Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Higilõhn
 
Karuke 06. september 2005, kl 14.41
Viimase paari kuu jooksul on mul tekkinud väga vastik higihais. Käin duši all 2x päevas, pluusi vahetan iga päev, aga juba lõunapaiku tunnen, et iseendaga samas toas on paha olla:-(
Varem ei ole sellist asja täheldanud.

Kas keegi oskab arvata, millest higihais tekib ja kuidas sellest lahti saaks? Olen 46 aastane, enam-vähem normkaalus.
 
m 06. september 2005, kl 14.55
osta maxim ja higiga ning haisuga on hoobilt ühelpool
 
Karuke 06. september 2005, kl 14.59
mis on maxim?

Kasutan pidevalt higistamisvastaseid vahendeid, aga need ei tundu enam mõjuvat:-(
 
NURR 06. september 2005, kl 15.02
ma tahaks ka teada, mis on see maxim
 
hell 06. september 2005, kl 15.11
maxim on siuke pisike roll-on antiperspirant, mis iseenesest on lõhnatu. seda pannakse paar korda nädalas enne magamajäämist kaenla alla. võtab higistamise täiesti ära. kui oled õrnema nahaga, siis on unetu öö garanteeritud :P
 
abigal 06. september 2005, kl 15.14
ega sa pole ravimeid mingeid kasutama hakanud,nt antidepressandid,mõned hormoonravimid jne soodustavad higistamiast.Või mingi muutus peab sul organismis olema,ka lähenev menopaus-rohkem ei viitsi arvata:)
 
Karuke 06. september 2005, kl 15.16
Kus maximi müüakse, kas poes või apteegis?

Higilõhna tekkimisel on mingi konkreetne põhjus. Kui varem higimuret ei olnud ja nüüd on, siis on organismis midagi muutunud. Mind huvitab, mis võib tekitada higihaisu?
 
@ 06. september 2005, kl 15.53
Sa ju ise vastad endale kenasti ara, on jah midagi organismis muutunud.
Selliseid higistamisvastaseid vahendeid, mis higi "igaveseks" kinni panevad ei maksaks kyll kasutada, see mis valja tahab tulla, peab seda saama ka teha.
 
yeh 06. september 2005, kl 16.10
läheneva kliimaksiga seoses, kindel see, siis mõni higistab ikka jubedalt, ööl ja päeval, hormoonide värk paigast ära
 
otsi 06. september 2005, kl 16.48
Otsi uus higistamisvastane vahend. Ilmselt midagi hormoonidega, aga võib ka olla, et kannad mingist materjalist riideid, mis Sinu kehalõhnaga niimoodi reageerivad. Olen ka väga hädas olnud higilõhnaga ja vahendeid peab aeg-ajalt vahetama. Mulle mõjub see kristallkivi, väga hea on Avoni aaloega ja üks Dove oma. Hind ei tähenda midagi, olen ostetud kallid vahendid pärast ühekordset kasutamist ära andnud, sest kohe üldse ei aita.
 
prõmm 06. september 2005, kl 17.21
äkki sööd midagi, mis higi haisema paneb? nt küüslauk on üks sellistest asjadest...
 
riie 06. september 2005, kl 19.08
Mina jälle hakkan higistama siis, kui mingi sünteetika on seljas. Nt. puuvillase riidega pole midagi.
 
@ 06. september 2005, kl 19.57
Kui akki hakkas higi haisema, siis on selge et midagi sealt kehast nyyd valja tuleb, mis enne ei tulnud. Mingid slakid ja murgid. Millegi parast hakkas su keha akki nii toole, valmistub millekski muuks.
Emotsioonid on ka tahtsad. Ara solvu, aga kui jarele moelda siis toredatel ja headel inimestel pole kunagi mingit haisu.
Vaata ennast seest ja valjast, ehk leiad pohjuse yles.
 
x 07. september 2005, kl 03.21
muuseas vürtsised ja soolased toidud võivad ka seda teha
 
M 07. september 2005, kl 13.13
Kas kaendlaalused on raseeritud?
 
üks 07. september 2005, kl 14.54
Mu mehe higi hakkas hullusti haisema peale seda, kui keefiriga liialdama hakkas, jõi ligi liitri päevas ära. Peale selle on õlut üleliia tarbima hakanud. Higi on räigelt hapu haisuga. Kuigi peseb end piisavalt ja kasutab antiperspirante, nagu alati.

Arvan samuti, et miski organismis on muutunud, mis põhjustab halba higihaisu. Närvilisus või kliimaks võivad küll põhjustajaks olla.
 
attachile 27. september 2005, kl 11.27
Lõpetage ära see nõmetsemine, et ainult halvad inimesed haisevad.
Kui on selline tobe probleem nagu haisuprobleem, siis võib inimene tõesti muutuda närviliseks sellest ja isegi eluisu võib minna. Vabandage tõesti kui mul ei ole isu haisvana naeratada ja õitsvana ringi käia.
Haisukoll
 
Proovija 10. juuli 2012, kl 22.26
Ma olin ka juba täitsa hädas oma higihaisuga, ühestki higipulgast polnud haisu vastu abi... ja siis lugesin kuskilt foorumist sooda kohta. Eile õhtul katsetasin esimest korda- panin märgadesse kaenlaalustesse soodat, masseerisin natuke ja tupsutasin kergelt kuivaks. Ja uskumatu ma ei haisenudki hommikul nagu tõhk! Hommikul polnud vaja kaenlaaluseidki pesta! Päevaks panin jälle soodat ja ma ütlen, et kui see nii jätkub, siis on see küll nagu imerohi ja imede-ime, ma ei peagi iga-päev uut pluusi selga panema, super! :-)
 
just just 10. juuli 2012, kl 22.55
ja seebi ja vee pealt saad kah kõvasti kokku hoida :)
 
my 10. juuli 2012, kl 23.35
See ju tuntud võte. Ise küll kasutan sooda ja maisitärklise segu 1:1. Maisitärklise võib asendada aroruudiga. Kes tahab, lisab veel mõned tilgad eeterliku õli, soovitavalt mõni tilk teepuu, geraaniumi vms. Sama varianti saab teha ka higipulgana, siis tuleb lisada kookosõli ja mesilasvaha.

PS. Sooda võib paljudel tundliku nahaga inimestel tekitada nahaärritust.
 
Amatöör Kirjanikk 28. oktoober 2020, kl 16.41
See oli too aeg kui Jupp saadeti töötukassa kodanikupalga pealt toidutehasesse proovipäevale. Pandi ta kapustasi läbi massina riivi ajama Seal lasi ta sitta mille peale just parajasti mööduv Meistrinna tähendas et ega neid kapsaid hapendada pole vaja ainult tükeldada. Seejärel arvati et aitab sest naljast küll ja Jublakas pandi kakuliini taha pannikaid kartongi toppima. Junsul mõlemal pool seisid asised naised liini ääres Matsakas Mamma ja Paks Baba. Noh umbes tema jämmused ja Blondiini pikkused amatsioonid kes õhkasid siis mõlemast küljest hellust hoolt ja armastust läbi töökuse. Kõik kulges kenasti kui Tjunsul väike puhitus peale tuli. Peale seda kui müdisev magu oli surve soolikasse surus ning üleliigse rõhu langetus alumise väljundava kaudu teoks oli saanud hakkas lähematel naistel jooksuaeg sest see kannikast kadund elav keemia muutis ümbruse na elavaks. Natukse aja möödudes tegi terve tsehh atsihh ja Matsakas Mamma võttis noomivalt sõna: "Kuule poju mul on tunne et äkki sulle sobib mõni laudatöö rohkem." Pisike: "Jah ma olen laudatööd ka teinud." Paks Baba: "Aga äkki hakkaksid sinna poole juba astuma ega meil siin lõhnadega olla ei tohi." Siis Matsakale Mammale: "Tead ma olin ka kunagi sigalas põrsaste peal aga no sellega võrreldes oli põssadel nigu prantsuse parfüüm selle kõrval. See on kurat teab mis. Ja higi järgi lehkab ka siin liini ääres." Töömiis tarkuseteraga tõestama: "Tee tööd näe vaeva hakka higistama siis tuleb ka armastus aga mitte muidugi töö vastu." Matsakas Mamma: "No on plärapaunik ülevalt august tuleb loll lause ja alt hapu hais." Väike Värdjas: "Nojaa vaat hügeen ei ole geenides Aga kas on sellist geeniravi." Matsakas Mamma: "Ui pojuke see ravi oo ammu olemas selle nimi on vesi ja seep." Paks Baba: "No miks sina küll lõhnad nõnnaviisi." Jupp: "Mõnitad vä." Baba: "No aga on ju kas sa ise oma lõhna ei tunne." Jupp: "Lõhn ja lõhn. Tead lõhnata võid sa ise oma parfüümiga kodus lilleaias. See siin on ikka vähemalt hais kui mitte lebra. Ja üldse üks teadlik tööline peab olema must kui siga loll kui lammas ja fasistide vastu vihane kui viirpapagoi." Matsakas Mamma: "A miliste fasistide." Jupp: "Ekspluateerivate."Ja selle peale ütles Priske Papa ehk Baruto Mantlipärija et ouu lödipüks sul on sääretorud pooles vinnas muretse endale naksid traksid mille peale Pisike Prillidega Plika oma reheahju juures päris naerma hakkas

Hui ta haises kui raibe meite toredas toidutehases. Eest tal tatt ja takka sitt ning
vahepeal veri ja listeeria litsus ligi. Aga no teisalt jällegi terve mehe tunnus kui
elumahlad jooksevad. Ja need kõige paremad pärlid tulevad ikka riiklikust töötukassast
firmadele ristiks kaela eriti veel buumi ajal.

Sääl sai igast nalja. Noh Vunts ja Isehakand Meister tegid ruttu oma töö ära siis läksid söögimajja zeitungeid sirvima mis aga mammadele es meeldind. A Lödipüks oli kavalam vend see läks peldikusse pani ukse lukku ja istus seal kui midagi teha polnd. Ja tõmbas suitsu ka seal mahvi puhus läbi kõrre mulinal potti keegi saand aru.

Rasv ja pask
sitt ja tatt
kõrvavaik
ja kuselaik
 
ille 28. oktoober 2020, kl 20.55
MAXIM ANTIPERSPIRANT 29,
6ML
Hind 17.45€ . . .
 
Teine Eesti. 05. juuli 2023, kl 12.15
Higista kui siga ja haise kui tõhk
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!