Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
korduv tupeseen
 
erka 31. juuli 2006, kl 11.30
Olen nimelt hädas tupeseenega, mis nüüd juba 3 kord 2 kuu jooksul välja lööb. Ravitud küünaldega, kuid ikka kipub korduma.
Kas keegi annaks infot, millest oleks abi selle haiguse puhul.
 
puravik 31. juuli 2006, kl 12.16
mul oli ka seen pidevalt, sai ravitud kuid mõne nädala pärast jälle tagasi. ma ei tea kas just see aitas, aga vahetasin talvel kõik stringid puuvillaste pükste vastu ja nüüd suvel ka sai kõik puuvillased stringid ostetud. ühesõnaga enam sünteetilist pesu ei kanna. selles ajast peale on seen vaid korra tagasi tulnud ja siis sain klotrimasooli salvi ja femigeliga asja korda.
 
ka 31. juuli 2006, kl 13.06
Küsi arsti käest las kirjutab sulle sissevõetavaid tablette. ise aastaid probleemiga hädas,kuid millegipärast arst ei kirjutanud kunagi seda tab ravi. Kui kuulsin et sellised tab olemas, palusin endale kirjutada ja aitas,vähemalt kuu aega oli kindlalt rahu. Ise pead küsima, võõras mure.Üks arst ütles, et seenes ei ole asi asi om selles et tupa mikrofloora on sassis ja ei suuda seent välja tõrjuda, see tuleb paika saada(võib olla ka horm häiretest see mikrofloora paigast ära)
 
siiri 31. juuli 2006, kl 13.46
Ka mehele tuleb ravi määrata. Kui nii tihedalt hädas, siis mees nakatab sind. Ise ostsin teepuuõliga intiimgeeli apteegist. Pole küll pidevalt hädas, kuid viimane kord ei tahtnud taanduda.
 
mnjaa 31. juuli 2006, kl 14.19
Sünnitus aitab- järgi proovitud.
 
ka 31. juuli 2006, kl 15.09
Kaks sünnitust olnud ei aidanud midagi Armumine aitas, järele proovitud. AD söömine ka aitas
 
laura 31. juuli 2006, kl 15.55
suukaudne ravi on vajalik nn süsteemne. ja küllalt pikalt kui häda kipub tagasi tulema. toimeaine on flukonasool
 
L--e 31. juuli 2006, kl 16.13
Mind on ka tupeseen korduvalt külastanud ja ma arvan, et see on eelkõige tupe mikrofloora küsimus. Mul kippus tupeseen jälle tekkima, kui kasutasin umbseid (sünteetilisi) pesukaitseid ja sidemeid ning oli kuum ilm. Ei tea, kas aitas arstide poolt määratud ravi (tupeküünlad) või see, et kasutasin jogurtitampoone, kodus püüdsin jalgevahele võimalikult palju õhku anda (ilma aluspüksteta), siiamaani kasutan vajadusel naturaalset vatti ning puuvillast aluspesu. Pesemisega ei maksa ka liialdada. Eks naised ole ju erinevad, ühele mõjuvad ühed, teisele teised ravivõtted, aga proovida võiks ikka.
 
Mann 31. juuli 2006, kl 16.17
mian kasutan neid apteegis müüdavaid Lacto-7 tablette, et seent ei tekiks. Samuti pesen intiimpesu-geeliga sealt alt ja üritan ka vöimalikult palju öhku sinna lasta-st et puuvillane pesu!Siiani on ok.
 
n43 31. juuli 2006, kl 17.06
pole kunagi olnud ja imestan, et kus seda häda siis korjatakse. aga siin foorumis keegi kunagi oli kasutanud jogurtitampoone, aitas.
 
sheree 31. juuli 2006, kl 18.50
olin ka aastaid hädas sellega, kuigi kandsin puuvillast pesu, pesuks kasutaisn õige ph-ga spetsgeeli, pesu pesin allergikutele mõeldud toodetega( seda kõike ka praegu).
võib-olla kokkusattumus, aga pärast seda kui sõin ternespiimakapsleid ei ole enam kordagi seent olnud.
 
20 31. juuli 2006, kl 19.14
kaua neid jogurtitampoone hoidma peab? kuidas see asi täpsemalt käib?
 
idu 31. juuli 2006, kl 20.38
asi võib olla ka organismi yldises seisukorras. ei piisa ainult lokaalsest ravist. arstid ise peaks ka seda teadma, aga ikka kirjutatakse ainult kyynlaid välja ja pyytakse ravida vaid otseseid symptomeid.
peaks vähendama ka piimatooteid ja vältima rafineeritud tooteid - valge suhkur (maiustused), valgest jahust tooted (saiakesed).

piimhappebakteritest võib abi olla, sh võiks syya nt hapukapsaid ja hapukurki. kui kyyslauk vastu ei hakka, siis tuleb kasuks ka kyyslauku syya.

teepuuõli on lokaalselt hea kasutada (femigel). kui kasutada naturaalset teepuuõli, siis kindlasti kõvasti lahjendada.
 
idu 31. juuli 2006, kl 20.39
yks asi veel.
kui kasutada antibeebipille, siis võib ainuyksi sellest pidevalt seenetada (hormonaalne tasakaal paigast ära).
 
teadja 31. juuli 2006, kl 21.37
Räägin oma kogemusest. Ehk saab keegi teist samuti abi.
Proovisin kõikvõimalikke variante. Hädast sain lahti tänu Dida tablettidele (apteegis käsimüügis) ja ajurveeda tablettidele. Samuti soovitan Lacto-7 tablette. Muuta tuleb ka toitumist- väldin saiakesi, shokolaadi, vürtsikaid toite jmt. Netist leiab candida albicansi kohta palju infot. Müstiline, kuid tõsi on see, et candida põhjustab lisaks tupeseenele veel mitmeid vaevusi. Minul olid nendeks nt peavalud, kõhukinnisus, gaasid, külmetavad käed- jalad jmt. Täna söön jätkuvalt Dida tablette (45 päeva tuleb võtta 2tbl päevas, edasi 1tbl- täiesti looduslik ravim) ja olen õnnelik, sest kaebusi enam pole.
 
uru 31. juuli 2006, kl 21.37
Kas keegi teab, kas Lätis müüakse mingit asjalikku seeneravimit retseptivabalt? Olen teinekord Soomest toonud, aga nüüd just Lätti minek.
Vahel ikka kimbutab see kuri seen, aga arsti juurde minek on alati nii vaevaline, hea kui oleks midagi olemas.
 
mammu 31. juuli 2006, kl 23.27
Minul oli see jant nii kaua kui spiraali välja "võtsin", nüüd ei tea enam,mis asi see seen on. Mitu aastat jändasin ja ravisin ennast ja meest ja see tõi endaga ka stressi kaasa,nö. surnud ring. Olgu nüüd ilmad kui kuuamd ja vanainimese asja saab alati aetud aj ei mingit seent siiani...
 
mina veel 31. juuli 2006, kl 23.28
ja geefiluse keefiris leotatud tampoon on esmaabiks väga tõhus,katsetatud järgi juba...
 
++ 01. august 2006, kl 21.08
Biokeefiri tampoon.
tihottee 15. oktoober 2023, kl 15.11
Flukonasool ilma retseptita - https://euhealth24.com/et/drug/diflucan Soovitan.
 
Marta LiinaLiisa 31. oktoober 2023, kl 00.25
Kellel partner, vaadake üle, et intiimtegevustes ei kasutaks glütseriiniga libestit, või üldse väga ettevaatlikult valida selliseid tooteid. Endal ilmselt üks glütseriiniga geel lõi ph nii paigast ära, siiamaani kuid hiljem lahendan seda probleemi.
 
grupp halvikuid IV osa 27. detsember 2023, kl 02.06
Meil on grupp halvikuid, kes kutsuvad esile seente levikut, rikkudes soolikaid sa ei nae neid, nad on kogu aeg su korval. Nad kasutavad kemikaale sinu teadmata. Lahed segaseks.

Tugev hugieen, seeni saab igast kohast, nt meestelt, organism on kahjustatud, baktereist ujutatud
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!