Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
peapööritus,käte suremine jne?
 
Kapski 18. mai 2006, kl 12.26
mingi 1,5 kuud tagasi oli meeletu peapööritus ..ei tea mis see oli ja siiamaani pole terveks saanud.peapööritus oli ka imelik püsti seistes polnud nagu vigagi aga kui pikali heitsin hakkas kaelast pihta ja täielik 2karusell"
...kirjutati välja siin rahusteid mis aga panid magama...tehti tomograafia peale ,mis oli korras aga olid tasakaaluhäired ja pea käis ringi ning südames paha.Olen 29 a naine.Täna öösel valutas süda ,käed surid ära ja nüüd sõrmeotsad valutavad ja kael kuidagi kange.Ah jaa silmanägemine polnud ka paremas korras,see on nagu tagasi tulnud.Ei saa aru mis minuga toimub ja arstid ka ei oska enam aidata.
 
binni 18. mai 2006, kl 13.00
mul oli muideks sama asi.käisin arstil, öeldi et tingitud keskkõrvast.anti mingeid rohtusid ja nyyd on parem.aeg ajalt tulebka praegu pea ringlust aga olukord siiski parem.
 
ips 18. mai 2006, kl 13.07
Ma lugesin pealkirjast välja "peapöörituse kätte suremine" ja mõtlesin, et kas sa tahad küsida, et kui inimene hästi palju koha peal ringe teeb ja peapööritus tekib, kas siis selle kätte on võimalik surra.
 
keegi... 18. mai 2006, kl 13.38
Mul sama lugu,olen 31.Sul tuleb pöörduda neuroloogile.Mul on selle haiguse nimi Sclerosis multiplex.Uuri järele www.inimene.ee See tulebki nii ,et õhtul kõik korras ja hommikul ei näe,käsi või jalg on surnud jne.Aga loodan muidugi,et see haigus sind tabanud pole.Migreenil on ka samad sümtomid.
 
to keegi 18. mai 2006, kl 13.49
Mis sa hirmutad, tal ju tomograafia tehtud ja korras kõik.Kui mingi jäseme otsas pikutad, sureb see ikka ära. Vaevalt et on maamunal inimest, kellel käsi või jalg surnud poleks olnud.
 
veel võimalus 18. mai 2006, kl 14.11
Kui sa sinna inimese kodulehele juba lähed, kikka ka healoomuline asendipeapööritus. Kas tuleb tuttav ette?
 
peapooritus 18. mai 2006, kl 15.32
mul hakkas selline kummaline asi pihta kuskil 6 kuus tagasi. muidu ei kai pea ringi ega midagi, aga ohtul kui lahen voodisse ja hakkan kylge poorama, siis on karusell selline, et kaisin mooda voodiga ringi ratas toas. Ei saanud aru, milles asi. panin k seda tahele, et vahest olenes kus voodis magasin. kui oli keskkonna vahetus, siis monikord ei olnud seda yldse. vahepeal kadus taitsa ara, nyyd ykskord tuli jalle tagasi, aga yldiselt enam ei kummita see asi ja oli ainult ohtul ja voodis. Ei tea. Lugesin praegu ka selle healoomulise asendipoorituse kohta, voib olla oli see aga symptomid nagu paris ei klapi..kummaline lugu igatahes
ma ise motlesin, et jarsku oli asi selles, et ma kukkusin moned nadalat enne kui see algas liikuvalt soidukilt ja sain peale paris hea hoobi vastu asfalti, korraks vottis ikka pildi tasku...
 
kuule kapski 18. mai 2006, kl 16.28
Kui vana sa kapski oled ja kas tehti ct või mrt?
 
kapski 18. mai 2006, kl 17.08
olen 29 ja midagi pole tehtud ...siinsed arstid (elan k-järvel )ei taha midagi teha...nüüd arvavad et mul kaelaradikuliit
 
kuule kapski. 18. mai 2006, kl 17.14
Aga mis asi tee tomograafia siis oli?
kas see asendipeapöörituse asi ei tulnud tuttav ette? mul on ka seda olnud.
 
kuule kapski 18. mai 2006, kl 17.30
Ma ei usu et see asendipööritus on ...kuidagi südamel täna jälle paha nagu midagi pressiks....tomograafia oli korras ja selle ma nõudsin ka ise muidu ei tahetud teha
 
lille 29. mai 2006, kl 19.29
ei taha muidugi ka hirmutada aga mul oli ka aastaid(u4-5) nii -peapööritus ,jalad surisesid ,paha olla jne.olen igalpool arstide vahet sõelund,keegi ei teadnud.olen neuroloogide juures käin-ei midagi.eelmine suvi oli meie perearsti asendajateks 2 üliõpilast ja nemad siis tulid sellepeale ,et multiplex ja tuli välja et oligi.muidugi sellega kaasnes terve rida uuringuid,mis kinnitasid seda.nüüd siis varsti aasta olen teadnud.annaks jumal et sul seda muidugi ei ole.kas tallinna ei saa neuroloogi juurde saatekirja?!
 
lillele 06. juuni 2006, kl 09.08
Ma ei taha sinu arsti diagnoosi muidugi uisapäisa kahtluse alla seada, kuid ma soovitaksin sul enneast näidata mõnele heale kiropraktikule. mina oma "multiplexist" sain tänu korralikule kondiväänamisele lahti. St. selgroo- ja kaelalülidiskide häired annavad kokku samad sümtomid, ning mis puutub ajuuuringuis, siis paljudel nn. "tervetel" inimestel on seda uuringut tehtud? Kolded võivad ajju tekkida ka tavalise kukkumise tagajärjel.
Ma ei taha olla mingi uskmatu, aga ma ise väga lihtsalt ei leppinud selle hullu diagnoosiga, ja nagu pärast välja tuli, asja eest.
Sain ka kohe hopsti SM ravi, kuid see tegi kogu mu olemise alles täiesti haigeks. Nüüd olen terve nagu purikas;-)
 
Merilyn 25 29. juuli 2021, kl 20.11
Minul täna oli paha olla oksendasin kätes oli surin ja pea käis rimgi see oli esimest korda mees arcas äkki oli asi borsomi vees aga see pole mull südant pahaks ajanud
 
viimasele 30. juuli 2021, kl 00.34
osta püha marfalda ikoon ( kui seda ei leia, siis kõlbab ka k. marxi 'kapital') , piserda sinna kolm korda päevas boržommi, mine õunadieedile (raudselt oled ülekaaluline). käi päevas 10 km jala, ära söö vorstitooteid ja mõne aja pärast tunned end täitsa terve inimesena.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!