Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Nõuandetelef.1220 ei vastata õieti
 
teistelegi teada 31. august 2007, kl 09.52
Näit. mehele ei sobinud diflofenak süstid, leidsime seljale uue abivahendi olfen plaastri. Palusin nõu,et kas nii võib, Nõuandetelefoni arst vastas, et ei ,see on üks ja sama.See Olfen plaaster tekitab samuti kõrget vererõhku jne. , mis diflofenak süst, vahet pole.
Mees aga kasutas ikka olfen plaastrit, mis ei tekitanudki südamevaevusi.
Kuid nüüd apteekriga rääkides selgus tõde, mida nõuande telef. ei teatud. Diflofenak süst mõjub südamele, kuna sisaldab lidokaiini.(süsti puhul valuvaigistava toimega)
Olfen plaaster aga ei sisalda ja ei mõju südamele.
Sellistel juhtudel soovitan seega konsulteerida pigem apteekriga, kui kasutada 1220 (eelnevalt keegi kirjutas, kuidas nõuadetelef. soovitus mehe haiglasse saatis)
 
ann 31. august 2007, kl 11.23
äkki siis edastad oma kogemuse sinna juhtkonnale!!! mina küll asja sinnapaika ei jätaks ja ei laseks neil teistele ka halba soovitada. kui ikka sellised arstid seal toru otsas siis tuleb nad eemaldada ja sa saad seda teha kui oma kaebuse sinna saadad.
palun tee seda!
 
M 31. august 2007, kl 11.44
Ta ju perearst ja ei tea ravimkataloogi peast,aga loomulikult nii poleks tohtinud vastata.
 
kuri 31. august 2007, kl 12.07
kas küsisid konkreetselt lidokaiini kohta? kui ei, siis mida siin kaebled? inimesed on erinevad ja taluvad erinevaid rohtusid erinevalt. see mis sobib muulle ei pruugi sobida sulle. ega arst pole jumal, aga sina oled rumal!
 
veel kurjem 31. august 2007, kl 12.20
Kust peab ravimi tarbija teadma, et diflofenak sisaldab lidokaiini, mis võib südamele halvasti mõjuda,vastupidiselt Olfen plaastrile.
Selleks ju nõuandetelef. 1220 ongi, aga kui õiget nõu ei saa. tuleks ehk apteekrid-farmatseudid appi vastama võtta.
Tänapäeva perearst pigem raamatupidaja ,äriajaja, kes kirjutab selle firma ravimit, kes pakub parima kingituse parimale soojale maale.
 
pere 02. september 2007, kl 15.04
mis te kujutategi ette, et on olemas sooja maa auhinnad???
 
Soojamaareisidest ei tea 03. september 2007, kl 00.43
aga lisaks minu isiklikule perearstile( kelle üle ma üldse ei nurise) on mul veel üks tuttav perearst kaugemal. Nende ravimite nimistu on üsna erinev
 
Ka 03. september 2007, kl 14.13
Ratiofarmis toodetud Diclofenac süstimiseks sisaldab tõepoolest lidokaiini, KRKA s toodetud mitte, täpse vastuse saamiseks oleks pidanud ehk ütlema millise firma diclofenakki süstid.
Lidokaiin ei ole antud juhul toimeaine vaid abiaine, nii, et 1220 oli õigus, sest põhitoimeaine on ikkagi diclofenac.
 
Mimm 19. jaanuar 2023, kl 22.08
Tean omast käest Olfeni plaastrite mõju!!!! VÄGA HEAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MUL OLI UMBES 3 AASTAT TAGASI ENNE KEVADET JALGADEGA JAMA, NII JUBE V A LU OLI VASAKUS JALAS, ET ISEGI VETSU MINEK TEKITAS PIINA, RÄÄKIMATA SIIS VEEL TOAST VÄLJA MINEKUST.
PALUSIN NAABRINAIST, ET TA TOOKS MULLE NEID OLFEN PLAASTREID.. OLIN NETIST LUGENUD, ET PIDAVAT HÄSTI MOJUMA.
PANINGI SIIS PLAASTRI ALASELJALE JA TEISE KINTSU PEALE JA TUNDSIN JUBA SAMA' ÕHTUL PLAASTRITE HEAD MÕJU.. JA NII UMBES NÄDAL AEGA NING SAINGI VALUST LAHTI, ÕUE KEVADET NAUTIMA.!!!!!!!!
JALUTAMISE AJAL KOGUS IN LOODUSEST KOBRULEHTI NING PANIN NEID KODUS JALA UMBER. NEED ON SUURED TAKJALEHED. JA NEED AITASID SAMUTI LEEVENDADA.. AGA ENNE POLNUD VÕIMALIK VÄRSKED LEHTI KOGUDA, SEST. OLI ALLES LUMI MAAS.
KELLEL VALUTAB ALASELG VÕI ON KANDUNUD VALU JUBA JALGA, SIIS SOOVITAN TÕESTI OLFEN PLAASTREID KASUTADA.
PRAEGU ON KÜLL TUNDUVALT KALLIMAD, AGA UURIGE NETIST, KUS APTEEGIS ON SOODSAM. JA OSTKE SEALT.. PAREM SIISKI KUI V A LU KANNATADA!!!!!!!!!!!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!