Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
EFFEXOR XR
 
Lepatriinu 16. aprill 2007, kl 19.28
Mul olid selle ravimiga kõrvaltoimed päris tuntavad. Võtnud 6 kuud. Rohkem ei tahtnud enam taluda neid.

Alul arvasin, et 3-6 nädalat tuleb vastu pidada, et mõjuma hakkaks. Olin kannatlik.

Nüüd ütles arst, et võib päevapealt ära jätta (kogumustega psühhiaater, eluaeg selles ametis olnud). "Ei juhtu teiega midagi!"

Nüüd olen neljas päev olnud ilma ja enesetunne on halb, eriti hommikuti. Peas käib virr-varr, keskenduda väga raske, kogu aeg peaks justkui midagi tegema. Ja tajun sõna otseses mõttes tigedust.

Ei ole väga noor ja kliimaksiealine veel ka mitte. Peetakse südamlikuks, kannatlikuks jne inimeseks. Nüüd küll nii ei tunne.
Tahaks kedagi kogu aeg hammustada (sõnadega), näen tonti seal ka, ksu seda pole; kritiseerin nii põhjusega kui ilma. Kui sõnadega ei kritiseeri, siis käib kogu "ärapanemine" mõtetes.

Kas ikka võib nii päevapealt lõpetada ja "ei juhtu midagi"?
 
ss 17. aprill 2007, kl 08.15
ega pole väga hea jätta päevapealt, oleneb ka millist kogust võtsid. mida suurem kogus, seda raskem on ärajätmine. mina olen väga palju efexori võtnud. pole kõrvalmõjusid olnud, aga see on individuaalne. kui sulle see rohi ei sobinud, oleks vbolla pidanud mõnda teist proovima. enne kui rohu ära jätsid, kas su enesetunne oli ok. kui mitte, siis peaksid mõnda teist ad-d hakkama võtma. praegu oled 4. päev ilma rohuta ja pole mõtet seda uuesti võtma hakata. sul on mitmeid võimalusi. kas hakkad võtma teist ad, kas võtad mõned päevad mingit rahustit, või kannatad ära need võõrutusnähud. samal ajal tegele endaga. püüa oma ärrituse põhjused likvideerida. need tunduvad sulle põhjusetud, aga kuskil alateadvuses on pinge, mis neid tekitab. leia üles. samas käi jalutamas, hinga, hellita ennast. sa väärid seda. vaata päikest kuula linnulaulu. joo rahustavat taimeteed. kui need on ainult võõrutusnähud, siis need taanduvad paari nädala jooksul. vaata loodust. see on tasakaalus. meie olema ka looduse osa ja peaksime olema algselt tasakaalus, kui me vaid ise ise ei rikuks seda. jõudu sulle.
 
lepatriinu 17. aprill 2007, kl 09.02
 
asd 18. aprill 2007, kl 12.01
Ingliskeelseid lehti lugedes on Effexor üks hullemaid asju, mida päevapealt ära jätta, minu kogemuste järgi ka. Väga jube oli olla, aga kui sul midagi hullu pole, siis hea.
 
Kogenud tarbija 18. aprill 2007, kl 13.13
Mina võtsin üle 3 aasta järjest 150mg kapsleid, vahepeal päevas 2x 150mg XR kapsleid.

Jätsin päevapealt, imevähe oli tunda, et midagi justkui puudu, tunne kadus 10 päevaga umbes. Täiesti köömes, kui aus olla. See oli minu puhul.

Mõju saabus peale 1,5 aastast võtmist, paras lahja plõnn. Pikalt võttes muidugi imbum organism sellest läbi.
bathsheb 15. juuni 2020, kl 20.21
Effexor ilman reseptiä - http://ibright.lv/effexoree.htm Soovitan.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!