Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Gastriit
 
n34 02. september 2023, kl 11.45
Neid teemasid siin muidugi küll ja veel, aga mitte viimasel ajal. Samuti on painama jäänud ikka mõned küsimused: 1. Kas gastriidist saab täielikult lahti? Ma ei mõtle, et kas leeveneb toitumist jälgides jms. Ma mõtlengi, kas siin on inimesi, kes on sellest niimoodi lahti saanud, et saavad normaalselt kõike süüa jne? 2. Kas kellelgi on Helicobacter pyloriga gastriit olnud ja kolmikraviga asja korda saanud? Jällegi ma mõtlen, et täiesti korda.

Endal lugu selline, et mõõka lähen neelama homme, aga Helicobacteri kodune test näitas positiivset. Söömine/joomine raskendatud. Annab valutorkeid ja väga suurt survetunnet roiete alla. Vereanalüüsid muidu korras. Tean, et olen endale kurja teinud ületöötamisega, millega kaasnenud magamatus, sellest omakorda migreenid, mille tõttu olen võtnud nii paratsetamooli kui ka ibuprofeeni lausa koos + palju musta kohvi ja maiustusi, rämpstoitu jne. St ma tean põhjust väga hästi ja tegelen sellega, aga tõesti tahaks oma endist elu tagasi ja lubada endale aegajalt kõike.

Olen väga tänulik, kui jagate oma kogemusi!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!