Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Väga halb higi lõhn...
 
hmm 03. veebruar 2007, kl 17.40
Millest võib tulla, et higil on väga väga halb lõhn? Kas seda kuidagi parandada annaks? Toitun tervislikult, ei suitseta, ei joo, rohtusid pole yhtegi yle aasta söönud. Samuti on keel valge ning nahk rasune. Oskab keegi nõu anda?
 
tjah 03. veebruar 2007, kl 18.33
higi ei lõhna vaid haiseb
 
oskan aidata 03. veebruar 2007, kl 21.11
Paljudel löhnab higi,aga hea moodus löhnast lahti saada on kui sa pärast pesemist paned sutsu söögisoodat kaenla alla. Higistad,aga ei haise. Jöudu.
 
proovi 04. veebruar 2007, kl 12.28
Võid läbi teha organismi puhastuskuuri.Kunagi kuskil kirjutati,et higi hakkab haisema jääkainetest organismis.Aapteegis kõik vajalik olemas(looduslik muidugi).
 
proovi 04. veebruar 2007, kl 12.29
Võid läbi teha organismi puhastuskuuri.Kunagi kuskil kirjutati,et higi hakkab haisema jääkainetest organismis.Aapteegis kõik vajalik olemas(looduslik muidugi).
 
mann 04. veebruar 2007, kl 13.22
pane siia kirja toiduained, mida sööd. tervislikku toitu võib mitmeti mõista. tavalisetl higi haiseb küll vastikult kui keha tahab mingitest rasketest jääkainetest lahti saada. võid teha mingi detox kuuri. või võtta c-vitamiin, tsink, seleen. 2 näd. jutti. juuta siis 2l vett päevas. aitab ka raskemetalle ja saasta kehast välja viia. soovitan kelasin mineraale.
 
an 04. veebruar 2007, kl 19.22

hmm,
kirjuta minu mailile annan informatsiooni
 
Arvamus 10. juuli 2012, kl 22.27
SOODA AITAB, PROOVIGE!
 
--- 11. juuli 2012, kl 08.22
Närvidest
 
ehk 11. juuli 2012, kl 10.38
sa ei joo vett piisavalt? kas uriin ka tume?
 
Amatöör Kirjanikk 28. oktoober 2020, kl 16.40
See oli too aeg kui Jupp saadeti töötukassa kodanikupalga pealt toidutehasesse proovipäevale. Pandi ta kapustasi läbi massina riivi ajama Seal lasi ta sitta mille peale just parajasti mööduv Meistrinna tähendas et ega neid kapsaid hapendada pole vaja ainult tükeldada. Seejärel arvati et aitab sest naljast küll ja Jublakas pandi kakuliini taha pannikaid kartongi toppima. Junsul mõlemal pool seisid asised naised liini ääres Matsakas Mamma ja Paks Baba. Noh umbes tema jämmused ja Blondiini pikkused amatsioonid kes õhkasid siis mõlemast küljest hellust hoolt ja armastust läbi töökuse. Kõik kulges kenasti kui Tjunsul väike puhitus peale tuli. Peale seda kui müdisev magu oli surve soolikasse surus ning üleliigse rõhu langetus alumise väljundava kaudu teoks oli saanud hakkas lähematel naistel jooksuaeg sest see kannikast kadund elav keemia muutis ümbruse na elavaks. Natukse aja möödudes tegi terve tsehh atsihh ja Matsakas Mamma võttis noomivalt sõna: "Kuule poju mul on tunne et äkki sulle sobib mõni laudatöö rohkem." Pisike: "Jah ma olen laudatööd ka teinud." Paks Baba: "Aga äkki hakkaksid sinna poole juba astuma ega meil siin lõhnadega olla ei tohi." Siis Matsakale Mammale: "Tead ma olin ka kunagi sigalas põrsaste peal aga no sellega võrreldes oli põssadel nigu prantsuse parfüüm selle kõrval. See on kurat teab mis. Ja higi järgi lehkab ka siin liini ääres." Töömiis tarkuseteraga tõestama: "Tee tööd näe vaeva hakka higistama siis tuleb ka armastus aga mitte muidugi töö vastu." Matsakas Mamma: "No on plärapaunik ülevalt august tuleb loll lause ja alt hapu hais." Väike Värdjas: "Nojaa vaat hügeen ei ole geenides Aga kas on sellist geeniravi." Matsakas Mamma: "Ui pojuke see ravi oo ammu olemas selle nimi on vesi ja seep." Paks Baba: "No miks sina küll lõhnad nõnnaviisi." Jupp: "Mõnitad vä." Baba: "No aga on ju kas sa ise oma lõhna ei tunne." Jupp: "Lõhn ja lõhn. Tead lõhnata võid sa ise oma parfüümiga kodus lilleaias. See siin on ikka vähemalt hais kui mitte lebra. Ja üldse üks teadlik tööline peab olema must kui siga loll kui lammas ja fasistide vastu vihane kui viirpapagoi." Matsakas Mamma: "A miliste fasistide." Jupp: "Ekspluateerivate."Ja selle peale ütles Priske Papa ehk Baruto Mantlipärija et ouu lödipüks sul on sääretorud pooles vinnas muretse endale naksid traksid mille peale Pisike Prillidega Plika oma reheahju juures päris naerma hakkas

Hui ta haises kui raibe meite toredas toidutehases. Eest tal tatt ja takka sitt ning
vahepeal veri ja listeeria litsus ligi. Aga no teisalt jällegi terve mehe tunnus kui
elumahlad jooksevad. Ja need kõige paremad pärlid tulevad ikka riiklikust töötukassast
firmadele ristiks kaela eriti veel buumi ajal.

Sääl sai igast nalja. Noh Vunts ja Isehakand Meister tegid ruttu oma töö ära siis läksid söögimajja zeitungeid sirvima mis aga mammadele es meeldind. A Lödipüks oli kavalam vend see läks peldikusse pani ukse lukku ja istus seal kui midagi teha polnd. Ja tõmbas suitsu ka seal mahvi puhus läbi kõrre mulinal potti keegi saand aru.

Rasv ja pask
sitt ja tatt
kõrvavaik
ja kuselaik
 
Seen 31. oktoober 2020, kl 20.17
Milline hais? On erinevaid haise.

Diabeet
Kilpnäärme ületalitlus
Neeru- ja maksatalitluse häired
Geneetilised häired
Suhkrused maiused, pärmseente kasvu, valge keel
Ravimid
Madala süsivesikusisaldusega dieet
Süüfilis
 
Teine Eesti 05. juuli 2023, kl 12.13
Higista kui siga ja haise kui tõhk
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!