Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
stringide kandmine valus :\
 
1naine 06. august 2007, kl 15.21
Kuna nüüd suvine aeg, ja heledad ja õhukesed püksid-seelikud pidevalt käigus, siis on enamasti stringid jalas, kuna mind häirivad väga püksikute jooned, mis läbi pükste-seeliku läbi kumavad. Tagajärg on see, et pepuvahe valutab, vaatamata sellele, kas on midagi jalas või mitte. Leevenduseks tupsutasin õrnalt mingisugust pehmendavat kreemi sinna, aga juba kolm päeva kestnud kipitus ei lähe ära. Palun siis soovitage veel midagi, mis aitaks. Kas mul võib olla mingisugune infektsioon ?
 
miku 06. august 2007, kl 15.25
Sa kannad vist liiga väikesi stringe. Stringid tuleb kindlasti osta number suuremad kui tavaline pesu. Ja ära tupsuta "mingisugust" suvalist kreemi, vaid osta apteegist nüüd saialille või astelpaju või muud põletikku leevendavat salvi. Leige istevann kummeliga või kaaliumpermanganaadiga tuleks ka kasuks.
 
loogiline 06. august 2007, kl 15.25
äkki sul pepu kakane ja nüüd koos mustuse ja higiga oled oma pepu õrna naha põletikku ajanud? stringid mu meelest üks rõve asi üldse. kas sa arvad, et stringide jooned pole läbi seeliku-pükste näha? paljas pepu ja mingi triip seal peal palju koledam vaadata kui tavaliste püksikute jooned. see minu arvamus.
 
krt küll 06. august 2007, kl 15.27
kaNNA normaalset pesu. arumaeisaa, ise tagumik kipitab, aga ikka topib stringe jalga. tropp ausõna.
 
Mari 06. august 2007, kl 15.29
Kah stringikandja, teised püksid just ebamugavad. Katki pole kunagi nahka teinud. Võib-olla tõesti liiga väikesed, mul ühed sai ka ostetud, aga kui tundsiin, et soonivad, lendasid prügikasti ja ühed olid sellised kunstäärtega valusteravad. Nüüd vaatan alati, et oleksid pehmest naturaalsest materjalist.
 
jama 06. august 2007, kl 15.35
aga te käige üldse palja tagumikuga. panete pisut pikema seeliku selga ja kui vaja tõmbate üle pea. pole muret, et hõõruks kusagilt ja rante ka pole.
 
jama 06. august 2007, kl 15.35
aga te käige üldse palja tagumikuga. panete pisut pikema seeliku selga ja kui vaja tõmbate üle pea. pole muret, et hõõruks kusagilt ja rante ka pole.
 
xiis 06. august 2007, kl 16.09
mul just stringid ainukese lõikega, mis ei hõõru ega häiri. äkki sul tõesti liiga väike nr? valisid mingid ülinapid stringid, mis ei sobi su kehakujuga ja pole eriti igapäevaseks kandmiseks ka mõeldud?

soovitan tangasid kus ikka seal pepu vahel ja sabakondi peal on riideriba, mitte pael.
 
autor 06. august 2007, kl 16.33
Aitäh ,kes nõu andsid:)
Kes arvasid, et ma väikest numbrit kannan, need eksivad.
 
autor 06. august 2007, kl 16.34
Aitäh ,kes nõu andsid:)
Kes arvasid, et ma väikest numbrit kannan, need eksivad.
 
bakter 06. august 2007, kl 16.57
sittar tuleb ennem puhtaks pesta kui stringe kandma hakkad
 
möö 06. august 2007, kl 18.21
mina proovisin kunagi stringe kanda aga samuti hakkas tagumikuvahe alguses sügelema ja siis valutama. ei saanud küll mõttest aru, miks ma peaksin piinlema niimoodi. nüüd kannan ilma õmblusteta mõnusat ja venivat aluspesu, mingit muret pole.
 
Ylle 06. august 2007, kl 19.21
Mul ka kipub stringidega ära hõõruma. Vähemalt kodus püüan kuumaga ikka ainult seelikuga olla , püksikuid alla ei pane. Soovitan sul ka nii teha, mingit kreemi pole vaja ja kõik paraneb ära.
 
püksikandja 06. august 2007, kl 20.22
Miks see paelariba üldse peab seal tagumiku vahel olema ja hõõruma? Kui aluspükse ei taha, käi paljalt, mis selle ribaga vigurdada, kannikad nagunii paljad.
 
Cara Mia 06. august 2007, kl 20.26
Ei ole vaja stringe kopsudeni üles vedada. Ja tegelikult - kanna normaalset pesu, mitte haisvat higipaela p.rse vahel.
 
jänks 06. august 2007, kl 22.12
aru ma ei saa, on need stringid tõesti nii haruldased ja põlualused. tavaline riideese ju (kuigi ise ka eriti ei kanna, kuid vahel muu ei sobi).
miks on vaja pidevalt soppa kallata? inimene küsis, sest tema jaoks oli see mure.
 
pisi 07. august 2007, kl 00.26
to jänks
muidugi on inimestel probleem kui enda tagumik on suur, lai ja rippuv ja ei saa stringe kanda. loomulikult paneb tuld sülgama, arusaadav ju :) las määgivad edasi.

teemaalgatajale
stringid peaksid olema väga kvaliteetsed, osad kangad ja halb õmblustöö võib küll hõõruma hakata. head ja hästi valitud stringid on sellised mida ei ole üldse jalas tunda.
 
leila 07. august 2007, kl 08.34
mina kiannan ka stringe, aga neid erinevatest materjalidest ja neid nn nöörikaid ei talu ka minagi, pigem lükrast ja sellisest pehmest materjalidest ja need on sobivad.
Aga jah enamasti panevad nad kipitama kui on liiga ümber, on hüürdumine, ehk veenilaiendid?
 
bakter 07. august 2007, kl 21.31
Nii! Siia tuleb minu riik. Löön nahka oma lipu ja ehitan siia oma põletikulossi. Olen vägev valitseja, pepuvahe imperaator.

Ooo, appi! Mis see on? Kas tõesti kõigi bakterite hirm DOMESTOS? Äkki hoopis torusiil?

Ei ole meil bakteritel enam asu kui inimesed tõelisi antibakteriaalseid vahendeid kasutavad. Olen kuulnud, et mõni teeb juba domestosega klistiiri.
 
Ainuke variant... 20. märts 2023, kl 16.00
Ikka pepuvahepüksid!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!