Tervisemure
Mirena spiraal
Laura 14. november 2004, kl 12.00 |
hei! kas kellelgi siin on kogemusi:
1. mirena spiraaliga?
2. vaginoos pluss tupeseen
3. suhtlemine ravimiametiga
4. protsessimine ravimitootjaga
5. raviarsti soovimatus teid toetada, kui tahate kellegagi protsessida
Ehk saite küsimustest aimu, mis mind vaevab...
aga kas on ka kaaskannatajaid?
1. mirena spiraaliga?
2. vaginoos pluss tupeseen
3. suhtlemine ravimiametiga
4. protsessimine ravimitootjaga
5. raviarsti soovimatus teid toetada, kui tahate kellegagi protsessida
Ehk saite küsimustest aimu, mis mind vaevab...
aga kas on ka kaaskannatajaid?
nettle 14. november 2004, kl 13.25 |
naine 14. november 2004, kl 13.28 |
m 14. november 2004, kl 14.52 |
eva 14. november 2004, kl 15.50 |
? 14. november 2004, kl 16.28 |
. 15. november 2004, kl 01.30 |
n 15. november 2004, kl 12.23 |
Küsimus ju oli kogemustest.Kui spiraal ei sobi tuleb välja võtta.Iga ravimiga võivad olla kõrvalnähud.Kahju,et kõsijal nii läks.Tootjatega protsessimise kogemus puudub.Vist sellele mõtlemisel oleks tark koguda mõne teise gõnekoloogi arvamusi ja konsulteerida juristiga.Et kas asjal on mõtet,hind ja tulem
Laura 21. november 2004, kl 15.42 |
Jälle mina! Võtsingi spiraali välja, kuna 5 a sai täis! Sobis küll, eriti päevade ärajäämine! See mu eesmärk oligi! Aga siis tuli bakteriaalne vaginoos ja tupeseen, mille ravimiseks olen kohutavalt raha raisanud ja tulemusteta. No läksin siis pealinna arstide juurde ja küsisin ka netis spetsidelt nõu! Tuligi välja, et kui tahan jamadest vabaneda siis ilma Mirenata, pealegi sama murega naisi on teisigi. Uurisin asja! Ravimiametile võib tootja suhtes protsessi alustada oma raviarsti kaudu (mingi spets blankett neil) ja ainult...Aga see tegi kohe sellist nägu, et...pean ju tulevikuski ta teeneid kasutama...ei saa ju iga kord pealinna sõita! Ravimiametile saatsin e-kirja, kuu aega tagasi - ei mingit vastust! Suletud ring! :-((
fhhh 24. juuli 2024, kl 17.03 |
paigaldasin mirena. just motlesin et mul pole aastaid vaginoosi ega seent enam olnud. ennem oli partneris viga..
noja täna kolmas paev mirenat. iiveldab. jamul on.. bakteriaalne vaginoos .
vaatan paar kuud ja voibolla lasen valja votta. olen terve elu olnud "naturaalne" naine. ei pille, tampoone, hormoone..
noja täna kolmas paev mirenat. iiveldab. jamul on.. bakteriaalne vaginoos .
vaatan paar kuud ja voibolla lasen valja votta. olen terve elu olnud "naturaalne" naine. ei pille, tampoone, hormoone..
Lisa postitus