Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
magu valutab
 
Helekollane lõngakera 05. märts 2004, kl 09.01
Oh õudust jälle ma piilnen nende valude käes-juba mitu mitu nädalat ei olnud midagi tunda, kuid nüüd valutab jälle. Juba eile õhtul hakkas, magama minnes leevenes, kuid nii kui hommikul üles sain oli valu platsis ja päris terav valu ka veel.Süüa midagi ei saa ainult lonks vett läks alla ja seegi tegi asja hullemaks.Tean et peaks artile minema, kuid pelgan natuke...mis teed, rohud, looduslikud preparaadid leevendak natukesegi mu valutavat magu.
PS:kas keegi teab mida gaasie vastu ette võtta-peal igat söömist tekivad kohe ka gaasid!!!
Omal üks tuttav just tuli opilt, kuna ka hirmsad valud ja gaasid olid sees---temal lõigati peensoole ümbert kasvaja ära!!!! Täitsa hirm tuleb nahka..:(

Ilusat päeva siis....loodan kuidagi üle saada.
 
anna 05. märts 2004, kl 09.56
mine arsti juurde. dr Remmel Meremeeste haiglas. see gaasivalu ajab ju hulluks.....
 
a 05. märts 2004, kl 10.15
Minul oli sama lugu. Arstijuures selgus, et mao ülihappelisusest tekkinud väike maohaavake. Sain ravi ja kõik korras. Töökaaslane käis maohaavaga ringi pea aasta kuni sisemise verejooksuga haiglasse viidi. Õnneks jäi ellu. Loodan, et sul siiski kergem tõbi.
 
piiga 05. märts 2004, kl 11.33
arsti juurde ruttu!!! muidu ajad asja veel hullemaks. Ilma ravita kahjuks küll midagi ära teha ei saa. Enne pead oma happesuse normi saama, siis edaspidi vaatama, mida sööd.
 
ka maoga 05. märts 2004, kl 13.52
mina lõpetan iga kord arstide külastuse, kui jõuan mõõganeelamiseni, siis on kõik. mingit tabletid kirjutati ka, aga öeldi, et no prooviks õige neid. ei mingit kindlust...
 
tulehark 05. märts 2004, kl 19.34
toore kartuli mahl olevat väha tõhus abi maovalude puhul,üks tuttav vanainimene tarvitas ja kiitis,et hästi aitas.kahjuks ei tea ma ,millises koguses ta seda jõi,uuri netist vm kirjandusest,olen ise ka seda kuskilt lugenud.aitavad arstirohud samuti,ainult enamus maohädadest avastatakse sondi neelamisel,mis ei ole just meeldiv protseduur
 
j. 05. märts 2004, kl 19.38
Pole see sondi neelamine nii hull midagi, kui vaja, peab ära kannatama. Ise lähen vist teist korda neelama, sest on refluksist tingitud hädad. Aga peale sööki võtan iga kord soolakristalli keele alla, mis on mao veidi paremaks teinud.
 
ahah 05. märts 2004, kl 22.18
hoidu praetud toitudest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hoidu ka saiast ja leivast!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja mine arstile, antakse neli suurt tabletti ja nelja päevaga on kõht korras. Peale seda oskad juba õigesti toituda.
 
frukt 06. märts 2004, kl 21.43
hästi leevendab maovalu linaseemnevedelik. karbi linaseemneid olen ostnud apteegist. 1 spl seemneid paned klaasi veega (täiesti tavaline kraanivesi sobib) tunniks ajaks seisma ja siis kurnad, tuleb selline natuke limane vesi. ja see aitab hästi. ka olen joonud vastavaid teesid, saab ka apteegist.
 
endine kannataja 07. märts 2004, kl 11.58
Mul olid varem samad probleemid. Käisin ,, mõõka`´ neelamas- avastati happeline magu ja kirjutati tablette. Nüüdseks on kõik minevik. Mine esmaspäevast neljapäevani kell 06.45 - 07.45. Pelgulinna Haigla Polikliinikusse ( Sõle tn. 16 ) kabinet 120. Seal võtab vastu dr. Raag. Võta kaasa haigekassakaart, saatekirja pole vaja. Hommikul enne minekut ära söö ega joo.
Protseduur kestab 2-3 minutit ja ei ole üldse ebameeldiv
 
Maosaar 03. august 2022, kl 02.27
Magu hakkab müdisema ja lööb surve soolikasse. Seal aitab ainult ussirohi ning peale seda tuleb niikui oleks toimeaineks püssirohi
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!