Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
13 päeva dieet
 
k 13. aprill 2005, kl 16.13
Kõik siin räägivad 15 päeva dieedist, minul kolmas päev 13. päeva dieeti läbi saamas (-2 kg). Kaalusin nii 15 kui 13 päeva dieedi vahel ja valisin viimase, tundus kuidagi sobivam.
Seda vist kutsutakse ka proteiini dieediks.
Andke teada ehk keegi veel teeb või on teinud.
 
dieeditaja 13. aprill 2005, kl 16.20
Olen teinud. Lõpuni pole jõudnud, alustanud selle eest kolmel korral vähemalt. Kuidas ainult 2 kg maha läinud? Seal kaal langes ikka päris kiiresti. Muidu oli nagu enam vähem, aga mul ikka kõht lõpuks tühjaks läks ja mässama pidi nende lihade ja muude asjadega rohkem..ei viitsinud ja ebamugav oli
 
m2 13. aprill 2005, kl 16.23
mina olen ka teinud...kadus umbes 5kg. Aga see tuleb suht kiiresti tagasi...ja võrreldes 15-päeva dieediga, siis see viimane tundub kuidagi inimlikum olevat, sest mõttes et ei ole iga päev mingit hullu vaaritamist.
 
grete 13. aprill 2005, kl 16.27
Sorry,aga kus te selle dieedi andmed saite,tahaks ka nii väga...
 
dieeditaja 13. aprill 2005, kl 16.31
olen nõus m2-ga..
oleks kodune inimene võiks teha seda...aga mõelda, et mida tööle kaasa ja kuidas on veits jama
muidu dieet ise tõhus
 
K 13. aprill 2005, kl 17.09
1. ja 8. päev
H 1 tass kohvi, 1 tükk suhkrut
P 2 kõvakskeedetud muna , keedetud spinat (lillkapsas), 1 tomat
Õ 1 naturaalkotlett, lehtsalat õli ja sidruniga

2. ja 9. päev
H 1 tass kohvi, 1 tükk suhkrut
P 1 naturaalkotlett, lehtsalat ja puuvili
Õ 50 gr suitsusinki, 200 gr maitsestamata jogurtit

3. ja 10. päev H 1 tass kohvi, 1 tükk suhkrut, 1 viil röstsaia
P Keedetud spinat (lehtsalat), 1 tomat, puuvili
Õ 2 kõvakskeedetud muna, 50 gr sinki, lehtsalat ja puuvili

4. ja 11. päev H 1 tass kohvi, 1 tükk suhkrut1 viil röstsaia
P 1 kõvakskeedetud muna, 1 riivporgand, 250 gr kodujuustu
Õ 420 gr puuviljakompotti (3-4 segu), 1 banaan, 200 gr maitsestamata jogurtit

5. ja 12. päev H 1 suur riivporgand ja sidrun
P 300 gr väherasvast kala, 1 sidrun ja väike võileib
Õ 1 naturaalkotlett, lehtsalat, spargelkapsas (lehtsalat)

6. ja 13. päev H 1 tass kohvi, 1 tükk suhkrut1 viil röstsaia
P Keedetud kanapoeg (või 200 gr kanafileed), lehtsalat sidruni ja õliga
Õ 2 kõvaks keedetud muna, 1 suur riivporgand

7. päev H 1 tass kohvi või teed ilma suhkruta
P Tükike väherasvast grill-lammast või kalkunit
Õ Mitte midagi!!!

¤ naturaalkotlet - 200 gr vasardatud veiseliha praetuna
¤ maitsestamata jogurt - ehk kefiir, kodujuust ehk raejuust
¤ lehtsalat - põõsas korraga, spinat – paarsada grammi keeta või aurutada
¤ puuvili – õun, pirn, apelsin, mitte banaan, sidrunist aitab mahlast
¤ väherasvane kala – tursk, mintai, haug, luts, punaahven, forell, koha, siig
¤ päeva- ja õhtusööke võib omavahel vahetada

Dieedi käigus on soovitav juua vett vähemalt 2 liitrit päevas. Dieet kestab täpselt 13 päeva, sell sõna-sõnalise sooritamise juures peaks kaal vähenema 7-30 kg. 13 päevane ainevahetusdieet on nõudlik, ent see-eest tõhusa toimega. Sell järel võid süüa normaalselt 2 aastat, ilma et kaal tõuseks. Dieet ei ole traditsiooniline, selle eesmärk on vaid ainevahetuse kiirendamine (põlemine). Kui dieedi ajal jood klaasi veini või õlut, sööd kompveki vüi närimiskummi, katkeb dieedi mõju kohe. JOO VETT, kui midagi hirmsasti tahaks! Kui ikkagi unustad ennast midagi sööma või jooma, siis katkesta dieet ja alusta uuesti poole aasta pärast. Dieeti võib korrata 1 aasta järel. Kui katkestad näiteks kuuendal päeval, siis dieet küll mõjub, kuid seda tuleks korrata 3 kuu pärast. Soovitav oleks täisdieedi kordamine 2 aastaste vaheaegadega. Vali endale sobiv aeg, pühad, sünniopäevad ja pidulikud küllakutsed pole just parimad proovikivid!!
 
K 13. aprill 2005, kl 17.12
Kas 15. päeva dieediga tagasi ei tule nii kiirelt? kas tagasi tuleb siis kõik?
 
Margit 13. aprill 2005, kl 18.34
See dieet, mida siin kirjeldati, on ehtne näljutamine. Ained on puha tasakaalust väljas. Kõik arstid soovitavad hommikuti süüa, siin aga tass kohvi ja tükk suhrut. Haige! Mõni kukub kokku töö juures enne kui lõuna ära jõuab oodata. Eriti meeldis mulle 7. päev - hommikul tass teed (ehk siis lihtsalt vedelikku), lõunal vahid näljase pilguga oma grillliha tükikest ja kugistad ta ühe hetkega alla ja õhtul viskled näljakrampides kuni lõpuks surmväsinuna uinud. Ime, et kaal ei lange sellise reziimi juures.
 
Prantsuse dieet 13. aprill 2005, kl 18.41
Hommikul tee
Lõunal tee ja seks
Õhtul ainult seks
 
hehhee 13. aprill 2005, kl 18.52
ma soovitaks õlle- ja stressidieeti. endal läbitud, kaal alanes umbes 8-10 kg paari kuu jooksul. näeb see siis välja nii:

muretseda endale kusagilt suur stressiallikas (mured tööl, perekonnas, mehega lahkuminek, mis iganes). siis kindlasti käia tööl (siis ei vedele voodis ja ei nuta oma kaotatud elu taga). tööl hommikul, kui teised kohvitavad, teed sina usinalt tööd. lõuna ajal vead ennast koos ülikurva pilguga laua taha, jood tassikese teed ja topid endale 1 võileiva sisse. siis taas usinalt tööd tegema, sest see aitab vähemalt mõneks ajaks unustada probleemid.

kui saabub õhtu, käia poest läbi ja osta endale pudel kanget õlut (või veini). kodus mitte kukkuda voodisse patja nutma. vedada enda paks keha välja 15-20 minutilisele sörkjooksule. seejärel maandu teleka/arvuti ette koos pudeli õllega. tunni aja jooksul oled kenasti jokkis, nutad natuke või palju ja kobid magama. hommikul pole pohmelli ja kenasti välja maganud ka.

hommikul algab uus ring.

ohud: kaalulangus on ajutine, sest stressi kadudes hakkad jälle sööma ja kaal tuleb tagasi. aga efekt on olemas. mis siis et ajutine. aga eks kõikide dieetide efekt on ajutine.
 
seksikasss 13. aprill 2005, kl 22.11
jama värk..mina stressi puhul hakkan kohe mugima....mulle ei sobi..:(

aga see 13 päeva dieet on jah haige..:)
 
mammi 14. aprill 2005, kl 11.20
Oot, oot- proteiinidieediga toiduga mässamine? Singiviil salatil-seda pole ju raske ette valmistada? Samuti oma lihad,kalad,kanad paariks päevaks ette grillida ja mikros soojaks teha? Sama saab teha juba keedetud juurikategagi? Ma olen pidanud seda nii: 5 päeva nagu ette nähtud, nädala lõpul vabalt, siis 5 päeva jälle ja kaalu kadus 4 kg aastaks, õigemini kuni järgmiste jõuludeni. Rohkem polnudki tegelikult vaja maha võtta. Lihtsalt kõik riided on mööda nahka õmmeldud ja 4 ülekiloga esteetiliselt seljas inetud.
 
seksikasss 14. aprill 2005, kl 18.08
Kes veel kuulnud pole siis mikrolaine ahi hävitab enamuse kasulikke ainedi toidus nii, et mina küll sellist toitu iga päev ei taha sisse ajada mis uunis on p.sse keeratud...:)
 
Liisu 15. aprill 2005, kl 10.43
Ise pole teinud, sest lihtsalt pole vajadust ja õnnistatud on hetkel hea ainevahetusega ja süüa võib kõike ja ükskõik millal. AGA mu enda sõbranna tegi proteiinidieeti ja arvata on et ta ise pingutas sellega ka üle... aga lõppes asi sellega et tüdruk kukkus lihtsalt mitu korda kokku, väsimus ja depressioon ja põhimõtteliselt kui talle lõpuks mõistus pähe sai pandud et see asi ei tasu ennast lihtsalt ära siis ta võttis need kilod kõik tagasi + veel mõned lisaks. Polnud tema seisukohalt üldse asja väärt, samas usun et kui kõiki ettekirjutusi korralikult jälgida siis ei tohiks mingeid probleeme tekkida :)
closere3533 18. november 2020, kl 09.17
Kaalu alandavad tabletid - https://tonzes.com/slimest.htm Kokku kaotasin ma 18 kg ja see võttis mul vähem kui kolm kuud.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati closere3533 25.01.2023 20.49.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!