Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Koroona ja liigne higistamine
 
Mari20 08. mai 2021, kl 21.01
Nakatusin kaks kuud tagasi koroonasse, põdesin suhteliselt kergelt. Kohe alguses hakkasin öösel kohutavalt higistama. Nüüdseks olen ammu terve aga öine higistamine pole kadunud. Kas kellelgi on veel selist muret või olete kuulnud midagi sellist? Lugesin öisest higistamisest, et see on hirmsate haiguste esimene tunnus, kuid endal ikkagi kahtlustan, et see on koroona pärast.
 
Bassein 01. märts 2022, kl 01.41
Sama kogemus
 
Pole hullu! 01. märts 2022, kl 01.55
Alanda magamistoa temperatuuri.
 
Ujula 19. jaanuar 2023, kl 02.11
Peale koroonat uputab, öösel 4 - 5 korda , samapalju froteerätikute vahetust . Hommikuks tunne nagu oleks peksa saanud. Arstidelt abi pole leidnud :(
 
reine 21. jaanuar 2023, kl 17.35
minul ei ole higistamine koroonaga seotud. mul oli lihtsalt kopsupõletik. ilma koroonata. selle ajal oskasin viiel järjestikusel ööl higistada nii palju, et kehakaalust kadus 6 kg. higistamine toimus eranditult öise magamise ajal ja korraga väljus ikka väga palju, sest märjaks said ööpesu, lina, madrats, padi ja tekk. higi oli soe ja väljus mingi 5-7 minuti jooksul. riided märjemad kui pesumasinast peale tsentrifuugimist võetud. peale seda meeletu nõrkus. sedasi igal öösel 3-4 korda. aastaid tagasi olin kopsupõletikuga haiglas, seal sain sanitaride käest kogu aeg õiendada, et miks ma kallal öösiti endale vett voodisse. mitte keegi ei uskunud, et inimene võib loetud minutitega nii palju higistada, et voodi sealhulgas ka madrats jumala märg. aga nii on olnud. koheselt peale higistamist hakkab külm, sest lamad justkui loigus. siis aitabki vaid kiirelt madrats teistpidi, uus lina ja uued riided. lõpuks ma enam ei pannudki riidesse, vaid tõmbasin lina ümber. aga jah. hinnanguliselt liiter vett väljus korraga, aga mõõta seda ei saa. ei viitsinud kaaluda kuiv lina ja lina pärast higistamist
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!