Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
seenekontroll meestel?
 
Logi 22. detsember 2004, kl 23.11
Huvitav, kas meeste puhul saavad arstid kindlaks teha, et neil seen on. Ise võin end ju seenevabaks saada, aga nii kui väikesed vallatused voodis tehtud, tunnen paari päeva pärast, et hakkab jalle ... võõraid mehi ei kasuta ... ja mees võõraid naisi ka ei pruugi
Hakkab varsti kahtlustama, et kõrvalt panen, kui kogu aeg need seenejamad kummitavad (naisteasjadega mitte just väga kursis olev mees).
Tean, et siis peaks mees ka seeneravi saama, aga kuidas talle asja selgeks teha? Aeepärast mõtlesin, et äkki saavad arstid kuidagi määrata, kas on seen ...
 
Doktor 22. detsember 2004, kl 23.15
Kahjuks ei saa.
 
aga 22. detsember 2004, kl 23.56
mõned arstid kirjutavad välja kaks kapslit Diflucani (sulle ja mehele). Ühe sööd ise, teise söödad mehele. Ütled, et arst käskis, kuna muidu pole ravist kasu
 
Nöpsik 23. detsember 2004, kl 00.22
Kusjuures tehakse meestele ka seeneproov.Saada ta androloogi (meestearst) juurde.
Aga samas ainult seene pärast ei ole tl ju mõtet minna,sest sina saad ju oma arsti käestka rohtu.Lihtsalt sunni teda kasutama,ütle,et on vaja ja kõik.
 
a 23. detsember 2004, kl 10.00

mida see seen sulle teeb?

kui mehel ka kaebusi ei ole, pole mõtet teda arsti juurde ega tablette neelama saata
 
kati 23. detsember 2004, kl 10.10
kuule a, kui sul pole hella aimugi mis see seen on siis vaata netist järgi selle asemel et lolli nöu anda
 
Flora 23. detsember 2004, kl 12.27
Antud teemal varem palju räägitud.
Kui mehel kaebusi pole,on tema uurimisest tavaliselt vähe kasu.Pärmiseened kuuluvad naise tupe normaalse mikrofloora hulka, seega neist päris lahti saada polegi lihtsalt võimalik.Samas -kui haiguse ägenemine tundub seotud olevat seksuaalvahekordadega, ja seda korduvalt, nõustun eespool kommenteerinuga, et ka meespoolele võiks anda kapsli diflukan`i.
 
jULY 25. detsember 2004, kl 12.55
Mina määrisin mehele seenevastast kreemi (klotrimasol) noku otsa peale, kui ennast ravisin. Talle väga meeldib, kui teda salvitan...
ndorofeeeva 14. aprill 2023, kl 08.55
Diflukan ilma retseptita - https://onlinecheappills.com/diflucanee... Soovitan.
 
seeneline 18. juuni 2023, kl 00.35
seened vohavad, kui on kehas stressis, keskkond, haigused nt soolehaigused ning ei peete kinni hugieeninoueteset, koik enda oma riided, jalanoud jms, saunas sandaalid, istumisalused.
Arsti juures tehakse kindlaks milline seen kehas voi kodus. Pinnalt, inimeselet tuleb kehale, kus areneb voi on edasi.
Koigile asjadele on lahendus ainult riigisadustes saadaval.
 
repliikides 18. juuni 2023, kl 00.37
Loime 20s toimu uritus, minge vaatama, Kuusiku kaader maskeeritud koostoos Juuru, Kohila, Anvelt, Tambre, Ira, Kuusiku-Nomme, Kehtna, Keava, Alu, Rapla, Ohtut jooksutab Tombak, turvavad Voodoo meistrid, Aus, Lepa, Laigna, uritust toetab Seewaldi psuhhiaatriakliinik, Paide tsirkusest jai vaheseks. Saate koveralt naerda Adraga. Kasutavad voodood, kuidas maskeerivad ennast ning te ei tunne inimesi, kuigi on uks ning sama inimene. Nad on teie abikaasad, sobrad, pruudid, peigmehed, armukesed, prostituudid, nad kasuavad mingeid kemikaale, vodood et teil infot kate saada voi teid tappa nt akksurm vms raske haigus. Nad tapavad suutid inimesi ning naeravad. Nad teavad koike mida te teete, kus kaite, isegi nende naod ilmuvad teile nao asemele. Nad on tosiselt haiged inimesed, kinnisideedega, kes rahuldavad omi halbeid teil. Nad votavad teid toole firmasse mille nad loonud ning murgitavad teid, annavad teile tasuta kopsuvahki vms raske haiguse, et teist vabaneda. Nad lavastavad teid suudi asjades mida nad ise on teinud ning panevad teid uskuma, et teie sooritasite teo. Neil on mingi oskus enda valimust maskeerida ning sooritavad eriti johkraid kuritegusid. Nagu teisel korrusel Juuru Stadiooni 13-3. Nad saavad aru koike kus, kaite mida motlete, mida naete, mida vaatate, mida raagite, mida kuulete, mida arvutis, internetis teete, isegi neile meeldib vaadata kuidas masturbeerite, ilastavad. Nad on tosised halvikud. Kui nad kasutavad teie tapmiseks vodood siis teil hakkab vaga halb voi surete akksurma. Nad hakkavad parast oigusi noudma mille nad on ise korraldanud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!