Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Kõhuprobleemid / Kõhuaordi kahtlus
 
Anonüümsus 01. detsember 2022, kl 20.27
Tere,olen 18 aastane isik. Nimelt hiljuti tekkisid paar teist kuud tagasi kõhuvalud millega kaasnes, stress, ärevus, kõhulahtisus. Nimelt kõht valutab enamasti kolmgnurgas üleval,naba ümber ja all vasakul ja paremal nurgas. Valutab ka veel selg osaliselt,ala selg. Tunnen ka üksikuid lööke ja tõmblusi üle kõhu ja jalad vahest teravat valu täis ning koguaeg külm tunne haarab neid.

Sai ka arsti juures käidud,tehti proovid ja oli kõik analüüsid korras peale rooja proovi, mis näitas helicobacteri olemasolu. Lisaks mainisin ka, et perekonnas on olnud 2 kõhu aordi lõhkemist (mõlemad olid vanemas eas 80+ ja suitsetajad).

Arst andis ka ultraheli uuringu aja aga sinnani on veel kaks nädalat.

Kas tuleks muretseda et tegu võib olla kõhuaordi suurenemise/laienemisega?

Ja mida saaksin teha,et ta ikka peaks nii kaua vastu(et natukenegu seda leevendada)?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!