Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Soovitage empaatia võimelist hambaarsti
 
Freija 12. august 2021, kl 13.01
Tere,

Kas oskate soovitada väga head ja empaatilist hambaarsti?

Mul on kahjuks Eestis olnud väga palju, väga ebameeldivaid hambaarsti kogemusi, mille tulemusel tekivad mul hambaarsti tooli istudes väga tihti paanikahood, mida tuleb tööd tehes arvesse võtta. Ehk siis hambaarst peaks olema võimeline, sellest aru saama ja tegema oma tööd mõistmaks minu probleemi - jääma rahulikuks ja mõistvaks jne Hind ei mängi rolli, peaasi, et hambad saaks korda ja ma ei tuleks hambaarsti juurest ära veel traumeeritumalt.

Tänan!
eid_1534ee99c0384d 13. august 2021, kl 21.24
Dr. Helgi Veskimäe, Tallinnas Pärnu mnt.
 
Andre 01. november 2021, kl 22.35
Tere. Ma soovitan hambaarsti Mai keskuses Pärnus ( seal on ainult üks hambaarst)
Ta on alati kergelt positiivne ja rahulik, mõistev. Kui ta tegeleb minu hammastega siis ma ei tunne suurt valu, väike valu vahest tuleb, aga see ei ole probleem. Kusjuures tavaliselt ta ei tee narkoosi süsti, ainult hädavajadusel. Ta tegutseb nii professionaalselt, et oskab teha ilma valuta.

Aga kui ma käisin hädavajadusest teise hambaarsti juures turu taga Pärnus ( vana tädi 70+), siis ta tegi süstiga ja julmalt, aga oli väga valus, nii valus et pisar tuli silma. Aga ta ütles sellepeale - " vaeseke,kas sa hakkad siis nutma? Mehed ei nuta!" Sellepärast ta oskab ainult hambaid välja tõmbama, muud mitte, kui keegi ei pääse nii kiiresti oma tavalise hambaarsti juurde. Nüüd sinna ma ei lähe kunagi!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!