Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Kuidas ravida blefariiti
 
Muhvikas 03. märts 2024, kl 14.52
Huvitab just looduslikul teel ravi, kas kellegil on kogemusi? Ripmejuurtele koguneb kollakas mass ja ripsmed langevad välja. Kõik algas siis, kui alustasin tööd koristajana (kas võib olla vahenditest tekkinud)
 
proua 04. märts 2024, kl 16.12
Oli sama probleem aasta tagasi umbes. Mulle aitas tervislikuma eluviisi juurutamine. Hakkasin toituma tervislikumalt ja olin kehaliselt aktiivsem - peamiselt käisin õhtuti jalutamas. Toitumise osas võtsin veebikursuse. Kui pakub huvi (ei ole sponsored), siis leidsin tugevkeha.ee veebilehelt üllatavalt head teadmised. Mulle tuli üllatusena, kuidas ainuüksi toitumine võib mõjutada minu tervist. Mingid antibiootikumid ja muu kraam ei olnud tõhusad ning tundsin nende tulemusel end pidevalt väsinuna ja tekkisid peavalud.
 
soovitatakse 10. märts 2024, kl 21.10
Apteegist võiks küsida, mida silmadele panna ja arstiga konsulteeriks.. Jah, muidugi pesuvahendid võivad tekitada. Silmi ei tasu puutuda ja üldse silmameiki ei kasutaks.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!