Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Imelik värin kehas
 
Katrin- 20. september 2022, kl 14.05
Mure selline, et vahepeal tekib kehas justkui imelik jõnks/ võpatus/värin mis meenutab südame vahelööki kuna terve keha võpatab/väriseb see aeg, aga olen katsunud pulssi see aeg ja pulss on sel ajal regulaarne. Tunne justkui nagu tuleks see mao piirkonnast, esineb seda püstises olekus ja pikali olekus samuti, väga ebameeldiv ja hirmutav tunne. Mõni päev esineb seda järjest nii palju et on tunne nagu süda oleks rütmist väljas täiesti, ühe korra sai ka sellepärast kiirabi kutsutud kuid selleks ajaks kui aparaat külge pandi, oli südame rütm täiesti korrapärane.

Neid lööke tunnen nabast ülevamal pool ja need on valutud seega spasmid need ilmselt olla ei saa. Kas kellegil on olnud sarnast kogemust, kas on võimalik et need tulevadki mao piirkonnast või siiski tegemist südame vahelöökidega?

Aitäh kõigile vastajatele!
 
Katrin- 20. september 2022, kl 21.06
Mainin veel lisaks ka et viimased kuud olnud imelikud gaasid koguaeg kõhu ja ebamugavustunne samuti
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!