Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
massaaz peale rinna opi
 
lilli 05. august 2022, kl 23.02
Lugu järgmine, et soovisin massaazi, aeg kinni pandud. Lähen mina siis kohale ja heidan lauale. Soovisin kaela-pea massaazi. Masöör hakkas toimetama ja rääkisin tema küsimise peale treviseprobleemidest, et mul on olnud paar aastat tagasi rinna opetartsioon, kus eemaldati suht väike kasvaja ja 4 lümfisõlme. Tema siis, et oi-oi-oi, tea kas tohibki massaazi teha ja helistas kellegile, kes ütles, et pole soovitav 5.aastat. No edasi tegi siis venitusi iigestele.
Panime järgmise aja. Läksin kohale ja tervisest enam suurt ei rääkinud, kuid tuli jutuks rinna op ja nägi ka armi. Heitsin siis massaazi lauale ja tema hakkas kohe masseerima. Nüüd polnud enam nagu midagi sellest, et eelmine kord ei tohtinud... Ise eelnevalt arvasin ja panin ajagi selle mõttega, et tehakse jälle venitusi, mis ka mulle meeldisid. Ise ei hakanud ka nagu ütlema, et kuidas nüüd siis nii, et eelmine kord te ei teinud massaazi, pole lubatud lümfide puhul ja nüüd kohe hakkate pihta...
Siit siis küsingi, et on kellegil teadmisi selles osas, kas on lubatud või ei? Oma arstile ka ei tahaks helistada, kelle juures pean nagunii igal aastal kontrollis käima.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!