Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Peale ligi aastast pausi hakkasid taas päevad
 
Menopaus 28. juuni 2021, kl 03.05
Viimati olid mul päevad eelmise aasta augustis. Sain siis 52. Tervelt 11 kuud enam.midagi ei toimunud ja ma lootsin, et sellega on igaveseks lõpp nüüd. Seda enam, et kaal on tõusnud aastaga 10 kg ja arvasin et menopaus on käes. Aasta tagasi olin veel suht sale, kui augustis viimati päevad olid.
Ja nüüd, täna, hakkasid päevad taas! :( Ainult poolteist kuud oligi veel aastast puudu. Lootsin väga, et kui aasta saab täis, siis tõesti enam pole karta sellist asja. Pealegi saan augustis 53 nüüd. Olen nii õnnetu, sest arvasin kaalutõusu põhjuseks just menopausi olevat! Kui aga TÕESTI ühel päeval algab menopaus (jälle oodata ha loota terve aasta, et päevi enam ei tule), tõuseb kaal jälle! Omg, see tõus ei peatu siis niipea!
Miks pidi nüüd nii äkki selline vingerpuss juhtuma!?
ex-riigiametnik 29. juuni 2021, kl 11.04
Võta rahulikult, nii ongi. Mul ka ei lõppenud ühekorraga, paar pikemat katkestust olid enne kui lõplikult lõppesid. Viimane katkestus oli ka peaaegu aastane vanuses 55 . . . oi, ma olin nördinud, kui uuesti algasid, sest olin lootnud, et seda jama enam ei tule. Mina olin ju päevade ajal nagu Narva kosk, otsisin meeleheitlikult kõige suuremaid ja paksemaid sidemeid.
Ja lõplikult lõppesid alles selle peale, et ostsin suurema sooduka ajal pooleaastase sidemete varu valmis.
 
kriuks 29. juuni 2021, kl 13.21
on olnud ka juhuseid, et "päevad" ammuilma kadunud aga rasedaks jäädakse ikkagi... omalgi on suguvõsas olemas 1 selline "kaapekakk" kes sündis 56 aastasele naisele....
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!