Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
sügelemine närvidest- on see võimalik?
 
närvid läbi 19. veebruar 2003, kl 09.28
Mul on viimase kuu aja jooksul tulnud selline mure, et öösiti jalad (reied, põlved, põlveõndlad) sügelevad hirmsasti. Päeval on kõik normaalne, midagi ei sügele. Mingeid satikaid-mutikaid-sügelisi mul kohe kindlasti ei ole, allergiat pole ka varem olnud. Juba paar kuud on olnud ka nii, et öösiti ärkan mitu korda üles ja ei puhka end välja. Nüüd siis lisandus see sügelemine. Kas see võib olla närvidest ja kuidas sellest lahti saab?
 
Leena 19. veebruar 2003, kl 09.36
On minulgi ette tulnud, kuigi mingeid hügeeniprobleeme ega muud ei ole. Ajapikku on aga üle läinud ja siis mingi aja möödudes jälle, arvan et närvidest...
 
muhvel 19. veebruar 2003, kl 10.00
a veresuhkur?
a maksaproovid?
kui need korras, siis kuiv nahk lihtsalt äkki?
 
arina 19. veebruar 2003, kl 10.33
minul on stressiperioodiga kaasnev närvilisus-ülikuiv nahk-jube sügelemine üle keha k.a. jalad tihedalt seotud.aitab tihe kreemitamine ja ühed sügelusevastased retseptitabletid.
allergiaga pole seotud.
 
mai 19. veebruar 2003, kl 10.44
sügelised on just need, kes õhtuti hakkavad sööma. miks sa nii kindlalt väidad, et sul neid ei ole - neid on ju nii lihtne saada. nakkavad kergesti.
 
närvid läbi 19. veebruar 2003, kl 10.49
aga sügelised peaksid nahale ju siiski mingi lööbe jätma? Mul on aga nahk puhas.

maksaproovid tehti viimati 2002 suvel- olid korras. Veresuhkur viimati novembris- oli ka korras.
 
n 19. veebruar 2003, kl 11.29
võib küll olla närvidest, soovitan jalutada enne magamaminekut kasvõi pool tundi - see rahustab
 
mari 19. veebruar 2003, kl 12.28
sinna on aastaid tagasi,kui peale mehe surma hakkasin samamoodi sügelema,aegajalt tulid reitele lööbed,nagu nõgesekõrvetus,kõik see oli hooti.perearst ütles,et see on närvidest,kirjutas Xanaxit ja sinna see probla kadus.
 
mai 19. veebruar 2003, kl 12.37
jah, sügelised ikka jätavad täpid, aga alguses nad äkki ei paista niiväga välja
 
Leeli 19. veebruar 2003, kl 13.10
Proovi sed akreemitamise varianti ja kui see ei aita, siis on jah närvidest tingitud. Mul oli kunagi enne kooli õpetamist selline süelemise periood (mul sügeles nägu ja tekkisid sellest kratsimisest roosa laik)ja sii selgus, et see oli nõgestõbi . Sõin ka mingit rohtu ja läks üle. Aeg-ajalt on hiljem ka välja löönud, kuid siis on ise üle läinud. Konsulteeri perearstiga (kui sulle on selline normaalne perearst sattunud, kellest kasu on)
 
närvid läbi 19. veebruar 2003, kl 13.35
aitäh vastanutele! asi nimelt tegelikult selles ongi, et perearst on mul küll enam vähem ok, aga tema juurde on täiesti ilmvõimatu mulle sobivaks ajaks numbrit saada, ja seepärast siin endale arvuti vahendusel diagnoose panengi:-) Tegelikult kavatsen ikka millagi arsti juurde minna, aga lihtsalt huvitas, kas teistel ka on nii olnud.

mai,
kuu ajaga peaks sügeliste lööve juba välja paistma vist küll? Seega vist ikka ei ole sügelised, ma vähemalt loodan:-)
 
mai 19. veebruar 2003, kl 14.26
oijahh, siis saad küll sügelised välistada :) õnneks :)
 
Kiisu 12. detsember 2014, kl 19.19
Minul ja mu mehel selline probleem,et hetkel on meil väga rasked ajad ja närvid suht läbi mõlemal.Mees sügeleb pms jalgade piirkonnas kuigi tal mingeid punetusi ega midagi ei ole,kui väljas käib siis ei ole sellist asja.Kas see võib tõesti tekkida närvidest või peaks midagi hullemat kartma?
 
tont 12. detsember 2014, kl 19.54
minul oli jalgade sügelemine tingitud liiga kuivast nahast-aitas " byphasse toitev ihupiim kuivale nahale". peale sellega määrimist probleem kadus. ilmselt sobivad ka igasugused teised niisutavad kreemid.
 
JUULIA KOLK 20. veebruar 2023, kl 15.25
MUL HIMSASTI PEA SÜGELEB EI SAA JAGU,MAKSAN 500 EURI KUI KEEGI SAAB AIDATA.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!