Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Tiit Vasmann
 
kas tasub? 03. märts 2005, kl 21.23
Mõtlesin oma murega tema poole pöörduda, kuid otsustasin enne siit nõu küsida, kas keegi on temaga kokku puutunud. Kas ta on suutnud kedagi aidata ka? Kui talle e-mailin, siis kas tasuks ka kohe foto saata, kuna ta pidi ka pildi kaudu ravima. Kohale alguses kohe ei tahaks minna. Ah ja...minu probleem on suhtlemisraskused...nii et ei tunne end seltskonnas vabalt...sotsiofoobia.
 
tea 03. märts 2005, kl 21.30
pöördu parem mõne psühholoogi poole ja saad märksa rohkem abi.
 
* 03. märts 2005, kl 21.48
Talle saab e-mailida ka, annab nõu, kui ütled talle oma nime ja sünniaja.
 
teemaalgataja 03. märts 2005, kl 22.03
Kas ainult eesnimest piisab või peab ütlema ka perekonnanime?
 
rty 03. märts 2005, kl 23.17
minul avastas ta juhuslikult mõned koledad elukad peal , ise ei tadnudki nende olemas olust midagi ..
kontrolli mõttes võid tema poole minna aga kahtlen , et kas oma suhtlemise probleemisele sealt lahendust leiad ...
sinna pöörduvad inimesed kelel on sageli saked haigused .... või probleemid
 
* 03. märts 2005, kl 23.32
Ees ja perekonnanime peab ütlema. Ma äste ei tahtnud öelda ja siis ta pahandas minuga.
 
. 04. märts 2005, kl 00.41
kuidas ta teid siis aidanud on? mida ravinud? tasu küsib?
 
vapsik 04. märts 2005, kl 10.04
Käisin tema juures kunagi ammu, ka suhtlemisprobleemidega. Tasu võttis ikka, huh, ei mäleta enam, kokku maksin vist midagi 500 krooni ringis 2-3 korra eest, aga sellest on ikka aastaid möödas. Leevendust sain mõnevõrra, aga mitte oluliselt. Tagantjärele ei teagi, kas aitas tõesti tema või oli see minu enda suur usk temasse või hoopis mitmed kokkusattumused samal ajal minu elus.
 
mina 04. märts 2005, kl 10.22
Tunnen teda isiklikult. Ei soovita minna.
 
n54 04. märts 2005, kl 10.31
Käisin ka närvide hädaga, ei saanud abi. Siis oli 120.- kord.
 
indeed 04. märts 2005, kl 10.37
mind Tiit Vasmann igatahes aitas (mitte küll suhtlemisprobleemidega ei läinud ma sinna). Lihtsalt tundsin end halvasti ja arstide sõnul polnud mul häda midagi. Vot ja siis mõtlesin, et ega ta ikka hullemaks ei tee ja läksin ja olen siiani väga rahul oma otsuse üle. Tervis korras ja minust on saanud hoopis teine inimene - palju rõõmsam ja õnnelikum. Tema suhtlemismaneer on ehk veidi ehmatav ja omapärasem aga nii kui teda nägin sain aru, et tegu on ühe hea inimesega :)
Aga eks igal inimesel on õigus oma arvamusele.
 
soh 04. märts 2005, kl 11.17
suhtlemisprobleemide pärast ei soovita ma sul tema juurde kindlasti mitte minna. ise käin tervisehäda pärast. ravi hetkel pooleli, kuid asi liigub paranemise suunas. ma ei soovita sinu murega minna just sellepärast, et temaga suhtlemine on juba paras julgustükk, aga kui hea tuju siis on päris naljakas muidugi, kuid kui oled tiba väsinum ja tujutum siis on väga kurnav :( soovitaksin ka sulle pigem psühholoogi poole pöörduda. kunagi keskkoolis töötanud psühholoogist oli mul abi küll päris palju...
 
ohooloom 04. märts 2005, kl 12.42
Kui talle öelda, et hakkad kohe surema, siis sõimab küll näo täis:) Tiit on hästi konkreetne ja vahel kõva ütlemisega inime. ilmselt on kaht tüüpi inimesi - ühed, kellele ta väga istub, ja teised, kellele kohe üldse mitte. ma pole vahepealseid eriti näinud:) Mina kippusin temaga rohkem kraaklema.
 
salatseja 04. märts 2005, kl 13.17
Ma ka ei tahtnud talle oma perekonnanime öelda ja selle peale läks ta üsna vihaseks, katkestas kõne ega võtnud enam uuesti minu kõnesid vastu. Kuidagi kummaline suhtlemismaneer on tal igatahes.
 
tt 04. märts 2005, kl 14.58
no vot mul siin küsimus, kas keegi ka vähiga tema juures käinud on? ta ise väidab küll, et on, aga tegelikult? kas keegi teab? lihtsalt ise ka ta juures käinud, paraku asjaolude sunnil jõudsin lõikuseni, nii et ei teagi, kas ta oleks aidanud või mitte... nüüd hing aeg-ajalt ikka kripeldab, et äkki oleks hakkama saanud ilma opita. enesetunne läks paremaks küll ta juures käies.
meil läks ka asi käest ära, ta solvus selle peale, et otsisin inimesi, kes oleks samamoodi, ravitseja abil terveks saanud :( mina kahtlesin ja tahtsin oma usku tugevdada, tema aga solvus sõna otseses mõttes ja kõik, no mis sa teed, täiskasvanud meesterahvas.
 
mina 06. märts 2005, kl 16.56
jäi mulje et naisterahvaid peab too mees küll teise või ma ei tea mitmenda järgu inimesteks no ei istunud mulle tema suhtumine ega suhtlemine, abi jäi ka kuidagi poolikuks
ylle49 30. aprill 2021, kl 13.25
MINU ABIKAASAT VÄHJAST JA SELJA VALUDEST JA MIND ENNAST ,VASAKU MUNASARJA VÄHIST ELAN JUBA PEALE TEMA RAVI 14 AASTAT,MINGEID VAEVUSI POLE JA KUI KÄISIME ONKOLOOGI VASTUVÕTUL OLID NAD VÄGAGI ÜLLATUNUD,ET VÄHK KADUNUD TÄIESTI.MUL OLI KA PROBLEEM JA LGADE VEENIPÕLENDIKUGA JA KA SELLE TEGI TIIT TÄITSA KORDA.MUIDUGI PEAB OLEMA ÄÄRMISELT TÄPNE TEMA ANTUD VASTUVÕTU AJAST,MUIDU VÕID JÄÄDA UKSE TAHA
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!