Tervisemure
bupropionumi abil saledaks ja suitsuvabaks
cats 18. juuni 2007, kl 13.14 |
m 18. juuni 2007, kl 13.50 |
Jk 18. juuni 2007, kl 14.03 |
Mõlema toimeaine (molekul) on identne. Samuti on mõlemal prolongeeritud vorm (pikendatud), mistõttu ei tohiks Zybani ja Wellbutrini vahel olla erinevust.
Kirjeldatud toime erinevus võis tekkida sellest, et erinevate rohtude võtmise aeg oli patsiendil erinev haiguse dünaamika.
Selle rohu kasutamine kaalulangetamiseks?. Jah tarvitatakse aegajalt, kuna selline kõrvaltoime mõnikord esineb. Kuid tasub meeles pidada, et selle efekti avaldumiseks tuleks seda võtta 300mg, mis on selle rohu depressiooniovastase toime optimaalne annus. Sellega kaasnevad ka vastavad kõrvalmõjud. Kahjuks on see rohi ka suhteliselt toksiline.
Rakendusalaks ikka depressioon ja tugev nikotiinisõltuvus seal, kus tavameetmed (plaastrid jms) ei aita aga vaja kindlasti maha jätta .
Kirjeldatud toime erinevus võis tekkida sellest, et erinevate rohtude võtmise aeg oli patsiendil erinev haiguse dünaamika.
Selle rohu kasutamine kaalulangetamiseks?. Jah tarvitatakse aegajalt, kuna selline kõrvaltoime mõnikord esineb. Kuid tasub meeles pidada, et selle efekti avaldumiseks tuleks seda võtta 300mg, mis on selle rohu depressiooniovastase toime optimaalne annus. Sellega kaasnevad ka vastavad kõrvalmõjud. Kahjuks on see rohi ka suhteliselt toksiline.
Rakendusalaks ikka depressioon ja tugev nikotiinisõltuvus seal, kus tavameetmed (plaastrid jms) ei aita aga vaja kindlasti maha jätta .
Pilleriin 18. juuni 2007, kl 14.04 |
deep 18. juuni 2007, kl 14.32 |
Mina sain suitsetamisest lahti Wellbutrini abiga ja õnneks kõrvaltoimeid ei esinenud. Energiat oleks nagu juurde tulnud. Söögiisu kohta ei oska ma midagi öelda, kuna olen alati selline saledam olnud.Ja motivatsioon peab ikka ka olema, ilma selleta ei aita mingi ravim. Nii, et mina soovitan.
kogemus 19. juuni 2007, kl 09.32 |
user_34ce78 18. mai 2024, kl 09.12 | Registreerus: 4 kuud tagasi Postitusi: 13 |
+1 Champix - https://euhealth24.com/et/drug/champix Selle preparaadiga olen loobunud edukalt. Ei mingeid kõrvalmõjusid ja ühest nn stardipakist piisas. Huvitav lugu oli veel see, et olles suitsetajate seltskonnas, ei tulnud isegi mitte isu peale.Sama edukalt jättis mu abikaasa aasta tagasi selle rohu abil suitsu maha ja ta ei söönud isegi mitte "stardikat" lõpuni.
Lisa postitus