Tervisemure
Valu vasakus küljes!
Aikuuu 15. detsember 2024, kl 00.17 |
Tere, mul on selline mure et pikka aega on olnud koguaeg halb, olen käinud emos kuna roojas oli verd ja siis andsin verd ning tehti rooja proove aga midagi ei leitud! Nüüd äkki lõi valu vasakusse külge, nii et ei suutnud isegi püsti tulla! Sage urineerimine on ka nüüd ja see valu on liikunud põite!!!
Mis probleem olla võib, ma ei saa aru! Midagi ei leitud kõik oli korras agaa nüüd on ikka jalle pahasti!
Mis probleem olla võib, ma ei saa aru! Midagi ei leitud kõik oli korras agaa nüüd on ikka jalle pahasti!
Vastuseks 20. detsember 2024, kl 12.54 |
Valu vasakus küljes! Võib-olla valu paremal poolel. Kui roojas verd, tuleb minna perearstile saatekirjaga diagnostikakliinikusse. Roojas veri on tõsine märk, et midagi tõsist on teoksil, teha kindlaks allikad.
Kas istute liialt? Kas olete tõsiselt vihastanud kellelegi, et kõht kinni, millest võib olla tekkinud Reptoroidid.
Käärsool, neerud jms vajab uurimist. Reptiilidel on komme muneda või võõrkeha unustada käärsoolde.
EMO ei ole diagnostilisteks uuringuteks vaid elupäästmiseks, kuid mõni väiksem veritsus võib tähendada eluohtlikku seisundit või millegi suurem eluohtlikku põhjus.
Kas istute liialt? Kas olete tõsiselt vihastanud kellelegi, et kõht kinni, millest võib olla tekkinud Reptoroidid.
Käärsool, neerud jms vajab uurimist. Reptiilidel on komme muneda või võõrkeha unustada käärsoolde.
EMO ei ole diagnostilisteks uuringuteks vaid elupäästmiseks, kuid mõni väiksem veritsus võib tähendada eluohtlikku seisundit või millegi suurem eluohtlikku põhjus.
Lisa postitus