Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Kõige õhem mask
 
Muhvitar 21. oktoober 2021, kl 11.16
Kust saab kõige õhema ja kergema maski? Kuna tavalisi kanda ei saa tervislikel põhjustel. Tavalisega pean vastu 20 sekundit, siis kukun kokku. Oskab keegi informeerida?
 
maskikandja 03. november 2021, kl 22.36
Kirurgilised maskid ei takista üldse hingamist, seda on katseliselt mõõdetud. Nii et kui kõksti maha kukud, on tegemist närvidega ja katsu ennast maha rahustada.FFP2 maskid on muidugi juba karmimad, aga nendes ja visiiriga peavad meedikud pikki tunde koroonahaigeid põetama. Ehk saad sellest julgust, et nad tulevad toime.
 
lisaveta 05. november 2021, kl 13.00
ma olen kandnud erinevaid makse, juba teist aastat. suht 10 tundi päevas. meditsiinilised on kõige kergemad. see et minestate on pigem ärevuse sümptom, kui et hapniku tase jääb väheseks. mul on nii maski kui ilma maskita hapnikunäitaja 88 kuni 93 vahel. ei ole mingit kopsuhaigust mul. ei ole mingit haigust, et hapnikunäitaja on suht madal. aga pole ka minestamise tunnet. nii on mul aastakümneid juba olnud, kui vaatan varasemaid emos kõrge vererõhuga viibimise kaarte. ka seal on näha et hapnikutase ei ole 95 nagu arstid ootaksid. aga tahan seda öelda, et ka minul ei ole minestamise tunnet maskikandmise põhjustel. usun, et teil on tegelik põhjus milleski muus ja sellega tasuks teil tegelda. st. hakata otsima. tahan veel öelda, et meil on 12 liikmeline pere, kellega suhtlen silmast silma suht mitu korda nädalas. peres on 7 isikut vaktsineeritud. ja neist 6 on haiguse ka läbi põdenud. omakorda vaktsineerimata 5-st on haiguse läbi põdenud 3. aga maski pole neist kunagi keegi kandnud. aga mina olen kandnud alati. kuna ma pole ei vaktsineeritud ega pole ka põdenud (ka antikehasid mul pole), seega järeldus. mask ikkagi kaitseb. kandke maski.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!