Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
uued prillid
 
aauuu..... 04. august 2021, kl 07.29
kui suureks võibTallinnas kujuneda uute prillide tellimise hind? Uusi on siiski vaja tellida retsepti järgi, kuna aprillis oli glaukoomi operatsioon... ehk keegi viitsib jagada kogemusi..
 
Uuri ise! 04. august 2021, kl 18.34
Sel aastal pole uusi prille tellinud. Kuis nende maksumust on väga lihtne kindlaks teha. Astu mõnda prillipoodi sisse, kui retsepti pole, siis teeb optimitrist kindlaks, milliseid vajad, kas lugemiseks või kaugele vaatamiseks. Kui tahad bifokaale, need on odavamad või progresseeruvaid, mis on kallimad. Siis on valikus veel kaitsekate kriimustuste vastu ning arvutikaitsekile, peale selle on suur valik erineva hinna ja kujuga raame ning kõige lõpuks on poodides veel erinevad soodustused.
Nii, et hinda, palju prillid maksavad, ei oska öelda isegi mitte Vana jumal taevaski. Kui selles poes on sinu arvates kallis, siis maksad optimetristi tasu ja mine mõne teise firma poodi. Nüüd on sul retsept olemas ja selle eest enam maksma ei pea.
 
viimasele 04. august 2021, kl 19.05
aitäh et viitsisid selgitada, sain tüki maad targemaks
 
Uuri ise! 05. august 2021, kl 17.10
Aitäh, et leidsid aega tänada mind kommentaari eest! Õnne sulle sobivate prillide leidmisel!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!