Tervisemure
koledad veenilaiendid
30.n 15. juuni 2006, kl 22.15 |
Tere
Mul on mure selles, et avastasin jalal päris mitmes kohas veenilaiendid, mis mõnes kohas juba kobrutab, nagu vanadel inimestel :( Kas on kellegil sama olnud ja mida te ette olete võtnud? Mõtlen ise et ehk peab opiga nad eemaldama ja kui palju see kõik maksta võib? Olen alles liiga noor,et sellise asja pärast pead vaevata:((
Mul on mure selles, et avastasin jalal päris mitmes kohas veenilaiendid, mis mõnes kohas juba kobrutab, nagu vanadel inimestel :( Kas on kellegil sama olnud ja mida te ette olete võtnud? Mõtlen ise et ehk peab opiga nad eemaldama ja kui palju see kõik maksta võib? Olen alles liiga noor,et sellise asja pärast pead vaevata:((
sama jama siin! 15. juuni 2006, kl 22.19 |
olen 29 ja kah ei tea head kirurgi tallinnast kelle poole pöörduda ja lasta operreerida! :( ei tea kohe mida teha.kohalike arstide juurde minna ei taha,sest olen näinud küll kui lohakalt tehakse...jubeeee... parem maksan ise ja lasen korralikul kirurgil lõigata! aga tahaks just nimelt teada kellegi sellise käest kes on lasknud endal veene operreerida ja on ise väga rahul. tahaks kah teada mis maksis,mis arsti juures ja kaua taastusite jne jne...
tähh...
tähh...
* 15. juuni 2006, kl 22.20 |
tea 15. juuni 2006, kl 22.21 |
to tea 15. juuni 2006, kl 22.42 |
n26 15. juuni 2006, kl 23.50 |
jah 15. juuni 2006, kl 23.56 |
31a naine 16. juuni 2006, kl 09.28 |
hol.med. 16. juuni 2006, kl 10.20 |
Info:
Veenilaiendid ravitakse A/S Medisfäär'is, tel. 6530133
Arstid dr. A. Idla; dr. O. Vasar
Maksumus:
konsultatsioon alates 200.-
skleroteraapia (opita) alates 500.-
kirurgiline ravi (narkoosiga) alates 3500.-.
Kõigepealt aga tuleks selgusele jõuda, kas üldse on tegemist VEENILAIENDIGA (haiguslik nähtus) või paistavad, kumavad veresooned (veenid, arterid) lihtsalt õhukesest nahast läbi. Kui need asuvad orgaaniliselt lähedal naha pinnale - nad on näha täpselt nagu käeseljal olevad veresooned. Neid ju ometi ei hakata ravima???!!!
Naised, ärge hullutage ennast HAIGEMAKS kui olete! Välise "ilu" tagaajamine on juba meeltesegaduseni viinud!
Näidake ennast arstile (perearstile), las ta ütleb, kas on vaja ravida või mitte! Kui on õhukene nahk ja veresooned naha pinna lähedal - nad ei saa ju MITTE LÄBIKUMADA!
N45 16. juuni 2006, kl 10.44 |
4 aastat tagasi lasin opereerida ja olen tulemusega väga rahul - seni pole küll hullemaks tagasi läinud. Lasin opi teha Maarjamõisa päevakirurgias (4 kuud oli järjekord) haigekassa kuludega. Kuna mu töö ei vaja seismist ega palju liikumist, siis haiguslehte ei võtnud ja läksin 4. päeval tööle.
maria 16. juuni 2006, kl 14.56 |
lugesin just sellest juuni kodutohtrist,üks spets rääkis seal.Soovitan lugeda.Ma ise 30+ ja ka muretsen selle pärast.Päris komusid pole,aga kohutavalt kumavad läbi naha(see pole veel haigus)Ja muidugi need peenikesed veresooned,nagu ämblikuvõrk jalgadel...peab vist uskuma hakkama,et noorus pole igavene:)
pisut norija hol.med. 16. juuni 2006, kl 16.16 |
"maria" - 14:56
Lugupeetud Maria!
Olen paraku juba 80+ - pole midagi parata. Ja enam ei häbene, et olen inimene lihast, luust ja verest ja Jumalale tänu: mitte ilmetu, surnud kestaga plastiknukk.
Miks pisut norija??? Sest veenan juba üle 30 aasta kadestamisväärselt noori: kullakesed, tehke, mis tahate, olge, millised olete, aga ÄRGE MINGE VANAKS!
Soovitan seda ilma igasuguse tagamõtteta, aga OMETI MITTE KEEGI EI TAHA ÕPPUST VÕTTA!!!
Ja minu kogemus: mida vähem NOORUSES oma välimuse pärast muretseda, seda VÄHEM VAJA VANADUSES NOORUSES TEHTUD VIGU KORRIGEERIDA! See käib 100% ka naha ja tema omaduste pihta!
Arvan, et NOORUSES tuleks looduse poolt kaasa antud HEAD OMADUSED veidi rõhutada, mitte ebameeldivaid omadusi VARJAMA, KATMA hakata - siis ebameeldiv jääb märkamatuks, hea aga tuleb esile.
ELAV NAHK on meie suurim organ - olgu ta elav koos kogu verevarustusega. Ja see, kas veresoonkond asub sügaval naha sees või selle pealipinna lähedal, ei ole parandatav.
Veenilaiendid, jah, need saab RAVIDA näiteks hepariinsüstidega, aga see ei tee veresoonkonda nähtamatuks.
Muide - jalgade epileerimine, raseerimine, karvade välja kitkumine aitab veresooned esile tõsta - sest see on naha VIGASTAMINE.
Oehh, küll on hea, sai südamelt ära jorisetud!
Lugupeetud Maria!
Olen paraku juba 80+ - pole midagi parata. Ja enam ei häbene, et olen inimene lihast, luust ja verest ja Jumalale tänu: mitte ilmetu, surnud kestaga plastiknukk.
Miks pisut norija??? Sest veenan juba üle 30 aasta kadestamisväärselt noori: kullakesed, tehke, mis tahate, olge, millised olete, aga ÄRGE MINGE VANAKS!
Soovitan seda ilma igasuguse tagamõtteta, aga OMETI MITTE KEEGI EI TAHA ÕPPUST VÕTTA!!!
Ja minu kogemus: mida vähem NOORUSES oma välimuse pärast muretseda, seda VÄHEM VAJA VANADUSES NOORUSES TEHTUD VIGU KORRIGEERIDA! See käib 100% ka naha ja tema omaduste pihta!
Arvan, et NOORUSES tuleks looduse poolt kaasa antud HEAD OMADUSED veidi rõhutada, mitte ebameeldivaid omadusi VARJAMA, KATMA hakata - siis ebameeldiv jääb märkamatuks, hea aga tuleb esile.
ELAV NAHK on meie suurim organ - olgu ta elav koos kogu verevarustusega. Ja see, kas veresoonkond asub sügaval naha sees või selle pealipinna lähedal, ei ole parandatav.
Veenilaiendid, jah, need saab RAVIDA näiteks hepariinsüstidega, aga see ei tee veresoonkonda nähtamatuks.
Muide - jalgade epileerimine, raseerimine, karvade välja kitkumine aitab veresooned esile tõsta - sest see on naha VIGASTAMINE.
Oehh, küll on hea, sai südamelt ära jorisetud!
nu jah 17. juuni 2006, kl 09.09 |
nu jah'ile 17. juuni 2006, kl 10.38 |
monika 02. detsember 2011, kl 22.03 |
nojahh 02. detsember 2011, kl 23.34 |
ee 03. detsember 2011, kl 12.48 |
JA VEEL 03. detsember 2011, kl 19.08 |
ehh 03. detsember 2011, kl 19.36 |
veenilaienditel ei ole muideks mitte midagi ühist hüdrogeenitud rasvadega. Veenilaiendite puhul on tegemist veeniklappide nõrkusega, mis ideaalis peaksid takistama vere tagasivoolu. Veenides liigub veri suuresti tänu lihastele. Kui jalalihased või veeniseinad on nõrgad, tekivad ka laiendid. Laiendite teket soodustab ühetaoline rutiinne töö kas seistes või istudes, kus liikumist on vähe.
no kui noor sa oled ? 07. detsember 2017, kl 06.49 |
30.n Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Tere
> Mul on mure selles, et avastasin jalal päri
> s mitmes kohas veenilaiendid, mis mõnes kohas juba
> kobrutab, nagu vanadel inimestel :( Kas on kelleg
> il sama olnud ja mida te ette olete võtnud? Mõtlen
> ise et ehk peab opiga nad eemaldama ja kui palju
> see kõik maksta võib? Olen alles liiga noor,et sel
> lise asja pärast pead vaevata:((
Siis algas vananemine ;;;Ega midagi
---Tartu kirurgi juurde ;;;
> Tere
> Mul on mure selles, et avastasin jalal päri
> s mitmes kohas veenilaiendid, mis mõnes kohas juba
> kobrutab, nagu vanadel inimestel :( Kas on kelleg
> il sama olnud ja mida te ette olete võtnud? Mõtlen
> ise et ehk peab opiga nad eemaldama ja kui palju
> see kõik maksta võib? Olen alles liiga noor,et sel
> lise asja pärast pead vaevata:((
Siis algas vananemine ;;;Ega midagi
---Tartu kirurgi juurde ;;;
päevakirurgias on 07. detsember 2017, kl 06.50 |
monika Kirjutas:
> Ma uuendaks teemat,et kas keegi on nüüd paaril vii
> masel aastal Maarjamõisas käinud veenilaiendeid ee
> maldamas, kui pikad järjekorrad ja kuidas tulemus.
> Või siis Tamme erakliinikus?
Vaja leida kirurg ;; Küll saab kui maksad
> Ma uuendaks teemat,et kas keegi on nüüd paaril vii
> masel aastal Maarjamõisas käinud veenilaiendeid ee
> maldamas, kui pikad järjekorrad ja kuidas tulemus.
> Või siis Tamme erakliinikus?
Vaja leida kirurg ;; Küll saab kui maksad
Lisa postitus