Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
tsingi mürgitus
 
naine26tallinn 30. oktoober 2003, kl 20.47
Töötan kohas kus valmistatakse tsingist autoosasid. Asi on selles, et neid tehakse tsingist mis on teatavasti väga mürgine. Seal sulatame tsinki ja lihvime jne..

Kas see tsink on sama tsink mis on inimesel sammuti loomulikult organismis olemas ja seal töötades siis tsingi % suureneb... või kuidas see tsink mõjub inimestele.

Tean, et tsingi ylekyllus vähendab rauda veres ja ühel töökaslasel oli sellega suur jama, et ta veri läks väga halvaks, kuni haiglasse vms.

Ja kuidas mõjuvad need sulatsingi aurud ?
See ajab südameläikima küll iimestel kes töötavad tsingimasinate juurse.

Kuidas seda tsinki saaks organismist välja ?
Või mida teha .. tööl lahkuda kah ei saa ...

Sammuti mis juhtub selle tsingitolmuga mis satub kopsu ?

Mida kasulikku võiks oma tervise nime teha ?

Vastus võiks tulla abx@jutukas.ee
 
q 30. oktoober 2003, kl 20.53
GNLD-l on üks toidulisand Betaguard, mis on mõeldud just mürkide väljutamiseks organismist.
 
. 31. oktoober 2003, kl 09.12
Vastuse saad töötervishoiu arstilt. Helista või mine kohale. Saab ju ka anonüümselt küsida, kui ei soovi tööandjat mustata. Samas peab olema kõigil töötajatel tehtud tervisekontroll (tööandja kulul).
Toidulisanditest nii palju, et nad võivad ju head asjad olla aga vaatan, et pole vist terviseprobleemi teemat, kus keegi kohe endale reklaamitööd ei hakkaks tegema.
 
mõte 31. oktoober 2003, kl 10.52
kas sa teed tööd ilma maskita? küsi 3M-ist professionaalilt tänapäevaste töökaitsevahendite kohta, tööandja maksab selle kinni! 3M-il on palju erinevaid maske ja respiraatoreid jms. tel(0)6115900 Ohutut töötamist!
 
huvitav küll 31. oktoober 2003, kl 13.46
Ei mõista, mis on sul . toidulisandite vastu? Mina ei näinud GNLD toidulisandi soovitajal mingeid kontaktandmeid. Kas avalikus foorumis ei tohi enam midagi enda peal proovitud ja usaldusväärselt head soovitada, kui tegu on vähegi GNLD-ga? Või tohib seda siis, kui olen konkreetselt arsti juures käinud ning tema on GNLD toidulisandeid soovitanud. Arvan, et GNLD vaenulikkus on seotud sellega, et neid ei müüda poes, et arst ei saa neid välja kirjutada. Vaid on tavaliste toredate inimeste käes, kuna on ohutud ja head. Ega arstidki alles sündinud pole, kõikidel on vaja oma ametimärgil edasi jõuda.
 
piuks 31. oktoober 2003, kl 14.49
Muide, tean mitut arsti, kes ise söövad Gnld toidulisandeid. Aga kahjuks puuduvad andmed, kas nad ka oma klientidele neist räägivad. Aga asi on kahtlemata muutumas, sest koolitatavatele tohtritele õpetatakse nüüd ka juba toitumise ja gnld omadega taoliste, bioloogiliselt sobivate toidulisandite tähtsust.
 
Airi GNLD-st 31. oktoober 2003, kl 19.00
to huvitav küll

Olen kohanud sinu moodi mõtlevaid inimesi teisigi. Kui end ise aidata saab, siis on see mõistlik valik mu meelest. Igas mõttes: nii tervise kui ka finantside mõttes. Miks peaksin mõtlema endast kui haigest ja vaesest?
Olen gnld distribuutor ja ei kahetse. Kontakt airikapanen@solo.ee
 
naine26tallinn 31. oktoober 2003, kl 22.00
GNLD tooted pidid jah päris head olema aga on kah suht krõbeda hinnaga. Ega enne palgapäeva ikka midagi lubada ei saa.

Tean et mul on vaja võtta rauda, E vitamiini ja seleeniumi mis aitavad myrgistuste vastu. On veel igasugu tooteid inimestele kes töötavad kemikaalidega. Ega ennem sa ikka osta kui ma olen vereanalüüsid ära teinud, sest oma peaga ei tohik midagi sisse ahnitseda.

autor mõte, meile on küll respiraatorid aga needki tavalised paberist. Tolmu vastu natuke aitab aga seda kasutame vaid lihvimise ajal. Tolmu saab seal kõvasti sisse hingatud aga tsingi aurude vastu pole meil midagi.
 
Fred 06. oktoober 2022, kl 22.32
Keevitati tsingitud plekke 2kuud ilma maskita ja tekkis vähk mida keegi ei mõistnud arstidest. Keevitaja suri. Seega tsink tapab. Isegi keevitasin päeva , tuli läbi maski. Enesetunne halb, valus köhimine. Sul seal enesetapp
See pole seaduslik, ole mõistlik annan teada kuhugi
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!