Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
kuhu edasi põieprobleemidega?
 
naine 19. juuni 2006, kl 12.32
põiega algasid hädad aasta algul. raviti ureaplasmat, siis kolibakterit, nüüd peaks olema kõik korras, aga ikka on tervis paha. kuhu nüüd edasi peaksin minema? kas uroloogile? günekoloog ütles, et pöörduge perearstile ja perearst, et günekoloogilile. jõuetu tunne on lihtsalt. väike palavik ka püsib, see teeb olemise eriti vastikuks.
 
skopra 19. juuni 2006, kl 13.15
oi jumal tõesti jama .kui arvestada meie arste.
 
ka hädas 19. juuni 2006, kl 13.33
Põieprobleeme pidid tihti tekitama nn.kerged suguhaigused- trihhomonoos, klamüüdia. Neid analüüse saab teha günekoloog. Mind kummitab kolibakter ja viimane uroloogi soovitus oli, et kui annab jälle tunda võtta kohe nitrofurantoiini.
 
mina ka 19. juuni 2006, kl 13.52
olin samamoodi hädas. Jooksutati günekoloogi ja uroloogi vahet, kokku ca 2 aastat. Tehti igasugused läbivalgustused jms. Lõpuks selgus, et antibiootikumidega ravi tulemusena oli tekkinud mingi seen, mis vohas kuseteedes ja tupes. Aitas mingi spetsiaalne tabletikuur, nime ei mäleta, soovitas tuttav arst. Kui sul sama häda, siis hoidu pärmitoodete söömisest (saiakesed, õlu jms), sest see soodustab omakorda seene kontrollimatut vohamist.
 
naine 19. juuni 2006, kl 14.15
loomulikult on tehtud suguhaiguste analüüsid ning uriinikülv. lähengi järgmise sammuna uroloogi juurde. midagi peab ju ette võtma. kogu aeg istu vetsus, seksuaalelu häiritusest rääkimata.
 
Paike 19. juuni 2006, kl 15.52
ei saa aru, misk su perearst su günekoloogile saadab kui sul sealt analüüsid juba tehtud. Perearst peaks su uroloogile saatma. Seal uuritakse niikuinii üle kas on nt klamüüdia analüüsid tehtud. tõenäoliselt uuesti siis uriinikülv ja vereanalüüs nt lisaks igaksjuhuks.

Mina käisin ka kõigi juures, kuigi perearst alustas peale seda kui günekoloog oli omalt poolt analüüsid teinud. Esialgu saingi perearstilt nt Nitrofurantoini retsepti, see vist esimene asi millega nad proovivad, kuivõrd see kah mingi tulemust ei andnud, siis saatis uroloogile, kus käisin ka hea mitu aega.

Kui siis avastati ureoplasma, siis läks lihtsamalt, ravisime koos partneriga end samal ajal ja olime seni kuival :)
 
naine 19. juuni 2006, kl 16.03
no ma kirjutasin ju, et kõik analüüsid tehtud, ureaplasmat ravisin koos mehega, nii et silm sinine jne.
 
Paike 19. juuni 2006, kl 17.08
Kusjuures, põiepõletik muutub tihtipeale ka psühholoogiliseks probleemiks. Isegi kui ananlüüsid korras on endal tunne nagu oleks ikk apõletik, kõik need tihti käimised ja asjad. Võibolla on sul siis probleem hoopis muus. Põielihased ka kindlasti nt nõrgenenud. Selle tarvis on kah olemas miskine rohi, et see pidev vajadus vetsu minna ära läheks, spasmex vms oli nimi.
 
lootusetu 19. juuni 2006, kl 18.44
Põieprobleemid algasid oktoobris 2005, 24 tundi ööpäevas pidev uriinipakitsus, kusitis kipitus ja valulikkus.Perearst tegi uriinianalüüsi, kõik korras, kuid tegin läbi tabletikuuri algul nitrofurontoiniga, siis ciprinoliga. Paranemist polnud, edasi saadeti günekoloogile, analüüsid kõik korras.Siis saatekiri nefroloogile, tehti kõhukoopa sonograafia, neeruröntgen, uriini külv ja vere analüüsid, midagi ei leitud. Edasi saatekiri uroloogile, tehti tsüstoskoopia ja otse põiest uriini külv bakteritele ja seennakkusele.Ja vastus nagu varasematel kordadel, kõik korras. Korras pole aga enesetunne, mis piinab ja masendab.Olen kaotanud lootuse terveneda ja ega oskagi kuhugi enam pöörduda.
eid_1508ed32bae2f3 09. märts 2017, kl 15.35
Palun, kas te võiksite mulle kirjutada, kas ja kuidas olete abi oma probleemile saanud.Ette tänades murelik K
Agne Tamm 09. märts 2017, kl 16.59
Hoia jalad soojas, kogu alakeha!
Agne Tamm 09. märts 2017, kl 17.07
Inimene pole asi, ega masin, kõik see poputamine ja massaaž tule läbi teha! Uurimine- puurimine Ei aita!
 
noorte naiste riided ! 10. märts 2017, kl 05.21
Agne Tamm Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Hoia jalad soojas, kogu alakeha! Jälgisin naisi tänaval,, Isegi selg on tuule käes paljas:
Kui vaadata meie külmas niiskes
kliimas noorte naiste riietust !
Siis polegi mingi ime ----kui
Varsti kusi jookseb -- see külmetamine
tuule käes ---on ohtlik tervisele !
 
Esimene arst saadab 11. märts 2017, kl 11.37
skopra Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> oi jumal tõesti jama .kui arvestada meie arste.

1. teise arsti juurde --teine arst suunab
tagasi Pere--arsti juurde --vaja suunamiskiri. =? Nii käib ka
Haigetega EMO--s Alguses saadab koju! ootad haigena -sest pead perearsti juurde minema,, Perearst suunab siis kolmanda Arsti ukse taha :
2,See pole eestimaal enam normaalne arstiabi;
Kui haigeid jooksutame , haigena oodata on väga raske:
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!