Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
doksütsükliin
 
marta 23. oktoober 2006, kl 19.13
tere
lõpetan just doksütsükliini kuuri. ravimi infolehel on maru pikk nimekiri kõikvõimalikest tüsistustest, mis manustamisega võivad kaasneda (mõned tunduvad olevat stiilis: ettevaatust, kui ilma vettpidava jalanõuta porilompi astud, võib jalg märjaks minna, aga on ka ülimalt tõsiseid hoiatusi - maksakahjustused, vereloomehäired, limaskestade kandidoos). mul esines mõningaid koordinatsiooni- ja nägemishäireid, samuti lühiajalist kehatemperatuuritõusu, kuuri lõpuks aga on organism vist rohuga enam-vähem ära harjunud. nüüd avastasin sügeluse peale, et tupeava juurde on tekkinud pisike (mõnemillimeetrise läbimõõduga laiusesse), tumepunane ja üpris ebameeldiv kõrgend.
see on nüüd mul päris uus mure, setap pole jõudnud veel korralikult uurida ega ka arsti poole pöörduda. selge on see, et suguhaigusi pole põhjust kahtlustada.
kas keegi on antibiootikume manustades sattunud samalaadse probleemi küüsi ja teab, mida ette võtta enne arsti juurde jõudmist (järjekorrad, teadagi, pikad). ja: mis on see kandidoos, mille eest ravimi infolehel hoiatati?
tänuga,
marta
 
re 23. oktoober 2006, kl 19.19
kandidoos on seen ja see käsn on sul ka seen ilmselt. ab-dega alati tuleb seen ka.
 
mari 23. oktoober 2006, kl 20.43
alati küll seent ei tule. hea oleks muidugi, kui saaksid ikka naistearstile. eks sõltub küll rahakotist, aga mina nt seenega põrutan kasvõi tasulisele vastuvõtule, peaasi et jamast ja piinadest lahti saaks. ma ei tea, kas noortekabinetti ka saaks, võid igaks juhuks uurida. (söön ise ka just sedasamust doxyt. teine kuur juba).
Anna Malyar 28. juuni 2023, kl 13.07
Doksütsükliin ilma retseptita - https://euhealth24.com/et/drug/doxycycline Soovitan.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!