Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
hiigelmure kõrvavaiguga vist
 
reile 07. mai 2021, kl 11.02
läksin kõrvaarstile oma pearingluste pärast. muuhulgas arst otsustas uuesti üle vaadata kõrvad, kuigi ma mõned kuud tagasi käisin ja siis olid korras. seekord arst avastas et kõrvas on vaik ja see tuleb välja loputada. õde asus loputama. õde sai minust peale loputamist ühe sammu eemale minna kui ma kokku vajusin. jõudsin ainult öelda, et ma nüüd suren vist ära. nii halb hakkas. ei olnud pearinglus. peas läks kõik nii imelikuks, jalad võttis sekundiga värisema ja nõrgaks, süda läks väga väga pahaks. no aitas nuuskpiiritus ja 10 minutit istumist. ja siis arst arvas, et selle vaigu peab sealt kohe kätte saama ja tahtis mikroskoobi alla mind viia. aga ma ei suutnud käia. vägisi surusin ennast kabinetist välja , et ma ei ole praegu kohe nõus enam midagi tegema ja lähen ära. arst muidugi äärmiselt rahulolematu. Aa mida mina nüüd peaks edasi tegema? ma ei julge enam loputamiselegi minna. see halb tunne oli nii võimas ja halb. tõesti nagu hakkaks surema. ise arvan, et sisekõrvaga mingi probleem ja see loputamise ajal vee kõrva surumine ja väljavoolamine tekitas mingi rõhu muutuse ja see mõjus. kuidas saab vaigu kõrvast nüüd välja ja kuidas selle oletatava sisekõrva probleemiga edasi elada? pearingluste pärast olen pikalt haiguslehel, ja kui see nüüd tõesti ongi tingitud sisekõrvast endast ... oeh. otsin saatusekaaslaseid ja abi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!