale asendi tõttu). Aga praegu on olnud mingi 2 nädalat (paar päeva järjest on ja siis 3-4 päeva vahe ja kõik korras). Lisaks on lihtsalt selline käte ja jalgade nõrkus mõni päev…

Ise juba mõtlen Guillain-Barre sündroomile või Sclerosis multiplexile. Hirm tuleb…

Mis see võib olla js kuidas saaksin ennast aidata? Kelle poole peaks pöörduma? Perearst ütles, et need närvidest ja ikka vahel torgib kusagilt. Aga mul täiega surisevad mõlemad jalad ja see pole lihtsalt mingi väike torkimine.
Mul lähiajal plaanis ka veenilaiendite eemaldamine säärelt, siis kas see on üldse lubatud antud olukorras.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!