Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
dr Ristioja
 
kati 17. detsember 2004, kl 18.23
Sain tema juurde aja (kõrva-nina-kurguarst Tartu kõrvakliinikus). Muljetage, kes on tema juures käinud! Kas on tore ja sõbralik? Ilmselt tuleb operatsioonile ka minna (krooniline angiin) ning olen juba ette närvis...
 
kats 17. detsember 2004, kl 23.59
hea arst! soovitan. Võtab vastu ka Tamme Erakliinikus ja opereerib ka seal.
 
maali 18. detsember 2004, kl 14.01
sõbralik,asjalik,teeb nalja ka kui patsient asja naljaga võtab.hea spets. ka.
 
KAA 19. detsember 2004, kl 12.03
Hästi tore inimene. 5 aastat tagasi võeti mul mandlid ära ja tema oli kõige normaalsem arst kõiges selles arstidejadas, kelledega pidin kokku puutuma. Pärast op.-i käis ta mind vaatamas ja mõjus alati kuidagi optimistlikult, rahustavalt.
Üks väheseid arste, kelle vastu on usaldus säilinud. Kõigi tuttavat suust kuulen samuti tema kohta ainult kiitvaid sõnu.

Usu, oled kindlates kätes. Ta on lihtsalt parim!
 
leti 19. detsember 2004, kl 18.18
Paar aastat tagai olin tema juures mandliopil, võrratu arst, peale opi tuli ja kallistas ja ütles, et kõik ok (ärge hakake nüüd norima, et arsti ja pt vaheline suhe). Kui teised artsid määrasid oma opitud pt AB tablette, mis olid mega suured ja mida on peale mandliopi valus neelata, siis tema ajas sama asja i/V süstidega ära. Pärast hoolitses nii, et vähe polnud. Kuna suhtlen ka teiste LOR arstidega, siis ütlen, et Tartus on nad kõik enam-vähem ok, aga Ristioja ja Ani on megad.
 
Reet 20. detsember 2004, kl 00.32
Olen vist väga konservatiivne, aga minu meelest oleks ikka väga kummaline, kui mõni arst mind kallistama hakkaks:)
 
nele 22. jaanuar 2011, kl 14.41
Ma üritasin leida mingit infi selle arsti kohta enne opi aga ma ei leidnud suurt miskit ja nüüd kui op läbi leidsin,põnev...Mul oli plaanis minna hoopis ,kas dr Anneli Põllu või Neve Liebergi juurde Medexisse, kuna ma olen kuulnud ,et nad väga head arstid, aga kuna oli aastalõpp ja nad seal enam vastu ei võtnud ,siia ma sattusin hoopis dr Ristioja juurde.Tema otsus oli väga karm-mandlid ära ja kohaliku tuimestusega.Ega ma polnudki mingi üldnarkoosi pooldaja aga kohalik tundus ka kuidagi võigas.Ma ei karda verd ega minesta kui nõelu või süstlaid näen aga ega valu ikka kannatada ei tahaks ja veel ,et mõni arst või õde sõimaks seal.
Aga jäi ikkagi kohalik tuimestus.Ega ma palju sellest operatsioonist taganjärele ei mäletagi.See kõik käis kuidagi nii kiiresti ,mingit valu ma ei tundnud opi ajal ja arst ning õde olid mõlemad väga sõbralikud ja professionaalsed.Kui paljud räägivad ,et need süstid mandlitesse on väga valusad ja see kuidas arst rebib mandleid ära ,see ragin ,nu ma tõesti ei tundnud midagi.Muuseas ma olen väga valutundlik inimene ja mu mandlid olid väga põletikulised.
Kes otsib endale sõbralikku ,lahket ja profesionaalset nina -kurgu-kõrvaarsti Tartus ,siis dr Ristioja .
 
Lii 22. jaanuar 2011, kl 16.04
Super tore ja asjalik arst.kaks korda käinud otsmiku koopaid puhastamas.Ainult head ja meeldivat võin tema kohta öelda.
 
vaid head sõnad 23. jaanuar 2011, kl 21.27
On öelda vaid häid sõnu dr Ristioja kiituseks. Põdesin kroonilist angiini ja tema opereeis minu mandlid ära. Operatsioon läks kiiresti, arst oli väga pädev ja sõbralik, ca nädalaga olin suurematest valudest üle ja paranenud kurguga ;-)
 
maria 27. jaanuar 2011, kl 19.18
super arst!minu mandlid lõikas ära nii et ei tundnudki.
 
2004 28. jaanuar 2011, kl 00.28
aasta teema, aga ikka kuum :)
ma ei hakka kiitma tema profesionaalsust, sest see on ilmselge, aga tal on omadus, mida paljudel arstidel pole. ta näeb sust lihtsalt läbi... kui vajad kallistust, siis saad, kui oled konservatiiv, siis nii ka sinuga käitutakse. võtad asja naljaga - palun väga.... oled närviline ja kardad, siis rahustab nii hästi maha, et unustad, mida üldse kartsid...
 
mandlitu 28. jaanuar 2011, kl 22.18
Pääsesin minagi oma mädastest mandlitest läbi Ristioja abistava kirurginoa.
Operatsioon toimus kohaliku tuimestusega, ilma tüsistute ja jamadega.
Ristioja on hea arst ja hea inimene.
 
:) 01. detsember 2011, kl 23.31
Ristioja on suurepärane inimene. Oleks vaid rohkem temasuguseid arste!
did_1483625 01. august 2022, kl 19.44
Superarst. Olen kaks korda käinud ja kolmas just tulemas. nõme tunne, kuid arst on tubli. Kui esimest korda kohtusime minu probleemiga, siis ütles, et kohtume iga 7 aasta pärast ja nii on on olnud. Protseduur ei ole just kõige meeldivam, aga tunne peale seda on vägev.Saad hingata ja tunned lõhna. Olen teel uuesti tema juurde.. Soovitan kõigile Vahurit.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!