Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Remeron
 
ra 14. oktoober 2006, kl 16.22
Kas kellelgi on kogemusi Remeroniga? Mõju, kõrvaltoimed etc.
 
minul 14. oktoober 2006, kl 16.28
hea une tõi.nii kui tabla ära sõin,20 min ja magasin.
aga kui peale 9 võtsin,siis kõndisin järgmise päeva lõunani uimasena ringi,oleks nagu teises maailmas olnud ja kui hakkas selgemaks lööma,oli juba jälle tabla võtmise aeg

aga sellega harjub ära,see on nii esimesel kuul,st oli minuga nii.
muud pole midagi öelda-hea rahusti ja unerohi on.
 
ra 14. oktoober 2006, kl 16.36
To:minul
Tänan, et vastasid.
Kui kaua Sa seda tarvitasid ja milllised olid võõrutusnähud (kui oli)?
 
Kata 14. oktoober 2006, kl 18.31
Mina võtan selle ravimi geneerikut - Espritali.Igati rahul. Võtsin enne Remeroni - häiris selle ravimi apeldinimaitse ja sulamine keelel, kuna depressiooniga tuleb antud ravimit kaua võtta - hakkasid just need omadused ravimil häirima. Nüüd võtan Espritali - on tavaline tablett - mitte mingi maitse ja sulav - täitsa tavaline. Olen väga rahul ja hinna poolest ka soodsam.
 
M 14. oktoober 2006, kl 19.25
Võtsin u pool aastat. Alguses proovisin Cipramili, see ei sobinud üldse. Remeroniga polnud mingeid kõrvalnähtusid. Kuna kannatasin hullusti unetuse all ja olin sellest täiesti kurnatud, siis sobis Remeron mulle väga hästi - andis hea une. Võõrutusnähtusid polnud - miks peakski olema? Lihtsalt ravimi annust vähendatakse järk-järgult, kuni saad üldse ilma rohuta hakkama. Ole tubli ja head tervenemist!
 
minul 14. oktoober 2006, kl 21.16
mina võtsin neid ca 5 kuud koos cipralexiga.
võõrutusnähtude kohta ei oska midagi öelda,sest jätsin rohtude võtmise päevapealt maha.Sellest on nüüd natuke rohkem kui 2 aastat möödas.olin hädas ärevus-ja paanikahäiretega,
 
püsi-ärevik 14. oktoober 2006, kl 21.37
to minul
Kas Sul nüüd need natuke rohkem kui 2 aastat pole ÜLDSE ärevust olnud??? Siis on Sul küll väga hästi läinud! Õnnitlen ja kadestan Sind!
 
hp 15. oktoober 2006, kl 08.42
Minul hakkas sellega kaal tõusma kohe.
 
pärnakas 15. oktoober 2006, kl 09.55
Minu psühhiaater keeldus Remeroni välja kirjutamast põhjusel, et rikub naise figuuri, tema praktikas oli üks patsient võtnud juurde 18 kg poole aasta jooksul, teised patsiendid vähem, aga kehakaalu pidavat raudselt tõstma. Kusjuures olin ise tarbinud, ei tõstnud kehakaalu, ravis 5 kuuga terveks, pool aastat ok ja siis kõik sümptomid uuesti tagasi. Põhimõtteliselt enamikul tuleb depressioon või siis paanika/ärevushäired tagasi, piisab väikesest elu negatiivsest juhtumist, vaja on täielikku rahu. Remeroni plussiks on muidugi soodsam hind võrreldes mõne teisega (Cymbalta, Efexor), vähemalt avaldas toimet ja tagab hea une, nii et ei pea lisaks unerohtu tarbima. Minu kogemustest väga hea rohi, ja minul on küll kahju kahe eelpool mainitud ad peale raisatud rahast, sest neil pole mingit toimet minu jaoks. Aga kõik on individuaalne. Ei saa aru sellest lisakilode jutust, naisarst keeldus kirjutamast ja kõik. Kaalun 51 kg ja tema ei tahtnud figuuri rikkuda. Nüüd pöördun uuesti & nõuan Remeroni.
 
vvvvv 15. oktoober 2006, kl 13.08
kasutasin poolteist aastat remeroni. ei mingit kaalu tõusu. aga nüüd olen hea tervise juures. väga rahul ravi ja ise endaga.
 
minul 15. oktoober 2006, kl 15.32
vahel ikka on väiksed hood aga midagi sellist tõesti enam pole mis oli.
mingeid tablette ei võta, kui tunnen ,et hirm tuleb,mõtlen kiiresti millelegi muule või helistan kellegile kähku.Liigun palju ringi ja tegelen igasuguste asjadega terve päev,õhtuks olen väsinud,teen vahel ka rahustava vanni ja kohe hops voodisse.Ega need häired ei kaogi enam kuhugi,need jäävad kogu eluks .Ja ma arvan,et mõni surmateade viib mind jälle endast välja-nendest mul asjad pihta hakkavadki.
 
M 16. oktoober 2006, kl 10.05
Minul ei tõstnud Remeron kehakaalu.
 
H 16. oktoober 2006, kl 15.37
Minul tõstis ka kaalu Remeron. Aga tõi hea une ja kergem oli psüühiliselt olla.
 
silver 31. märts 2012, kl 15.36
Tere,kas saaks teiega konktakti,hakkasin ise remeroni tarbima.
 
to silver 01. aprill 2012, kl 08.03
mille pärast sulle remeroni kirjutati?
kas unehäired või depressioon ja ärevus?
ise ka võtan seda ja kaal küll tõusnud pole.Uni ka ikka poolik:S
lisrataee 27. juuli 2020, kl 18.27
Remeron (Mirtazapine) - http://onlinecheappills.com Soovitan.
Anna Malyar 29. juuni 2023, kl 06.22
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!