Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Kes on Valtrexi tbl. pikemaajaliselt kasutanud. Jagage muljeid!
 
Krista 06. september 2006, kl 23.14
Kas keegi on Valtrex tablette pikemat aega kasutanud? Kas siis tõesti tablettide võtmise perioodil viirus üldse välja ei löö? Kui pikalt peaks neid võtma? Nimelt olen hädas korduma kippuva aftoose stomatiidiga, mis on väga piinav. Olen ka Valtrexi võtnud kui tundsin, et "nüüd hakkab vist tulema", kuid olen võtmisega ikka hiljaks jäänud, mis tähendas seda, et viirus näris ikka mu suu limaskesta puruks. Niisiis, kes on pikemaajaliselt kasutanud, siis palun jagage kogemusi!
 
kahjux selline näide 06. september 2006, kl 23.35
no mul see stomatiit ja herpes mõlemad pidevalt. herpesviirus vist põhjustabki seda stomatiiti. oi, ma olen seda valtrexit ja muid samalaadseid palju sisse söönud. üks jube mürk on, aga paraku minule pole aidanud, viirus on ikkagi päris tihti aktiivne. viirusest ju lahti ei saagi, saab ainult seda vaigistada, et nii tihti välja ei lööks. mul lausa 2-aastane kuur läbi tehtud ja seis ikka sama, mis enne:(
 
Krista 07. september 2006, kl 13.02
Kui sa neid tablette 2 aastat järjest võtsid, ega sul ometi siis see haigus välja ei löönud? Seda just tahaksingi teada. Saaks kah vahepeal rahulikult elada ja õppida. Ja jah, see ongi tegelikult herpes (ohatis, külmavillid, aftid), mis minul suu limaskestal nii ägedalt välja lööb. Mõnel tulevad üksikud aftid, minul lõhub aga see viirus peaaegu terve suu, kuidas kunagi.
 
kahjux selline näide 09. september 2006, kl 22.34
nojah, selle kahe a jooksul oli seda viirust küll harvemini, aga ikkagi oli:( Ja mu perearst vaatas küll imelikult, et mul neid valtrexi ja muid tablette 2 a järjest süüa lasti (nahaarst siis lasi). see on ju hull mürk ja jube kallis ka.
rudrafroo 10. august 2023, kl 08.28
Valtrex ilman reseptiä - http://ibright.lv/valtrexee.htm Soovitan.
did_1305161 10. august 2023, kl 13.37
Valter sutsu vaigistab viirust, kuid organismi see jääb püsima ikka ja organismi immuunsuse nõrgenedes on herpes huultel tagasi. Kõige hullem on, kui suu seest katki lööb, siis on söömine väga valus! Ärge puutuge herpese ajal kätega silmi, sest silmas viiruse ravi võtab väga kaua aega.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!