Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Kass on 13 ja võibolla tiine.
 
Kiisuomanik 02. juuli 2022, kl 18.47
Tere! Tulen küsimusega siia naisteka foorumi kuna mu kass on ühe tänavakassiga teate küll mida teinud ja täna juba teist korda. See tänavakass võtab hammastega kratist kinni ja ronib peale. Kass teeb imeliku häält ja nagu mäigub aga ära ei tule niiet ehk talle meeldib see :).aga kuna ta on 13 siis kardan et kui jääb tiineks siis sünnitamisel.juhtub just temaga midagi. Kardan väga ja küsin abi et kas on suuri riske.
 
Mis siis ikka! 02. juuli 2022, kl 19.19
Esmalt vist vaja uurida kasssiomanike käest, kui pikk on kasside tiinus. Pead ootama kuni pool aega on möödas, siis vist on viimane aeg vet. arsti külastada ja teha kindlaks, kuidas olukord on. Juhul, kui kass on õnnistatud olekus, siis saad arstilt nõu, kuidas edasi käituda.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!