Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
haigus
 
haige 11. juuni 2005, kl 13.13
miks te ,ülekaalulised ,ei tee täiesti uut foorumit,kus te saaksite oma rasva probleeme arutleda?!?tervisemure on ju hoopis midagi muud!on ju inimesi,kes on tõesti haiged ja vajaksid kas nõu,tuge,lohutust,ka teiste samalaadseid kogemusi!ma ei tahagi lugeda neid (veel)tervisest pakatavate,hea isuga naiste "muresid".kui oled ikka (raskelt)haige ja (Raskelt)alakaaluline,siis tunduvad teie mured lausa mõnitusena siin!uskuge,oleks iga inimene enne kasvõi paks,aga terve!ma ei väidagi,et terve maailm peaks koos minuga nutma,aga ma usun,et on minuga sarnasel arvamusel olevaid inimesi küll ja küll!ilusat suve!
 
*** 11. juuni 2005, kl 13.23
Aga loe siis ainult neid teemasid, mis sind huvitavad.
 
mann 11. juuni 2005, kl 13.29
aitäh sulle toetuse eest. eks minagi olen vahel maailma peale tige ja vaatan neid terveid inimesi kadedusega,kuid nii on vale mõelda.ja kui inimesed virisevad iga sja peale,neil o9n ju tervis ja ikka on nende mured suuremad. to: haige, kas su haigusel on ravi,ma loodan vähemalt.
 
haige 11. juuni 2005, kl 13.43
eks lootma ju peab!
 
Margit 11. juuni 2005, kl 16.35
Sina oled küll raskelt haige. Ja see on muide suhteliselt raske haigus. Selle haiguse nimi on õelus ja sallimatus. See sööb sind aegamisi seestpoolt ja lõpuks avaldub see ka väliselt. Tigeda näona, kurdudena näos, pideva halvustava hääletoonina. Lisaks ka füüsilised vaevused, sest vihane organism on stressis. Nii, et me tunneme sulle kaasa ja toetame sind sinu raskes haiguses.
 
hmmmm.... 11. juuni 2005, kl 20.09
Kallis Haige!
Kas teadsid et Euroopas sureb inimesi kõige rohkem ülekaalu tõttu?(kui nüüd välja jätta vanadussurmad) Ehk siis täpsemalt öeldes ülekaalust põhjustatud haiguste kätte. Kui sa tead midagi meditsiiniökonoomikast, peaksid ju ka seda teadma et alati on kasulikum haigust ennetada kui seda ravida. Miks siis mitte seda ennetustööd ka siin pisut teha? Jääb rohkem raha sinu raske haiguse ravimiseks.
 
Hai Gei 19. märts 2023, kl 14.42
Väga raske juhtum. Ühes kehas pesitsevad korraga nii rohehullus kui sõjahüsteeria. Kaasneb muidugi suurusluul Eesti suudab päästa maailma. Meditsiin on siin võimetu. Siin on vaja eksortsisti.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!