Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
higilõhn
 
hädaline 16. jaanuar 2006, kl 12.05
Mure selline, et paari-kolme tunni möödudes hakkavad kaenlaalused higi järgi lõhnama. Higieritus ei ole suur, täitsa normaalne omaarust, kuid see lõhn...

Apteegist uurisin, et kas on mingit deodoranti, mis mõikaks haisule. Proviisor mainis siis, et halba lõhna tekitavad bakterid, uurisin, et on midagi siis selle vastu. Ei pidavat olema, ka pesugeeli ei suutnud pakkuda, et kaenlaaluseid saaks pesta. Tavaliselt pesen seebiga hommikul ja õhtul.

Kas tõesti pole midagi, millega pesta või sattusin möku proviisori juurde. Samas jalgadele on deodokaid ja pesugeele, mis just halva lõhna vastu on mõeldud ning ka intiimpesu geelid, miks siis kaenlaalustele pole. Või on keegi proovinud intiimpesu geeliga kaenlaaluseid pesta.

Mul kopp juba ees, õhtuni tuleb istuda. Ei julge eriti kontoris ringi liikudagi.
 
sama 16. jaanuar 2006, kl 12.19
Mul oli sama jama ainult, et higilõhn lõi välja päevade ajal. Ausalt öeldes ma lausa haisesin. Pesta võisin ennast nii hommikul-õhtul, kui ka tööl WC kraanikausis iga 3-4 tunni tagant, midagi ei aidanud.Ei aidanud ka aapteegi praeparaadid higistamise vastu.
Siis ostsin tavalise Reksona activreserve higipulga ja minu üllatuseks oli sellest abi. Panen seda hommikul ja päeval ka mõned korrad. Suvel kannan veel niisutavaid salvrätte, kuna suvel nägu higistab kohutavalt, lausa voolab ja seda peab pidevalt siis pühkime. Kuigi käidud nii endokrinoloogi, kopsuarsti, närviarsti jms juures uuringutel arstidelt pole küll kahjuks mingit abi saanud.
 
hädas olnu 16. jaanuar 2006, kl 12.20
Pead lihtsalt katse-eksituse meetodil sobiva vahendi leidma ja neid aeg-ajalt vahetama. Mina kasutan vaheldumisi Avoni aaloega rullikut ja Dove pulka. Hind pole määrav, ka väga kallis vahend ei pruugi üldse sobida. Ja veel - pane tähele, millisest materjalist pluusiga lõhn eriti kiiresti tekib ja eriti tugev on. Selle koostisega riideid tuleb lihtsalt mitte kanda, siin ei aita vahendid ka.
 
REXONA 16. jaanuar 2006, kl 12.29
Pulkdeodorandid on efektiivsed,aga neid ostes tuleb esmalt vaadata,kas tekstis on märgitud sõna ANTIPERSPIRANT. Ainult siis saad kindel olla tõhusast kaitsest.
 
hädaline 16. jaanuar 2006, kl 12.31
Pluusi materjalist ei sõltu.

Olen ka tähele pannud, et kui mingi deodorant osta (kuivad spry), siis on normaalne olla nii 2-3 nädalat, ehk siis see mõjub higistamisele ja lõhnale, kuid siis on absoluutselt null. Olen nii palju poolikuid purke minema visanud. Võib-olla need kuivad aerosoolid pole head pikema ajalise kasutamisel.

Võib-olla peaksin siis rulle ja higipulki ostma, kuid kunagi oli pulgast halb kogemus ja siiamaani pole seda kasutanud. Nimelt üks kord avastasin, kui kandsin pluusi pükste peal, et mingi valge puru tuleb kogu aeg pükstele ja ära pühkides on ka puksid määrdunud. Kodus vaatasin kaenlaalla, suured valged tükid sellest deodokast. Peale seda pole rohkem pannud.

Milline pulk oleks normaalne, mis ei jäta eriti valget kihti? Peakski võib-olla proovima.
 
hädaline 16. jaanuar 2006, kl 12.32
Kas antiperspirant pole absoluutselt igale poole pandud?
Proovin sellele tähelepanu pöörata.
 
piiga 16. jaanuar 2006, kl 12.38
apteekides ja parimates kosmeetikapoodides on higikreem : Lavlin
Ta maksab mingi 160 eeki(ja om jube väike-aga jätkub kauaks)....Higistamist kinni ei houa vaid tapab haisu tekitavad bakterid.
Määrid korra-see kestab nädal aega(võib pesemas käia muidugi vahepeal)....Väga sheff asi!

kui see liiga kallis-osta mõni muu kreem-aga tee kindlaks et tegemist poleks mingi desoka või maitea mis higistamist pidurdava värgiga....Mul on odavamaid kreeme ka old-mis ka hoiavad lõhna ära,aga neid peab iga päev panema-ja nii hästi nad ikkagi ära ei hoia,kui Lavlin.
 
konn 16. jaanuar 2006, kl 12.41
need kristallhigipulgad on ka just selle mõttega, et takistavad bakterite tekkimist ja hoiavad ebameeldiva lõhna ära (higistamist ei reguleeri st ei takista).
 
huvitav 16. jaanuar 2006, kl 12.53
Kui ma 20-ndates aastates olin, sisi higistasin vaatamata kõigile vastuabinõudele. Vanusega on higistamine väiksemaks muutunud... Aaastad teevad vast oma töö. Higistamine ei olene kehakaalust, seda olen tähelepannud. Mõni piitpeenike higistab rohkem kui vormikam....
Nüüd teised ajad ja võib-olla mõni pulgake tõesti aitab...
 
odav 16. jaanuar 2006, kl 13.30
Odav ja ime lihtne.Pärast pesemist pane kaenla alla sutsu söögisoodat.Minul hakkas higi haisema kliimaksi ajal.Keegi hea inimene öpetas mind ja ma sain abi.
 
häire 16. jaanuar 2006, kl 13.42
to piiga

Kas see Lavlin on sama mis Maxima. Maxima pidi olema väga tugev higistamisvastane vahend ja ühest korrast määrimisest pidi aitama nädalaks. Ei tea, kas nii radikaalset asja ainuüksi higilõhna vastu on mõtekas kasutada.
 
õige 16. jaanuar 2006, kl 13.48
proua odav võttis sõnad suult,proovige ja eriti need kes allergilised igasugu pulkade ja deodorantide paele.
 
piiga 16. jaanuar 2006, kl 14.12
ei ole
Lavlin on Lavlin

Ja kordan veelkord : EI OLE HIGISTAMISVASTANE.....
Tapab vaid higihaisu tekitavad bakterid.

ma ei tea mida sa radikaalse alla mõtled-aga :)...lõhna edasi siis!:)
 
haisutu 16. jaanuar 2006, kl 15.19
kas sa tarbid mingeid ravimeid?
ravimitest võib olla eriti räige ja intensiivne higihais.
oleneb ka söögist.kui sööd palju liha, vorsti, vürtsikaid toite, siis see ka mõjub kehalõhnale.
 
sam 16. jaanuar 2006, kl 19.35
osad antidepressandid suurendavad higistamist.
 
zizzi 16. jaanuar 2006, kl 20.46
muuseas oleneb küll pluusi materjalist, minul oli küll nii, viskasin peale mitut katset pluusi minema, midagi ei jäänud üle muud.
 
Lii 21. jaanuar 2006, kl 01.06
Olen ka vahel tööl higistamisega hädas. Käin siis tööl lõuna paiku WC, tõstan dzempri-pluusi veidi üles, seepi kätele, pesen higi maha ja 3-4 tundi jälle korras. Igal hommikul panen uue dzempri. Deodorant on kahjulik, pigem kasuta head lõhnaõli veidi kaelale, siis teised ei tunne higilõhna, kui see peakski olema.
 
higistaja 23. jaanuar 2006, kl 19.26
soovitan sul küll Maxim ära proovida,aitab igastahes küll ja ma ei pea enam pead murdma igihaisu pärast!
 
Teine Eesti 05. juuli 2023, kl 12.15
Higista kui siga ja haise kui tõhk
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!