Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
vesi
 
paistes 08. märts 2007, kl 23.52
viimasel ajal on hommikul ärgates sõrmed täiesti paksud ja turses kuidagi, ilmselt kogu keha veidi, aga see aeg, mil nad sellised on, venib järjest kauemaks. praegu näiteks olen päev otsa jälle selline olnud ja ei tõmbu tagasi ei külma ega kuumaga. mul on sõrmed muidu lühikesed ja isegi sellised laia kondiga ja kõverad ja laiad ja kui need vahepealsed osad veel "vett täis" on, siis näeb see eriti rõve välja, lisaks on palju ebamugavam kõike teha. mis põhjus see võib olla, et mu keha niimoodi vett kinni hoiab? enne päevi peaks tavaliselt nii olema natuke, mul hetkel see aeg on ka, aga siiski kestab see liiga kaua kuidagi. seedimine on ka ikka VÄGA aeglane, aga kas vesi on ka sama asjaga seotud?
 
Võib olla küll 09. märts 2007, kl 11.50
Kuidas sul neerudega lood on? Joo midagi sellist, mis pissile ajab (nt must kohv või õlu), ära söö väga soolast ega väga magusat.
 
paistes 09. märts 2007, kl 12.34
ise ka mõtlesin, et neerudes võib ka olla just see viga. kohvi jõin hommikul, tavaliselt ei joo, aitas isegi. vist ostan õhtul apteegist neeruteed.
 
Vesi 29. august 2023, kl 15.28
H 2 vesinikvesi
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!