Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
paroksetiin ja kõrvalmõjud
 
mally 14. juuni 2021, kl 09.37
kas teil kes te seda rohtu tarvitate, on mingeid kõrvalmõjusid? mina ei saa enam magada, samas olen kogu aeg unine. siis mul on imelikud pearinglused tekkinud, mul nahal osad kohad sügelevad. ma ei kannata enam päikest, sest kõrben kohe, kui natuke palja nahaga päikese käes olen. pea on nagu kummist. arst ütles, et need ei saa olla sellest rohust. aga kuidas teistel? ma muid ravimeid ei tarvita.
 
Ka tarvitan 14. juuni 2021, kl 18.03
Olen selle rohu pikaaegne tarvitada, kuid selliseid kõrvalnähtusid mul küll pole. Tarvitamise alguses olud mul ka rida kõrvalnähte, kuid need pani arst südamerohtude kõrvalnähtudeks, sest samal ajal tulid mulle ka juurde südamerohud. Neid vahetas ta järjest vist oma kakskümnend tükki, lõpuks ütles, etkogu nomenklatuur on ära proovitud. Sel ajal oli mul vist paroxetiini asemel mingi teine tohi. Mul hakkasid käevarred ja jala sääred sügelema. Sain allergia tablette ja salvi määrimiseks ning nüüd on enam-vähem nahk korras, paari kuu tagant hakkab mõni koht sügelema, kuid siis panen salvi peale ja see taandub. Mis on jäänud onsee, et ma ei saa vastu ihu villaseid asju kanda ja kui midagi on tugevalt naga vastu ja on soe, siis hakkab ka sügelema.
Paroksetiini ära jätta ka ei saa, siis läheb uni ja unenäod pingeliseks või põnevaks ning see segab und ja võib mul südame rütmist välja viia.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!