Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Põietee!!!!
 
XY 01. september 2004, kl 11.28
Mõned päevad tagasi siinsamas foorumis küsisin nõu põiepõletiku leevendamiseks. Kõigepealt suur aitähh neile, kes vastasid. Sain sellest abi.
Rääkida tahaks tegelikult sellest põieteest, mis apteegis müüakse. Jõin seda nii nagu kirjutatud oli, kuid kõik need päevad olin nagu zombi......"laksu all". Täiesti loid ja tuim tükk. Nii kui lõpetasin selle joomise, järgmisest päevast olin kohe reipam ja normaalsem. Lugesin teepakilt koostisosi: kaseleht, naistepunaürt, põdrakanepileht, kummeliõis, valge iminõgese ja väikeseõielise pajulille ürt. Kas on võimalik, et nendest miski (nt põdrakanepileht)võib sedasi mõjuda? Ei tahaks seda tunnet korrata, kuigi põiele mõjus hästi.
Kas keegi on ehk sama kogenud või oskab kommenteerida?
 
pille 01. september 2004, kl 11.38
Kas selle tee nimi oli Põietee? Prooviks ise ka seda teed juua, vaatan, kas läheb mul üle.
 
XY 01. september 2004, kl 11.41
Jah, PÕIETEE. Kubja Ürditalu oma.
 
kati 01. september 2004, kl 11.43
See ei ole see kanep :)
Ise olen küll seda teed joonud, aga laksu alla pole jäänd.
Aga huvi pärast vaatasin natuke internetist, mida kirjutatakse. Teiste taimede kohta ei viitsinud, aga vaata ise, infi on netis nende kohta piisavalt.
Närve rahustavad: piparmünt, meliss, pune, põdrakanep
Põdrakanepi teel on rahustav valuvaigistav ja krampe peletav toime, see ravib unetust ja peavalu. Oma toimelt meenutab palderjani.
 
Kats 01. september 2004, kl 12.32
Põiejamade korral leesikatee. Natuke kibe on aga mõjub hästi.
 
kati 01. september 2004, kl 13.07
olen kuulnud, et leesikateed enam ei soovitata juua, vist neerude pärast
 
Dominique Rotten 01. september 2004, kl 15.24
Mina jõin põiepõletiku ajal pohlalehtedest teed, aitas. Selle 'põietee' prooviks lihtsalt huvi pärast ära... Kuulaks the Doorsi ja kaifiks=)
 
K 01. september 2004, kl 16.00
põiepõletiku ajal on kõige paremad need sinised tabletid, mida apteegist saab, mingi looduslik värk ja aitab väga kähku
 
kati 01. september 2004, kl 16.30
kui ikka asi tõsine, siis need sinised e urosept ei aita, tuleks ikka arsti juurde nitrofurantonini retsepti järgi minna.
 
vanaema 01. september 2004, kl 16.35
võibolla mõjus sulle selle tee korral naistepuna mida loodusliku antidepressandi pähe viimasel ajal palju soovitatakse
kuigi pole kuulnud et keegi uimasuse üle kurdaks seda kasutades
 
mann 02. september 2004, kl 22.02
muideks põiepõletikku leevendavad veel hapud mahlad näiteks jõhvikamahl võib ka iga päev pihutäie tooreid jõhvikaid ära süüa.mina ei ole ka nendest helesinistest tablettidest abi saanud,aga perearst on mulle lisaks nitrofurantoninile soovitanud manustada nospa-d (retseptiravim)need tabletid ei ravi,küll aga leevendavad neid põiepõletikuga kaasnevaid ebameeldivaid hädasid.
did_1680842 17. juuli 2022, kl 18.17
Kui põiepõletiu puhul väga valus pissida on ja No-spad pole võtta, saab leevendust sooja veega dušijoa juhtimisel alakõhule põie piirkonda ja siis pissida (sobib ka käsidušš). Leesikatee ei ole hea pikemaajalisel kasutamisel, kuna võib maksakahjustust tekitada. Uriini aitab happelisemaks muuta ka tavaline C-vitamiini tablett, eriti õhtul võttes. pH-kõikumine põies ei ole mugav bakteritele. Jõhvikas takistab patogeensetel bakteritel kinnituda põie limaskesta külge. Aga peotäiest küll ei piisa, peaks ehk otsima mingid tabletid, kus on jõhvikaekstrakt koostisosana sees.
 
Kodanik 25. juuli 2022, kl 22.56
Urosept aitab põiepõletiku vastu ja käsimüügis täitsa saadaval.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!