Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
klistiir kodus
 
loretta-loretta 01. juuli 2005, kl 16.32
Tahaksin teha kodus klistiiri. Otsinguga uurisin infot selle kohta ja leidsin igasuguseid arvamusi. Kas keegi oskab öelda, kas mul on võimalik ühe klistiiriga oma seedesüsteemi tuksi keerata? Kui mingi väga suur oht seda tehes pea kohal ripub siis jätaks asja katki. Ja millise lahusega ma peaksin klistiiri tegema? Vee ja millega? ühed ütlevad et sidrunimahlaga, teised beebiõliga, kolmandad vaseliiniga jne. Millega siis?
 
? 01. juuli 2005, kl 16.46
miks sa seda üldse teha tahad?
 
luz maria 01. juuli 2005, kl 16.49
mis selle klistiiri eesmärk on? kes seda tegema hakkab? ise? oht on terve ilm täis pasandada...
 
loretta-loretta 01. juuli 2005, kl 17.05
mul on viimasel ajal, no ok poole aasta jooksu, tekkinud probleem kõhugaasidega. Ükskõik mida ma ka ei sööks, õhtul on puhkpilliorkester noh teate küll kus. Varem sellist probleemi ei olnud. võisin kilode viisi pirne süüa ja ainult kõht läks lahti. Nüüd aga tuleb klaasi mahla peale gaasid. Jah ma tean, et sellega pean ma minema arsti juurde ja ma lähengi. Söetabletid ja espumisan on lihtsalt kommid. Mõtlesingi siis, et prooviks klistiiri. Pidi nagu puhastama igast sodist. ja kodus sellepärast, et laagritele ja sanatooriumitele pole minu rahakotil midagi pakkuda
 
inc 01. juuli 2005, kl 17.37
minuarust peaks olema müügil apteegis vastavad tabletid (mis sinna kohta topitakse),küsi järgi.
 
Mann 01. juuli 2005, kl 18.11
Küsi apteegist Mikrolaxi. selline tuubike, mille pigistad endale tagantpoolt sisse ja siis see toimetab seal. See on kõige mugavam, veega ära ise küll tee, kui siis õliga.
 
algaja joogi 01. juuli 2005, kl 18.22
Mina teen küll aeg-ajalt, nii paari-kolme nädala tagant, endale paar-kolm päeva järjest sooltepesu. Keedetud, kehatemperatuurini jahutatud veega ikka, millega muuga. Ma kohe teps ei taha mingit mädanevat koormat endaga kaasas kanda. Kui sooled puhtad, on ka muidu olemine palju parem.
 
korneelia 01. juuli 2005, kl 22.59
kuidas sa joogi seda teed siis? millega sa selle vee omale peppu saad???
 
Kardioloog 01. juuli 2005, kl 23.55
Dr Kellog oli ka tulihingeline klistrofiil aga suri ikka ära.
 
N30 02. juuli 2005, kl 00.00
> endale paar-kolm päeva järjest sooltepesu

Haiged inimesed, kes ei suuda enda toitumist korrastada ja selle asemel korraldavad omale naudinguid klistiiripumbaga.... väkk! otsige endale mees
 
Maasu 02. juuli 2005, kl 00.49
Kõige lihtsam on klistiiri teha Mikrolax´iga. See on selline pisike tuub, mis sisaldab kõhtulahtistavat geeli. Murrad tuubi otsikul otsa maha, oled voodis külili, pigistad kogu tuubi sisu pärakusse ja ootad, niikaua kui suudad...Saab osta igast apteegist, üks tuub maksab umbes 14.-
Ühest ainsast klistiirist seedimist tuksi ei pane, küll aga mingiks harjumuseks see kujuneda ei tohi! Ikka hädaabinõu....
 
Angela 02. juuli 2005, kl 12.53

Teen vahetevahel ikka puhastusklistiiri. See on märksa tervislikum kui lahtistid ja kõiksugu keemia. Ise on endale raskem teha(hädapärast saab), mees teeb mulle ja mina siis vahest talle ka. Ikka klistiirikannuga 1.5 l. vett, mina seda küll ei keeda, kergelt soe on. Liiga sageli muidu ei maksa. Ikka kas siis kui kõhukinnisus või on olnud mingid söögiorgiad -jõulud, jaanipäev. Vot nii. Prantsuse naised teevad sageli ja siis modellid, no see on rohkem kaalu pärast. Mõni on klistiiri tegemise peale kuri. Mind see ei murjenda, mõnus puhastav ja kergelt erootiline värk. Tore ju!
 
oeh 02. juuli 2005, kl 14.06
vana buliimikuna on mul alati käepärast nii lahtistid kui klistiirivarustus;S ei ole mugav - aga kui on kiire (peale õgimist vaja kohe riietesse mahtuda) siis ajab asja ära:S

ja N30: olen jah haige inimene ja EI SUUDA oma toitumist kontrollida!
 
to oeh 02. juuli 2005, kl 16.36
Noortefoorumis rääkis kord üks neiu, kelle sõbrannaga juhtus nii, et ta tarvitas mitu aastat lahtisteid (ikka kah kaalulangetamise eesmärgil) ning asi lõppes sellega, et tal toodi pärasool kõhu peale ning kõik, mis soolest tuli (väljaheide), tuli otse kõhulekinnitatud kotikesse. Kas sa sellist tulevikku endale tahadki?
Ma ei taha targutada ega havlustada, ise kah vaimselt häiritud inimene, aga mõtle sellele palun...
 
selma 03. juuli 2005, kl 07.26
No mikrolaxiga ei tee nyyd kyll klistiiri,see pehmendab vaid selle jämesoole löpuosas oleva tropi:)Kogu jämesoole tyhjendamiseks on saadaval vastavad tyhjendus pulbrid kuhu lisad vee ja jood aga röömuga.
 
A 21. veebruar 2006, kl 00.13
Palun kirjuta mulle!
 
gd 21. mai 2009, kl 18.32
Kuidas ja mis tärklisest klistiiri tehakse ja kuhu te selle panete? :DD Kliister on nagu liim ju,
 
n 21. mai 2009, kl 21.10
Ikka klistiirikannuga 1.5 l. vett,
miks nii palju, toimib ka 200g
mahlad, õlid, vaseliin- kuidas? need juba sexmängud, mitte klistiir.
N30, miks loed haigete jutte ja veel kommid ka?
 
veider soolik 21. mai 2009, kl 23.23
Mul nimelt sool pikem,kui tavaliselt. Emal ka oli ja venna sai ka "päranduseks". Meie osadele lastele ka edasi läinud. Kohe selline punu on lapsest saati ees ja kõhtu sisse tõmmata ei anna mingi valemiga. Teised lapsed tõmbavad kõhunaha vastu selgroogu ilma mingi vaevata: kole vaatepilt :S Seedimine "punuga" lastel kohe palju aeglasem, kisub kiirelt kõhu kinni ja kaal nobe kerkima. Ka juurikaid süües. No ei taha ikka iga päev ainult peeti süüa. Ploomi-aprikoosimahla liiter, siis ka vähe lõbusam. Kiivi - ärge ajage naerma. Liikumine on vaid oma rõõmuks või rahustaiseks. See küll soolikal tudu-tuju ei riku. :) Vat sellised erinevad on inimesed. Lihtsalt on atooniline soolikas ja toonust ei tõsta tal kuidagi.
Siis ei jää lihtsalt muud üle, kui vahel pead lusikaga välja kraapima, sest klistiirgi ei aita. Õnnelikud, kel neid muresid ei ole.
Mina teen kummipritsiga paar täit ja sellest piisab tavaliselt, et sool "üles ehmatada" ja evakuatsioon esile kutsuda.
 
illu 22. mai 2009, kl 08.06
klistiir ei ole normaalne tegevus,see on näidustatud ainult hädavajalikkusest,uuringute jaoks tavaliselt ,sooltesse ei kogune mingit kõntsa,organism on selleks liiga tark,kõik on kooskõlas ja toimib nagu vaja,milleks torkida
 
piret 22. mai 2009, kl 12.54
Mine gastroenteroloogi juurde, tasulisse saad mõne päevaga j aabi saad ka kohe. Ta kirjutab sulle rohtu, mis lahustad vees ära, jood 4 liitrit (jaa, palju küll....) ja sooled siis läigivad sõna otseses mõttes pärast. Kasutatakse enne soolte uuringuid samuti, ning tõesti on tõhusam, kui klistiir, kuna hakkab toimima juba päris peensoolest saadik. Ning samas arst pärast sooltepuhastust selle ravimiga, kindlasti soovitab ja aitab su soolteprobleemiga.

Ära hakka ise jamama, pole mõtet, esiteks on see ise ebameeldiv toimetada, teiseks soolikas pärast valutab...
 
soovitus 22. mai 2009, kl 15.07
Klistiir enda uriiniga, kõige kasulikum ja organismile kõige sobilikum.
 
Saara 22. mai 2009, kl 18.23
vene ajal tehti vahetult enne sünnitust klistiiri - kõigile. Nüüd vist mitte, pole uurinud.
 
mul oli ka 22. mai 2009, kl 19.03
mul oli gaaside ja veel muude jamadega probleem 3-4 kuud. lõpuks sain aru, et aitas ensüüm-forte( enne sööki), piimhappe bakterid, ja kui on ülihappesus, siis omeprazolum ( võtsin hommilkul ja õhtul ka, kui vaja) ja joo palju teed. klistiir aitab ainult korraks aga sul on vaja seedimine korda saada!
 
ti 22. mai 2009, kl 21.30
gaaside vastu aitab apteegitillitee joomine, ka beebidel.
 
just ja siis veel 22. mai 2009, kl 23.02
köömnetee, mis on sama efektiga;))
 
nipitiri 10. veebruar 2010, kl 16.04
mõttttetu teema:d
 
w 10. veebruar 2010, kl 16.14
no klistiir gaase küll ära ei võta
 
see 10. veebruar 2010, kl 17.13
Apteegis on muugil klistiirikotid, suht odavad.Doktor Grossmani j'rgi voib teha kummeliteega.Olen paar korda proovinud, muidugi aarmisel vajadusel.Kerge teha ja ei ole mingit tervise rikkumist ega keemia soomist.Edu!
 
see 10. veebruar 2010, kl 17.15
Apteegis on muugil klistiirikotid, suht odavad.Dr.Grossmani soovitusel tuleb teha kummeli teega.Olen paar korda aarmisel vajadusel teinud.Lihtne ja ei mingit apteegi keemia soomist ega tervise rikkumist.Edu!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!