Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
sügelised
 
kurb :( 12. november 2005, kl 22.32
kas keegi teab nendest midagi? et kui tulevad, siis kuidas ja kas punnidena ja kui surute punnidega? või on hoopis lööve vms? asi on selles, et mul on mingid punased punnid. mõned yksikud. ja ma olen kuulnud, et sygeluse punnid on väikesed punased täpid ja kahe kaupa. minul on aga umbes siukese suurusega punased punnid/väiksemat sorti laigud, nagu tekivad sääsehammustusest või võib isegi öelda kirbuhammustusest. algueses kartsin, et on sügelised. aga siis lugesin, et need on väikesed ja peaks kõige pealt sygelema hakkama sõrmede vahelt jne. siis ei muretsenud enam nii palju. aga nyyd järsku tekkis yhel käe labal kahesõrmevahe juurde punane punn. ja natuke väiksem kõrval.
palun aidake keegi, kes teab vähegi sellest midagi. et kuidas neid ravida või kuidas nendest lahti saada? kas viinaga määrimine aitab?
:(
 
sirts 12. november 2005, kl 22.33
uuri www.derma.ee, saad äkki abi.
 
Flora 12. november 2005, kl 23.54
Ok, terminoloogia üle ei hakka norima. "Kas on punnid või lööve?". No mis imeasi see lööve siis on, ka "punnid" on lööve ju.
Aga küsimuse juurde. Sügeliste "punnid" on tavaliselt pisikesed ja paiknevad suuremalt jaolt tõesti kahekaupa. Aga diagnoos valmistab vahel probleeme ka kogenud silmale.
Sinu kirjelduse alusel pakun, et Sul tegemist siiski allergiaga. Ära ole kurb! Mõtle, mida oled söönud-joonud? Kui üle ei lähe, hangi nn. allergiatablette (saab ilma retseptita).
 
. 13. november 2005, kl 00.27
http://www.derma.ee
endal ka linki vaja ;)
 
kriskris 13. november 2005, kl 09.42
Huvitav, kas mingi epideemia käib või? Ma siin delfis kurtsin suht hiljuti just sama asja. Ka täpselt kui putukahammustuste suured punnid enamalt jaolt tagumikul ja jalgadel. Käe peal alguses polnud rohkem kui üks-kaks, siis aga sõna otseses mõttes sekundiga lõi terve käsivarre paksult kupla...brrrrrr. Mulle enesele tundub takkajärgi, et tegu oli allergilise reaktsiooniga villase kanga vastu. Igatahes praegu on see asi jälle (ptüi-ptüi-ptüi) ordnungis.
Muideks hiljuti oli keegi veel, kes sarnast asja kurtis. Kui see just praegune teemaalgataja polnud, siis hakka või tõesti epideemiat kahtlustama..
 
ostke 13. november 2005, kl 09.58
tsinksalvi.Aitab.
 
juhtub 13. november 2005, kl 13.16
Minul oli kunagi ja ei hakanud sõrmede vahelt, vaid jalgadelt, kuna ühiselamus oli keegi minu voodis maganud, kui mind ei olnud.
Käisin arsti juures ja kirjutati mingit määret välja.
 
reks 30. november 2011, kl 15.40
Kas viinaga määrimine aitab sügeliste vastu?
 
A 01. detsember 2011, kl 11.30
Sügelised näevad välja nagu väikesed vesivillid.
Apteegis on käsimüügis kaks erinevat salvi,üks odavam ja teine kallim.
Kallima nime ei mäleta aga odavama nimi on Benzotal.
 
nix kreem 01. detsember 2011, kl 12.14
Nix kreem aitab sügeliste vastu. Sügelised peaksid hullult sügelema, nagu nimigi ütleb.
 
Mure 25. aprill 2023, kl 01.00
Kas keegi oskab öelda kas peale sügeliste ravimist permentiiniga punnid kaovad ise aja peale ära või tuleks kasutada midagi (punnide alla mõtlen sügeliste punne)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!